Jump to content

Recommended Posts

Posted

Па, питај човека који их је радио. Солаже постоје, али ми је он после објаснио да он то не сматра солажама, већ само кад су онако зајебане и у терцама по могућству.

Posted
E pozadina je fenomenalna...ne skida se sa mog Desktopa...a i logo je isto ql...i super je ukomponovan u pozadinu...we want more icon_smile.gif

Биће нешто, ионако ме је Буца цимао да то одрадим, али ме је мрзело поред свих других ствари које је требало средити.

ИСкрено, само сам се надао да слике (ова за насловну страну сајта, тј. за 'тапет' и она за позадину сајта) нису копирајтоване, па да нас неко тужи. То је ортак који нам је радио сајт већ имао на компу, а ми се одушевили њима!

Posted
e' date='24. 3. 2006, 13:02'] sajt?

Jel moze neko da stavi adresu, mrzi me da trazim...

А лепо стоји великим словима линк у мом потпису, а њега мрзи да тражи. Ццц

Е, бре, Зече, баш си ленштина! no.gif

Posted

А чиме би другим скидао? Ако скида оним... како се зваше говно... оно чиме се иначе скидају слике са Yahoo-a... то чим пукне веза све испочетка.

Posted

На то и мислим. Мени се пар пута десило да сам тим срањем скидао неки фајл од 20 мега и да је било остао још један килобајт, кад ми је пукла везе, и онда све јово наново.

Posted

ma bre imam ja flash get al mrzelo em da ga koristim posto imam kablovski.Jednostavno uvek pustim kada nesto skidam sa neta da se skida kroz downloader ugradjen u browser(mom slucaju Netscape).Nisam imao nikakavih problema do juce kada sam uzeo a skidam taj snimak.A skidao sam i neke vece stvari od po 200-300mb bez problema. Probacu sutra opet sa Flash getom pivopije.gif

Posted (edited)

ma bre imam ja flash get al mrzelo em da ga koristim posto imam kablovski.Jednostavno uvek pustim kada nesto skidam sa neta  da se skida kroz downloader ugradjen u browser(mom slucaju Netscape).Nisam imao nikakavih problema do juce kada sam uzeo a skidam taj snimak.A skidao sam i neke vece stvari od po 200-300mb bez problema. Probacu sutra opet sa Flash getom pivopije.gif

Пази, ако намераваш да узмеш демо, нема потребе да скидаш тај снимак са нета. На диску је снимак од 211 мега, а на нет смо ставили онај од ваљда 36. Тако да ако ћеш узети диск, само губиш време скидајући то.

Edited by RNA
Posted
На то и мислим. Мени се пар пута десило да сам тим срањем скидао неки фајл од 20 мега и да је било остао још један килобајт, кад ми је пукла везе, и онда све јово наново.

mali oftopic icon_biggrin.gif :

Juce samo skidao neki film od 1,3 giga preko torrenta... skin'o sam ga prvi put - ne sljaka. Obrisem, probam opet - opet ne radi...

I kazem - zajebi, bar mi radi ova filmografija Yimou Zhang-a sto sam skinuo u medjuvremenu icon_smile.gif

cari bezobrazno brzog interneta biggrin.gif

Ko vam je radio sajt?

Posted
Пази, ако намераваш да узмеш демо, нема потребе да скидаш тај снимак са нета. На диску је снимак од 211 мега, а на нет смо ставили онај од ваљда 36. Тако да ако ћеш узети диск, само губиш време скидајући то.

e do jaja hvala ti za info pivopije.gif

Posted
e' date='26. 3. 2006, 15:55'] mali oftopic icon_biggrin.gif :

Juce samo skidao neki film od 1,3 giga preko torrenta... skin'o sam ga prvi put - ne sljaka. Obrisem, probam opet - opet ne radi...

I kazem - zajebi, bar mi radi ova filmografija Yimou Zhang-a sto sam skinuo u medjuvremenu icon_smile.gif

cari bezobrazno brzog interneta biggrin.gif

Ko vam je radio sajt?

Ako pričaš o bezobrazno brzom internetu na faksu, podeli s kolegom tajnu kako si uspeo da skineš torrent icon_smile.gif

Posted

Vas nastup je bio... VRH!

I da, Afterlife puuuno vuce na Blind Guardian! icon_da.gif

I to je mnogo dobro!

Sada sam prvi put propratio vas nastup uzivo i odusevljen sam!

A gorepomenuta pesma mi se bas dopala!

pivopije.gifpivopije.gifpivopije.gifpivopije.gif

Posted

Znaci super je bilo juce iako sam nazalost ostao samo na Bombs Away wallbash.gif

Ne seri da ste svirali Overkill?????????Koju pesmu?

BTW

/me listening to Space Eater Demo icon_mrgreen.gif

E Bosko super je sve odradjeno za demo.Zvuk je i vise nego dobar.Stavise pa jebeno savrsen. pivopije.gif

E da imate neke manje bagove sa CDom.

Tipa kod mene nece da se pusta audio snimak iz Winampa vec samo iz Windows Media Playera.Al to su neke sitne gluposti koje cemo slatko zanemariti icon_mrgreen.gifpivopije.gif