thrash forever Posted December 22, 2009 Report Posted December 22, 2009 Pozdrav i podrška za bend što ste nastavili dalje. Evo kako moji virtualni prijatelji sa fejsbuka komentarišu bend i muziku nakon stavljanja linka Afterlife sa youtube-a. ..Jeff Wu: another good band from Serbia? I think the singer died last year in a car accident ..Patrick Daspremont: Yes he did - I have been downloading this for a while but the files were always crappy. It's ok nothing great but in light of what happened a sad loss.I do think they had a lot of potential and sorta stuck out in this thrash resurgence. With the right producer they would have done good for themselves. too bad this happened because I think he actually lifted the band up. too many thrash singers sound like Mille or Schmier these days and this guy didn't. U pitanju su Amerikanci, srednjovečni thrasheri kao i ja, naravno... Quote
kIDd Posted December 22, 2009 Report Posted December 22, 2009 pa normalno, tipichni amer, jebena glupost "KOLIKO PARA TOLIKO ZIKE" aj pali. Bitan je trud. Quote
manjane7 Posted December 22, 2009 Report Posted December 22, 2009 Postavljene su neke slike sa sinocne svirke na space. Space Eater Quote
thrash forever Posted December 23, 2009 Report Posted December 23, 2009 pa normalno, tipichni amer, jebena glupost "KOLIKO PARA TOLIKO ZIKE" aj pali. Bitan je trud. Iz te njihove konverzacije je interesantnije da su sami postavili link i razgovarali o bendu, mada generalni utisak njihov iz celog razgovora je da je bend ok. Quote
kIDd Posted December 24, 2009 Report Posted December 24, 2009 to mi je jasno. mada koju god recenziju chitao van evropsku tj americhki mi je ista. nek sisaju kurac. shto su svi istii Quote
kIDd Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 Juche SE bio u Sofiji, kapiram da je bilo ludilo... Quote
Karlo SE Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 U Sofiji je bilo strava, odlicna svirka, odlican provod i zezanje s lokalnom ekipom! Evo klipova nekih http://www.youtube.com/metalhangar18#p/u/1/Zz4FrcXU8KQ Quote
Thrasher Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 Moram priznati da ste dobro zvucali. Tower je extra otpevao FAA. Quote
Mita Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 bas ste dobro uvezbani svaka cast i svidja mi se kako peva Luka nemate pojma koliko mi zao sto nisam bio na svirci jebem ti grip :( Quote
lemmy sixx Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 Super zvuci...cak mi se i vokal svidja,a nije mi se svideo na onoj novoj pesmi.Svaka cast momci,gurajte! Quote
SkullKrusheR Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 (edited) uh, odlichno je ovo... edit: dig'o mi se na vrisak u death from below na 1:35. realno... Edited December 27, 2009 by SkullKrusheR 1 Quote
Andrija Smith Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 Svaka čast novom gitaristi i pjevaču, evo slušam FAA, sjajno zvuči vokal. Quote
Ајлин Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 Auh jedva se povratih od pozitivnog iznenađenja. Evo vrtim snimke i ne verujem. Sve je baš kako treba svaka čast. 2 Quote
Karlo SE Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 E da, stvarno, moram da pohvalim ovu dvojicu omladinaca, zagrizli su veeeliki komad i uspeli da ga odgrizu bez vecih problema, za vrlo kratko vreme, iako imaju samo po 19 godina. Stvarno smo, posle svega, dobili velika pojacanja, mada ja ono pravo i najbolje od njih tek ocekujem(ako neko posle ove recenice pomisli da previse gledam fudbal i konferencije za stampu... u pravu je). I prezadovoljan sam kako su se uklopili i kao sviraci i kao ekipa sa nama starosedeocima. Quote
Ајлин Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 Bolje ti gledaj kako ćeš za tom decom da trčiš kad stvarno pro'odaju Ovaj Tihi, ćuti ćuti al kad udari a Luka sunce ti kalajsano, šta reći. Ostadoh bez teksta. Trebalo je da me vidiš. 2 Quote
kIDd Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 karlo da sam bio tu skinuo bih ti onaj stub na bini opushteno X) Quote
Karlo SE Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 , taj klub im je super, osim sto ima ta 3 stuba, jedan je taj odmah ispred bine i jos dva u sred publike, al dobro, eto, nazvacemo te stubove jedinom manom ovog putovanja @Ajlin: U pravu si, al to je odlicno i najsrecniji cu biti da nas presviraju vec za 6 meseci, al to ce biti jos jedan veliki motiv vise za Nemanju i mene da napredujemo. Quote
Karlo SE Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 http://nedko.org/CONCERTS/2009/SpaceEater/ - super fotke iz Sofije Quote
obsessed by cruelty Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 super su fotke, a i nemanjina gitara Quote
manjane7 Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 Inace sviramo 08.01. sa Hitom 202 u SKC-u! Quote
Recommended Posts