RNA Posted January 11, 2006 Author Report Share Posted January 11, 2006 zashto je ova tema ovde? ima li ovaj forum modove? raspad,, Наравно да има, и као што видиш на овом форуму се више обраћа пажња на овај бенд него на 'домаћој сцени'. Тамо је сада све преправљено разним бендовима. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted January 11, 2006 Author Report Share Posted January 11, 2006 И ја кажем... Него...леп сајт...лепе сличице. Нисам чула цео бенд, ал' певача јесам. Док је певао у бенду Afterlife...колико се сећам. Давно то беше. У сваком случају, лепо лик пева. Сасвим лепо. Па, хвала... ехм, Створу. Ево ти прилике следећег петка да нас чујеш у СКЦ-у. Поред мене, из Afterlife је и соло гитариста Буца. Има ли смо још једног члана из тог бенда, али Никола је нажалост морао да оде, а ми да нађемо бољег бубњара. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bane_FlusH Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Uh, brate, taj vikend će biti razvaljivanje!!! E, skinuo sam pesme! Bombs away i Merciful angel standardno do jaja, mada u prvoj na sredini imate par ispadanja..(to izvaljujem ja koji, doduše, znam kako sve to treba da ide), ali to je apsolutno razumljivo s obzirom na to da je bubnjar u 6-ici ogradjen i da se praktično svira napamet. Kad se samo setim koliko smo se mi razmimoišli u onom čuvenom brzom delu Air force-a za koji je Jet rek'o ''futka'' , ali srećom niko nam to nije uzeo za zlo... Naravno, snimci su poslužili i da se potsetim Intro-a i Afterlife-a i stvarno su do jaja, trebalo bi češće da ih svirate!!! P.S: Uživam u South parku! Seriously!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 ...а ми да нађемо бољег бубњара. ... koji hoce da mi pravi drustvo u nosenju redenika na svirkama! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharmaceut Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Који бендови ће бити на репертоару 20.?Надам се да ће основу чинити обраде Америчке школе,то вам баш лежи,може мало Excitera,Agent Steela....ууу,Razor је тад био хаос Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted January 12, 2006 Author Report Share Posted January 12, 2006 ... koji hoce da mi pravi drustvo u nosenju redenika na svirkama! Прочитај мој горњи коментар, нећу ништа да додам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Прочитај мој горњи коментар, нећу ништа да додам. Video sam tvoj gornji komentar, e, kad te do'vatim ima da te natapiram gde najvise boli! Mada, video si da je i Buce sve meksi sto se tice redenika, ma bice to sjajno, samo da zovem Zokija da vidim jel hoce da zajmi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba+a. Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Svirate Exciter i Agent Steel ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Svirate Exciter i Agent Steel ? Exciter ne, a Agent Steel su u planu 2 pesme, ali polako, nece nista od toga biti narednih meseci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted January 12, 2006 Author Report Share Posted January 12, 2006 Али прво Slayer и Forbidden - 'Chalice Of Blood'! Slayer ћете на свирци чути шта је. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted January 12, 2006 Author Report Share Posted January 12, 2006 (edited) Exciter ne, a Agent Steel su u planu 2 pesme, ali polako, nece nista od toga biti narednih meseci. Да, и бићемо доста заузети прављењем нових песама. Неке су већ готове: 'Death From Below' и 'Crush, Kill, Destroy', a ускоро ће бити и 'Divide And Conquer' и 'Operaphobia'. Edited January 12, 2006 by RNA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 'Divide And Conquer' ko bi rekao..u ovom trenutku bash slusham taj album(Reign Of Terror) hm..moga bi da skinem nesto od vas sa ovaj sajt.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba+a. Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Exciter ne, a Agent Steel su u planu 2 pesme, ali polako, nece nista od toga biti narednih meseci. Mogli biste da opicite Heavy metal maniac ili tako nesto . Fine su vam ove pesme, pogotova ona afterlife, cak se i secam te pesme sa svirke, bas ulazi u glavu. A ona bombs bla bla me podseca na my dying bride, onaj pocetak cry of mankind , majke mi . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Mogli biste da opicite Heavy metal maniac ili tako nesto . Fine su vam ove pesme, pogotova ona afterlife, cak se i secam te pesme sa svirke, bas ulazi u glavu. A ona bombs bla bla me podseca na my dying bride, onaj pocetak cry of mankind , majke mi . To je i Laki prokomentarisao u recenziji, samo jos fali violina, al to je intro "Beyond Time" koji je samo na snimku spojen s Bombs Away, inace su zasebne pesme. Jao, jedva cekam svirku! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 hm..moga bi da skinem nesto od vas sa ovaj sajt.. Moze, moze, pa baci komentar, a uskoro(16. jan. bi trebalo) ce pravi demo dobijemo posle mnooogo vremena pa cete moci i to da cujete/dobijete. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Skinuo, slushao! Neat shit, zvuk je sasvim dobar pa se moze chuti lepo..vokal je imho najveci adut, na Bombs Away se to posebno chuje, odlichna stvar. so far..toliko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted January 14, 2006 Author Report Share Posted January 14, 2006 ОТВОРЕН ЈЕ ЗВАНИЧНИ САЈТ БЕНДА, ОД САДА НА АДРЕСИ WWW.SPACE-EATER.COM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Ovo je moj post sa "koncerti i okupljanja" pa me mrzelo da kucam opet. Vidi vidi, svira 6 bendova, bas lepo, verovatno ce biti vremena za po koju pesmicu viska. Elem, Space Eater ce traziti da svira prvi(a ko to trazi uglavnom i dobije) jer je zbog pomeranja svirke na 20. od prvobitnog 21. doslo do malecne komplikacije sa obavezama,(nemoj organizacija da se oseti prozvanom, nije nikakav problem, samo razjasnjenje). Dakle, ko zeli da cuje Space Eater neka dodje na vreme tj. oko 20, 20:30c. Pozdrav svima. Thrash 'till death! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Nikako i ja da se oglasim ovde... Slusao sam nastup na Gitarijadi,fino,fino,svidja mi se...Bombs away je mnogo hiticna stvar,bre,na jedno slusanje mi jos ostala u glavi,Mercyful Angel mi se i nije svidela toliko, Space Eater je super stvar! Nista,cekam demo,da to cujemm lepo ko covek,a vama sve najbolje i samo gurajte napred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 aj ponovite jos jednom koje sve bendove skidate u petak, posto nisam najbolje razumela... btw, bas mi je krivo sto necete svirati autorske Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted January 17, 2006 Author Report Share Posted January 17, 2006 Ух, ах, их... King Diamond, Metallica, Exodus, Testament, Slayer... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted January 17, 2006 Author Report Share Posted January 17, 2006 Плус специјално изненађење ако буде било времена! Карло, немо' да си се излануо! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 E znaci ja se bas ponadao za Agent Steel al jebga.Bas bi pala dobra pegla na Masters Of Metal ili Unstopable Force Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted January 17, 2006 Author Report Share Posted January 17, 2006 Пази, требало би бити, ова друга бар, и Forbidden 'Chalice Of Blood', али ајде ти убеди гитаристе да то поскидају. Ја покушавам на фине начине. Једино да почнем да их млатим и претворим се у гонича робова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Ух, ах, их... King Diamond, Metallica, Exodus, Testament, Slayer... Dobar izbor Steta samo sto niko da se seti da skine nesto od Overkill-a ili Annihilator-a... Inace, bas sam se nalozila na ovu vasu stvar Afterlife... a i to je neka laga u kojoj vokal po mom misljenju najbolje zvuci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts