Jump to content

Space Eater

RNA

Recommended Posts

Steta samo sto niko da se seti da skine nesto od Overkill-a ili Annihilator-a...

Eeee, skidamo mi, tj. svirali smo Bastard nation, ali mislim da nije efektna bez duple, a znas da nam bubnjar nema istu, ali mozda, kad kupi, mislim, sto da ne...

Пази, требало би бити, ова друга бар, и Forbidden 'Chalice Of Blood', али ајде ти убеди гитаристе да то поскидају. Ја покушавам на фине начине. Једино да почнем да их млатим и претворим се у гонича робова.

sto treba probati sve moguce nacine icon_smile.gif

Mozda neki urodi plodom icon_smile.gif

Иначе, ако неког занима...

Распитао сам се мало наоколо за ликове који раде омоте, које су им цене и слично, па да неки од бендова које то интересује знају.

Ед Репка за комплетну слику наплаћује 1500 долара, а за црно-белу касније компјутерски бојену 800 долара. Руски уметник Лео Хао, који је радио последњи Iced Earth од познатијих бендова, наплаћује 1000 евра. Чисто да неки људи овде не гаје беспотребне илузије, али ако хоћете и имате паре које сте спремни да дате, имам адресе, па коме треба нек' се јави.

da, osecam da bi ti uzeo bubnjarske palice i tukao nekog lika do iznemoglosti sve dok ne skine nesto od agent steel icon_smile.gif

Jebiga...i to je ejdna od nacina icon_smile.gif

Salim se naravno.Razumem koliko je tesko skinuti to.Znam samo da je jednom neko sviroa masters of metal ali nije bas ispalo najbolje.Jednsotavno onakva brzina se ne moze uvezbati nikako...

Е, видиш, то се зове фанатизам. icon_smile.gif

Него, Куга јесте солидно свирала ту песму. Још само да су имали две гитаре за онај хармонијски део у солу где се две гитаре надсвирују... Додуше, добро је да се неко уопште сетио/усудио да ради Agent Steel.

sve pohvale space eater-u za sinocnju svirku pivopije.gif

meni se najvise svideo testament i exodus, a i lepo sto se neko setio da obradi trapped under ice & damage, inc. icon_rockdevil.gif

ako vam nesto znaci, sada ste mi cetvrti na listi omiljenih bendova icon_smile.gificon_wink.gif svakako je nepravda sto niste prosli dalje, ali mozda je bolje ovako sto ste otprasili ove stvari za malu, ali odabranu ekipu icon_da.gif

pozz pivopije.gif

Hvala najlepse, meni je srce puno kad vidim da bar 30-ak ljudi uziva na nasoj svirci s obrzirom na stanje thrash-a u svetu, a kamo li kod nas, tako da mi peglamo dalje i mozete ocekivati samo da budemo, bolji, tacniji, energicniji i brzi, kako u cover tako i u autorskom radu, tako da opusteno, vidimo se i na nekoj sledecoj svirci da uzivamo zajedno ma koliko nas bilo, jos jednom, hvala na podrsci u ime celog Space Eatera i veliki pozdrav pivopije.gif

Thrash ''till Death! icon_rockdevil.gif

bas mi je zao sto nisam dosao, al' slave su to... ne smem da ih propustam... sinoc pivopije.gif , veceras user posted image , a sutra verovatno user posted image

cujem da se djiga dobro uklopio, ali njegova skromnost mu ne dozvoljava da uziva u tome, vec samo prica kako nije zadovoljan kako je odsvirao! wallbash.gif

bas mi je zao sto nisam dosao, al' slave su to... ne smem da ih propustam... sinoc pivopije.gif , veceras user posted image , a sutra verovatno user posted image

cujem da se djiga dobro uklopio, ali njegova skromnost mu ne dozvoljava da uziva u tome, vec samo prica kako nije zadovoljan kako je odsvirao! wallbash.gif

Evo to je bas ovako izgledalo:

Ja:"Brate super je bilo sve, do jaja si svirao." (normalnom brzinom pricam)

Djiga:"A bvate, onaj pvelaz fto treba da bude bvz, nisam dovoljnoi bvzo odsvivao"(receno 500km/h).

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif Brate ja s njim pre, za vreme i posle probe samo vristim od smeha, em mrljavi r i sh, em prica 500 na sat, lik je sjajan, obozavam ga! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Ne, realno, ispao je 2-3 puta bas sitno, kao i svi mi ostali, ali on kad ispadne najbolje se cuje, al bre covek svira k'o zmaj, a tak ce da napreduje i bude jos mnooogo bolji, a i bre tresercina od glave do pete, tacno zna, sta, kad, gde i kako treba.

Edited by Rizzen

Видим ја да он само што је дошао у бенд, а ти већ хоћеш да га исквариш.

Знате шта, ми нисмо бенд за широке народне масе и нас заболеше неки органи да ли ћемо некоме да се свидимо или не. Ако се људима свиђа наша музика - супер. Ако не, па боже мој. Има толико бендова чак и код нас, па нек' бирају. Ја сам мало матор сад да се мењам. 9 година слушам исту музику, правим исту музику, што ће рећи да никако нисам конформиста.

Лепо вама - лепо нама, што каже баја из Со Сабија (буахаха, сабија со, схватате icon_smile.gif ).

Edited by RNA

Видим ја да он само што је дошао у бенд, а ти већ хоћеш да га исквариш.

Знате шта, ми нисмо бенд за широке народне масе и нас заболеше неки органи да ли ћемо некоме да се свидимо или не. Ако се људима свиђа наша музика - супер. Ако не, па боже мој. Има толико бендова чак и код нас, па нек' бирају. Ја сам мало матор сад да се мењам. 9 година слушам исту музику, правим исту музику, што ће рећи да никако нисам конформиста.

Лепо вама - лепо нама, што каже баја из Со Сабија (буахаха, сабија со, схватате icon_smile.gif ).

Sabija so!!! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif Brate ti nisi normalan. Inace, znam njihovog basistu Dekija, ucimo kod istog coveka icon_wink.gif Deki gotivac.

Ko kvari Djigu? Da cujem!

Ево, само кратко обавештење да је данас на проби урађена једна нова песма, текст и музика посвећени директно драгом нам Карлу, а зове се 'Operaphobia'. Ако неко жели да зна зашто се тако звое, нек' пита Карла.