Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pozdrav i podrška za bend što ste nastavili dalje. Evo kako moji virtualni prijatelji sa fejsbuka komentarišu bend i muziku nakon stavljanja linka Afterlife sa youtube-a.

..Jeff Wu: another good band from Serbia? I think the singer died last year in a car accident

..Patrick Daspremont: Yes he did - I have been downloading this for a while but the files were always crappy. It's ok nothing great but in light of what happened a sad loss.I do think they had a lot of potential and sorta stuck out in this thrash resurgence. With the right producer they would have done good for themselves. too bad this happened because I think he actually lifted the band up. too many thrash singers sound like Mille or Schmier these days and this guy didn't.

U pitanju su Amerikanci, srednjovečni thrasheri kao i ja, naravno...

Posted

pa normalno, tipichni amer, jebena glupost "KOLIKO PARA TOLIKO ZIKE" aj pali. Bitan je trud.

Iz te njihove konverzacije je interesantnije da su sami postavili link i razgovarali o bendu, mada generalni utisak njihov iz celog razgovora je da je bend ok.

Posted

E da, stvarno, moram da pohvalim ovu dvojicu omladinaca, zagrizli su veeeliki komad i uspeli da ga odgrizu bez vecih problema, za vrlo kratko vreme, iako imaju samo po 19 godina. Stvarno smo, posle svega, dobili velika pojacanja, mada ja ono pravo i najbolje od njih tek ocekujem(ako neko posle ove recenice pomisli da previse gledam fudbal i konferencije za stampu... u pravu je). I prezadovoljan sam kako su se uklopili i kao sviraci i kao ekipa sa nama starosedeocima.

Posted

Bolje ti gledaj kako ćeš za tom decom da trčiš kad stvarno pro'odaju :haha:

Ovaj Tihi, ćuti ćuti al kad udari :haha: a Luka sunce ti kalajsano, šta reći. Ostadoh bez teksta. Trebalo je da me vidiš.

• Downvote 2
Posted

:), taj klub im je super, osim sto ima ta 3 stuba, jedan je taj odmah ispred bine i jos dva u sred publike, al dobro, eto, nazvacemo te stubove jedinom manom ovog putovanja :)

@Ajlin: U pravu si, al to je odlicno i najsrecniji cu biti da nas presviraju vec za 6 meseci, al to ce biti jos jedan veliki motiv vise za Nemanju i mene da napredujemo.