Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Шта ти сад то ког врага значи? РОФЛ?

Цитирао сам Виљушку из "Лепих села... "Ово сад је њихова песма, а после ћеш да чујеш нашу, па ћеш сама да кажеш која ти се више свиђа."

Edited by RNA
Posted (edited)

Шта ти сад то ког врага значи?

ma cek jel si ti mislio ovi tvoji iz benda su pravili ostale pesme a ti ovu, (i rifove) pa si onda rekao videces koja ce ti se vihse svidjati.. jel si mislio na njih (ove iz tvog benda) to nisam razumeo,... tacnije bolje da pitam na koga si mislio zamenicom "oni" ? icon_smile.gif

a tebe zanima sta znaci rofl? icon_smile.gif

EDIT: aha... icon_smile.gif ja poceo da to sagledavam na nivou relativisticke fizike.. sorry..

rofl = rolling on (the) flour laughing icon_wink.gif

Edited by Mustaine
Posted

Прочитај сада исправљену и допуњену поруку, па ће ти бити много јасније.

Да, шта ти који андрак значи РОФЛ?

Posted
ma cek jel si ti mislio ovi tvoji iz benda su pravili ostale pesme a ti ovu, (i rifove) pa si onda rekao videces koja ce ti se vihse svidjati...

Сад кад си већ то поменуо, да објасним мало начин прављења песама и структуру ауторских радова до сада, да не буде после забуне.

За досадашњих 5 навежбаних, плус ову нову, ја сам радио већину рифова и комплет текстове. Све солаже и рифови у позадинама су Буцино дело, а он и Немања су заједно радили интро. Све песме су аранжиране заједнички на пробама и ту је СВАКО доприносио својим идејама. У наредном периоду биће 2 песме за које је комплет музику радио Буца и једна Карлова, пар мојих такође.

Posted

Најновије обавештење: 5. фебруара смо са 202-ком у Лозани... пардон, Лозници. Након годину дана се враћамо на место злочина, тамо где смо први пут свирали 'Bombs Away', а могуће да ће и овога пута бити премијера.

Posted

Jao da, tamo svo prvi put svirali Bombs Away, idemo opet kod onog aviona da se slikamo s Djigom, pa na pljeskavice od 60 kinti(mada su mozda poskupele), pa da vidimo onu "cistu" reku... jel bilo tamo jos nesto zanimljivo? icon_confused.gif

Samo se nadam da nije opet onaj klub "urbano", tamo covek ne moze ni da prdne, a kamo li da svira.

Posted
A, razredna,jel nas opet ide 35784666323678666, mislim bendova.

To cemo saznati u nedelju, a zivecemo u nadi da nas ne ide bas toliko, tj. da cemo bar imati gde da sednemo i da osviramo bar 5 pesama.

Posted

ne seriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! idete i viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! idemo i miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! biceeeeeeeeeeeeeeee luuuuuuuuuuuudoooooooooooooooooooooooooo! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! povileneo sam od silnoga ucenjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! do jaja sto ideti i vi! bas sam se pitao koga ce da povedu, kad ono jedan od mojih najdrazih bendova i pirjatelja! icon_rockdevil.gifpivopije.gif

Posted
Сад кад си већ то поменуо, да објасним мало начин прављења песама и структуру ауторских радова до сада, да не буде после забуне.

За досадашњих 5 навежбаних, плус ову нову, ја сам радио већину рифова и комплет текстове. Све солаже и рифови у позадинама су Буцино дело, а он и Немања су заједно радили интро. Све песме су аранжиране заједнички на пробама и ту је СВАКО доприносио својим идејама. У наредном периоду биће 2 песме за које је комплет музику радио Буца и једна Карлова, пар мојих такође.

A da okačite demo pesme na bilo kakav ljudski hosting (makar i rapidshare.de), pa da i mi ostali čujemo? Onaj sajt vam radi užasno, ko da ga hostujete na Madagaskaru...

Posted
ne seriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! idete i viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! idemo i miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! biceeeeeeeeeeeeeeee luuuuuuuuuuuudoooooooooooooooooooooooooo! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! povileneo sam od silnoga ucenjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! do jaja sto ideti i vi! bas sam se pitao koga ce da povedu, kad ono jedan od mojih najdrazih bendova i pirjatelja! icon_rockdevil.gifpivopije.gif

Nego sta, ima da bude pichvajz!

Posted
A da okačite demo pesme na bilo kakav ljudski hosting (makar i rapidshare.de), pa da i mi ostali čujemo? Onaj sajt vam radi užasno, ko da ga hostujete na Madagaskaru...

Не знам који је курац са тим. Вечерас треба да видим са вебмастером да се среди то и још неке ситнице.

Posted
Najsiroviji domaci tresh ?

Добро ме подсети. Ово је заостало у имену теме кад сам спајао ову и ону стару са 'домаће сцене'. Ће да буде исправљено одма'.

Posted (edited)

ljudi, sta planirate da svirate u loznici?  icon_rockdevil.gif

Bombs Away otvara kao i uvek, pa onda sledece pesme nepoznatim redom: Merciful Angel, Afterlife, Deceitful Eyes, Space Eater i opet u Loznici premijerno Operaphobia, naravno pod uslovom da bude vremena za ovoliko, a ako bude visak vremena sprzicemo i neku obradu.

Edited by Rizzen
Posted

Операфобија сигурно! Мислим, враћамо се на место где см,о премијерно свирали 'Bombs Away', тако да ће бити занимљиво да направимо још једну премијеру. Ја сам свечано вечерас написао текст за 11. нашу песму, радни назив 'The One'. Музика је такође осмнишљена у поприличној мери, само да се нађемо да је урадимо.

Posted
Bombs Away otvara kao i uvek, pa onda sledece pesme nepoznatim redom: Merciful Angel, Afterlife, Deceitful Eyes, Space Eater i opet u Loznici premijerno Operaphobia, naravno pod uslovom da bude vremena za ovoliko, a ako bude visak vremena sprzicemo i neku obradu.

to mi reci! znaci, autorske jeeeeeeeeee icon_rockdevil.gif

uzdravlje i vidimo se u loznici pivopije.gif

Posted
Jebiga,opet nisam u Loznici...

Kali Yuga,odakle si?Ja iz Banje.

Из Ковиљачке бање? Ја мислио да си баш из Лознице.

Posted
al vi peglate te pesme... jedna dnevno... svaka vam cast! pivopije.gif

А шта да ти кажем, Геро, кад ја у раду тренутно имам још 13 недовршених текстова и рифовских идеја, а Буца је у међувремену осмислио музику за још једну целу песму, а и Карлова чека да се уради.