WoI Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 E momci svirka je bila ekstra sve jebene pohvale!!! Znaci Over The Wall keva Quote
RNA Posted February 11, 2006 Author Report Posted February 11, 2006 Ma ne kazem ja to zato sto secem vene za Karizmu,nego zato sto je delovalo onako... Ipak ste na radiju i treba da budete finiji nego sto jeste За чије бабе здравље? Мислим, нисам могао да лажем. Не волим каризму и то сам и рекао. Као што бих рекао и за садашњу Металику да су ме питали. Питали су ме и добили одговор. Крајње поштено, зар не? Као што Карло каше за Бенгерсе да не воли тај фазон, али да добро раде, исто мислим и ја и то бих и рекао да ме неко пита. Али да лажем нити могу, нити хоћу. Искреност до краја. Quote
Kali Agna Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 dobro je bilo, uprkos onim tehnickim problemima... toliko mi je brzo proslo vreme, da uopste nisam primetila koliko ste dugo svirali bosko je najbolje otpevao space eater Quote
ba+a. Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 Svaka chast za juche. ps. RNA odlichna majica Quote
RNA Posted February 12, 2006 Author Report Posted February 12, 2006 Хвала, сви ме живи питају где сам је набавио, посебно на Destruction концерту. Купио у Бугарској, у Несебру. Има једна мала радња у старом делу града у којој су само такве мајице, али није било великих бројева неких других које су ми се свиделе, па сам узео ову. Quote
ba+a. Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 Svaka cast, mogli biste da odsvirate od njih nesto a ? Mada, zajebite obrade, pravite svoju muziku , dobro vam ide, majke mi, after life i mercyful angel jebu keve, a i space eater takodje,mada je nemam na kompu. I dajte textove za pesme da bih sledecji put znao sta pevam . Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 e, super ste bili sinoc! rasturili ste stvarno! odusevila me je operaphobia... Quote
RNA Posted February 12, 2006 Author Report Posted February 12, 2006 I dajte textove za pesme da bih sledecji put znao sta pevam . Мислим да сам раније негде на овој теми стваио текстове песама. Пробај на нашем сајту. Уз инфо о првом лајв дему има и текст сваке песме (мали линк у загради). Оперфобија је на прошлој-претпрошлој страни. Quote
Possessed Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 Sajt vam bash nije u dobrom stanju mnogo sporo downloaduje!!!! Dajte popravite to!!!! Quote
Imenjak Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 nisam znao da je Djiga onoliki crnac.. odradite sajt malo bolje spor je u pm... i dajte neke boolje slike u odeljak slike, nema smisla da onakve bleje tamo Quote
catbucacat8 Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 SpaceEater Vesti E pa posto vidim da se mnogo ljudi zalilo na funkcionalnost sajta, samo da vas obavestim da ovih dana radimo na tome i da bi uskoro trebalo sve da bude kako treba. Takodje uskoro ce te na sajtu moci da pogledate video snimak sa Zajecarske gitarijade i objavicemo tekstove svih pesama koje sviramo uzivo. Demo je gotov , cekamo da nam lik iz Holandije posalje sliku, da mi to sve lepo upakujemo i bice i to spremno. Veoma skoro!Hvala,hvala, hvala svima na podrsci na svirkama i na ovome forumu i dok nasa armija polako raste iz svirke u svirku mi sve vise i vise radimo tako da cemo imati jos mnogo toga da vam pruzimo. Jos jednom puno hvala za atmosferu na poslednjoj svirci u skcu koja je (a svi smo se slozili oko toga) bila najbolja do sada. Quote
Karlo SE Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 Buca cuti cuti, al kad kaze, rek'o je. Quote
WoI Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 hehe upravu si atmosfera je bila do jaja u skcu nadam se da cete opet uskoro svirati u bg Quote
Karlo SE Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 Inace, na http://www.hardandheavy.net/home.html pa desno u odeljku intervjui, mozete procitati Boskov dugacak, ali nadasve interesantan intervju koji je ralativno skoro dao, a ima i recenzija naseg "live in studio 6" snimka iz februara '05. Pozdrav Quote
voodoo_ Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 Boško je bogme odradio ovaj interview odlično, odma se vidi šta je zreo izgrađen čovek i muzičar, koji pritom priča normalno (što se ne može reći za dobar deo domaćih metal muzičara). Jebem mu lebac, ako Space Eater ne čeka svetla budućnost. A i red je vala. Žao mi jedino onog neostvarenog Blind Guardian tribjuta Quote
RNA Posted February 18, 2006 Author Report Posted February 18, 2006 Узгред, интевју је напокон окачен и на наш сајт, па можете и тамо да га видите, ако будете успели да отворите сајт то јест. Хвала на лепим речима. Ма, ја сам ти само фанатик. Толико сам интервјуа урадио за свој зин да ми је порсто милина кад некоме ја дам интервју. Само да ме људи питају права питања, а ни то не морају, ја ћу да се распишем. Quote
Bane_FlusH Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 E, danas videh Bucu i reče mi da ne idete u Belu Crkvu. A baš sam hteo da vidim na šta liči Space Eater feat. Srki, pošto Buca u svakom slučaju nije mogao da ide, ali saznah da ni Bole ne može. Htedoh da predložim da vam peva Manja, al' verovatno bi bilo previše... Ae ljudi, onda se vidimo u nedelju uveče u Kugli, sviramo 2 sata, dođite da vas smoriiimoooo!!! Quote
voodoo_ Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 Što se tiče sajta, mislim da bi vam i džabe nalog na Geocitiesu bolje radio posao nego ovo sada Quote
_NeSa_ Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 E,a najjace je u intervjuu ono na pocetku kada je rekao za Karla da je najveci treser...to nisam znao Quote
RNA Posted March 7, 2006 Author Report Posted March 7, 2006 Što se tiče sajta, mislim da bi vam i džabe nalog na Geocitiesu bolje radio posao nego ovo sada Е, сад је и то напокон сређено. Сајт ради к'о сатић! Значи, ко није могао да скине песме или да биди било шта, сад ће моћи! Quote
Karlo SE Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 Uuuuu jeeee, stvarno radi, koliko srece za samo 12 dolara E, ako nekome ne bude radio, neka uradi clear histori i cache i sve ce da sljaka do jaja! Pozdrav, thrash 'till death! Quote
voodoo_ Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 E 'fala Bogu, sad download ide ko podmazan... Quote
RNA Posted March 7, 2006 Author Report Posted March 7, 2006 Не могу да верујем да је већ раширио абер. Quote
Recommended Posts