Шарки Posted June 3, 2010 Report Posted June 3, 2010 Лака ти земља, друже... Не прође један једини дан а да ме нешто не подсети на њега... Quote
azal Posted June 29, 2010 Report Posted June 29, 2010 RIP Bole druze moj. sreo sam Karla Metalnog u gradu pre neki dan, kaze da zavrsava album ovih dana Quote
Tower... Posted June 29, 2010 Report Posted June 29, 2010 na exitu ste koji dan? Osmog jula u dvadeset jedan čas. Quote
Grobodan Posted June 29, 2010 Report Posted June 29, 2010 Danas baš slušam Exciter - Heav ymetal maniac i setim se Boškove priče oko majice koje je imao... Takvog old skul manijaka teško da ću ikad više sresti. Quote
Karlo SE Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 Sinoc zavrsismo drugi album, danas ga saljem na mastering, a za dva dana izdavacu, pa onda da se strpimo do septembra da izadje i eto veselja. 4 Quote
manjane7 Posted July 15, 2010 Report Posted July 15, 2010 Ovako, ovde mozete da cujete tri pesme sa novog albuma "Aftershock" Stormspell, koji bi trebao tokom ovog meseca da izadje. Uskoro vise informacija na nasem myspace-u!!! Uzivajte Quote
dimmu1 Posted July 15, 2010 Report Posted July 15, 2010 preslusah za sada samo FAA i stvarno odlicno zvuci.bas je malo izrazeniji nego pre i to mi se svidja+sto ima taj prejeben zveckavi ton...album ce sigurno biti ubica :] Quote
Andrija Smith Posted July 15, 2010 Report Posted July 15, 2010 (edited) Stormspell Records San Jose, California United States A prva pjesma na listi FAA. Prejebeno zvuči pomenuta, sad puštih, super produkcija. Nego, jesu ovo malo izmijenjene solaže ili mi se čini? Davno sam slušao demo verziju. Edited July 15, 2010 by Andrija Smith Quote
SkullKrusheR Posted July 15, 2010 Report Posted July 15, 2010 uh, do jaja zvuchi! jedva chekam album. vidim da ovde ima mala slika omota. aj dajte u nekoj vecoj rezoluciji. btw, tetka mi zivi u san hozeu. Quote
Karlo SE Posted July 16, 2010 Report Posted July 16, 2010 To sto je izdavacka kuca iz Amerike, a prva pesma FAA, samo znaci da zelimo da se zavucemu u sistem iznutra i s ledja . Bice peta na albumu, kao prvu je stavio samo na myspace. Solaze su na celom albumu izmenjene, manje ili vise, Luki je, naravno, data sloboda da bira hoce li skidati Bucine, praviti svoje ili kombinovati izmedju, a Nemanja je, opet, manje vise svirao slicno kao ranije. Sto se tice cover-a, mislio sam da to jos nije skroz finalni, ali provericu pa cu okaciti ovde vecu sliku. Hvala na komentarima, nadamo se da uskoro izlazi, a kod nas ce moci da se nadje od prve polovine septembra. Quote
Grobodan Posted July 16, 2010 Report Posted July 16, 2010 Slušam sad pesme, nije loše uopšte, samo sam se šokirao kad sam čuo Boškov vokal... nisam bio upućen u priču oko albuma pa sam se iznenadio. Quote
Tower... Posted July 16, 2010 Report Posted July 16, 2010 Nego, jesu ovo malo izmijenjene solaže ili mi se čini? Davno sam slušao demo verziju. FAA je jedina pesma gde solaže nisu uopšte promenjene. Na Stormspell MySpace stranici takođe možete čuti i prvi snimak nove pesme Anti-Psychiatry. Quote
Karlo SE Posted July 16, 2010 Report Posted July 16, 2010 Evo ga i cover, mozda budu ime ili logo malkice levo, desno, manji, veci, al u sustini to je to. Uploaded with ImageShack.us 4 1 Quote
SkullKrusheR Posted July 16, 2010 Report Posted July 16, 2010 mocno izgleda, samo mi pomalo deluje detinjasto, narochito u odnosu na dosta mrachniji proshli. 1 1 Quote
oʞɾoƃ Posted July 16, 2010 Report Posted July 16, 2010 Slažem se, koncept je odličan, ali mi boje malo smetaju. Quote
Chicken Little 420 Posted July 16, 2010 Report Posted July 16, 2010 zid je thrasherski, ovo ostalo power. 1 1 Quote
lemmy sixx Posted July 16, 2010 Report Posted July 16, 2010 Sve pesme zvuce odlicno,posebno mi je drago sto je "Crush,Kill,Destroy" napokon dobila zvuk koji zasluzuje.I nova pesma mi se dopada,dobra je.E sada,ono sto mislim da bas i nije dobro,jeste sto sve ovo zvuci kao da su odsvirala dva benda,koji nemaju veze jedan sa drugim.I muzicki se jako oseti razlika,a pogotovo vokalno.Mozda ce na albumu to vise zvucati kao celina,ali ovako kada sam poslusao tri pesme svaku za sebe,razlika je bas evidentna. Quote
Tower... Posted July 16, 2010 Report Posted July 16, 2010 E sada,ono sto mislim da bas i nije dobro,jeste sto sve ovo zvuci kao da su odsvirala dva benda,koji nemaju veze jedan sa drugim.I muzicki se jako oseti razlika,a pogotovo vokalno.Mozda ce na albumu to vise zvucati kao celina,ali ovako kada sam poslusao tri pesme svaku za sebe,razlika je bas evidentna. To što si rekao stoji, slažem se s tobom, može da ti se sviđa, ili ne sviđa, ali te dve pesme su kao neka vrsta najave kako će Spejs Iter zvučati u budućnosti, dok je ceo album, naravno, posvećen Bošku i biće izdat u njegovu čast. Quote
lemmy sixx Posted July 16, 2010 Report Posted July 16, 2010 Aha,tek sada vidim da ce na albumu biti samo dve sa tvojim vokalom a 8 sa Boskovim.Ja sam mislio da cete praviti neki miks,to bi bilo bas zbunjujuce,ko neki split bi zvucalo.Ovako ok,dopada mi se koncept. Quote
Recommended Posts