azal Posted December 8, 2003 Report Posted December 8, 2003 pozdrav Bosku, steta sto Uros nije vise u kombinaciji....bas je odlican gitarista...opasan ritmadzija....samo sto je vrlo neozbiljan...jebiga srecno! Quote
RNA Posted December 9, 2003 Author Report Posted December 9, 2003 bolje receno,Dima ex-Dungeon Bell... I puno nam srece za cetvrtak (mada verujem u nas ) Što ex-Dungeon Bell?? Nisu te valjda izbacili što si se nama priključio? Quote
RNA Posted December 9, 2003 Author Report Posted December 9, 2003 (edited) Sta je to u cetvrtak i koji cetvrtak? Otkud bre sad ti Dimitrije?Puno pozdrava za Boska Prekosutra, taj četvrtak. Tad nam je prva proba, ba reko' zato. Ako sve krene kako treba, eto nas među vama da širimo thrash metal reč!!!! Edited May 6, 2008 by RNA Quote
RNA Posted December 9, 2003 Author Report Posted December 9, 2003 (edited) pozdrav Bosku, steta sto Uros nije vise u kombinaciji....bas je odlican gitarista...opasan ritmadzija....samo sto je vrlo neozbiljan...jebiga srecno! I meni je žao, ali šta sad da se radi. Edited May 6, 2008 by RNA Quote
dima Posted December 10, 2003 Report Posted December 10, 2003 (edited) bolje receno,Dima ex-Dungeon Bell... I puno nam srece za cetvrtak (mada verujem u nas ) Što ex-Dungeon Bell?? Nisu te valjda izbacili što si se nama priključio? ne,sut-kartu sam ranije izvadio Edited May 6, 2008 by RNA Quote
RNA Posted December 13, 2003 Author Report Posted December 13, 2003 Prvi put da je na prvoj probi urađena jedna pesma cela! Do jaja. Quote
Pagan Saviour Posted December 14, 2003 Report Posted December 14, 2003 Samo napred.Kad ce svirka? Quote
dima Posted December 14, 2003 Report Posted December 14, 2003 pa polako ljudi,tek je bila prva proba..... Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted December 15, 2003 Report Posted December 15, 2003 kako polako?!?!? Hocemo scenu i hocemo je brzo Quote
dima Posted December 15, 2003 Report Posted December 15, 2003 vazno je da vi iskreno hocete scenu i to brzo....kada covek nesto iskreno zeli i hoce,to mu se i ostvari Quote
RNA Posted December 18, 2003 Author Report Posted December 18, 2003 Samo polako i bez žurbe. Nikud ne jurimo. Quote
RNA Posted January 19, 2004 Author Report Posted January 19, 2004 Do sada smo uradili pesme "Afterlife" i "Angel of Mercy", muzika i tekst su komplet gotovi. Uskoro će se raditi još dve pesme: "Bombs Away" i "Crush, Kill, Destroy", a vrlo verovatno i power numera "Deceitful Eyes" (ili "Deceptive Eyes", još nisam odlučio). Quote
Kai Hansen Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 "Afterlife"-obrada Rays-a ili autorska pesma ? Quote
RNA Posted January 20, 2004 Author Report Posted January 20, 2004 Autorska pesma. Ako se bude radila neka obrada od Gamma Ray, biće to upravo 'Space Eater', ali u speed varijanti. Čini mi se da ovde nisam pominjao obrade. Verovatno zato što još nismo konačno odlučili šta ćemo da radimo. Za sada imamo završene Testament 'Over The Wall' i Metallica 'Damage Inc.' i 'Trapped Under Ice', a u planu su King Diamond 'From The Other Side' i Overkill 'Bastard Nation'. Quote
vudun Posted January 20, 2004 Report Posted January 20, 2004 Ovo će doći uskoro, za koju nedelju. Radi se o novom bendu melodičnog thrash/power usmerenja koga će sačinjavati bivši clanovi bendova After Life i Draconic. Otkrijte više uskoro. Melodic thrash OK. Ali ovo power mi se nikako ne svidja...mislio sam da ne volis isti zanr Quote
RNA Posted January 20, 2004 Author Report Posted January 20, 2004 To je zato što ljudi imaju pogrešno poimanje power metala. Ja kad kažem 'power' mislim na bendove poput Vicious Rumors, Apollo Ra, Grave Digger, a ne na Stratovarius i slične baljezgarije. Ovo power kod našeg benda će biti prisutno u meri koliko je to i kod Agent Steel, na primer. Razumeš? Quote
vudun Posted January 21, 2004 Report Posted January 21, 2004 Opusteno!Ako licite na Agent Steel, onda svaka moralna podrska sa moje strane.....Thrash 'Till Death btw. nikad cuo za Apollo Ra Quote
Kai Hansen Posted January 21, 2004 Report Posted January 21, 2004 Autorska pesma. Ako se bude radila neka obrada od Gamma Ray, biće to upravo 'Space Eater', ali u speed varijanti.Čini mi se da ovde nisam pominjao obrade. Verovatno zato što još nismo konačno odlučili šta ćemo da radimo. Za sada imamo završene Testament 'Over The Wall' i Metallica 'Damage Inc.' i 'Trapped Under Ice', a u planu su King Diamond 'From The Other Side' i Overkill 'Bastard Nation'. Svaka cast za izbor obrada a: ....najvise mi zapada za ushi "Space Eater" ... Good luck guys Quote
RNA Posted January 23, 2004 Author Report Posted January 23, 2004 Sad sam malo pre imao sjajan rif u glavi za još jednu pesmu koja bi bila totalni američki power metal (ne Pantera, možda stara iz "Power Metal" perioda), ali mi je zahvaljujući jebenog Zdravku Čoliću ispario iz glave! Quote
dima Posted January 23, 2004 Report Posted January 23, 2004 e bedak...trebao si da ga snimis na kasetofon... ali,ne mari,Bosko,imam ja brda rifova u svojoj notnoj svesci a: Quote
RNA Posted January 25, 2004 Author Report Posted January 25, 2004 Moša, pa ne nosim diktafon sa sobom. Mada bih mogao da znaš. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 25, 2004 Report Posted January 25, 2004 Sad sam malo pre imao sjajan rif u glavi za još jednu pesmu koja bi bila totalni američki power metal (ne Pantera, možda stara iz "Power Metal" perioda), ali mi je zahvaljujući jebenog Zdravku Čoliću ispario iz glave! Ne znam da li si nekad citao Bracu Frik, legendarni americki underground strip iz vremena cupavih hipika i Jimija Hendrixa ???? (prvi kadar, Fredi srece nekog hipika na ulici) -"Ej, debeli Fredi!!! Javi se hitno dileru Mek Dopu, na 325-8142" -"Aha, zvacu ga sa gajbe!" -"Bolje zapishi." -"Ma pamtim ja bez frke!!" (sledeci kadar, Fredi nailazi na par ortaka na ulici) -"Ej Fredi, jel znash nekoga da kupi vrecu za 15$ ili dve za 25$?!?!?!" -"Ili par Leviski 33-35 za 7.95$?!?!?" -"Dodji oko 16:00, uzecemo 6 piva!!!" Quote
dima Posted January 25, 2004 Report Posted January 25, 2004 Ah....FAMOZNA CUPAVA BRACA FRIK legendaran strip...ZIVEO ROBERT CRUMB (btw,jel on jos uvek ziv? :? Quote
Recommended Posts