StarbreakeR Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Ufff...gif odlicno izgleda...ajd napravi i meni jedan... Quote
RNA Posted April 7, 2006 Author Report Posted April 7, 2006 (edited) e slusam ovaj vas disk vec 4 sata... Симче, сине, ти ниси нормалан. Слушаш диск који траје 13 минута и има 3 песме 4 сата?! То значи да си га слушао цирка 18 пута у круг! Edited April 8, 2006 by RNA Quote
WoI Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 au bre simche legendo.Ja sluso jedno dva sata bez [restanka a posle sam malo pauzirao.hm to me podseti cek da uzmem opet Quote
bradati_simce Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Ufff...gif odlicno izgleda...ajd napravi i meni jedan... nabaci mi par slika (10-20)...no frks zavisi sta oces Симче, сине, ти ниси нормалан. Слушаш диск који траје 13 минута и има 3 песме 4 сата?! То значи да си га слушао цирка 18 пута у круг! i da ne pricam i 2 sata posle pisanja tog posta ma zezanje...a i prokleta nostalgija od zajecarske gitarijade au bre simche legendo.Ja sluso jedno dva sata bez [restanka a posle sam malo pauzirao.hm to me podseti cek da uzmem opet drogiramo se space eater-om Quote
Kali Agna Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 ma, ovo su jos lake droge. kada budemo vrteli "space eater" ili "operaphobiu" po ceo dan, e to ce vec biti nesto Quote
RNA Posted April 10, 2006 Author Report Posted April 10, 2006 (edited) На овом новом дему имаш и 'Space Eater', па можеш њоме да се дрогираш до миле воље. Edited April 10, 2006 by RNA Quote
_NeSa_ Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 Hehe,ljudi,ja ovaj vas cd nisam bas skapirao - Pictures folder je prazan,a od pesama ima samo Bombs Away uzivo,i to mi malo secka ... Quote
voodoo_ Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 Pictures folder je prazan zato što on mora postojati na disku snimljenom u "CD extra" formatu... Quote
bradati_simce Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 ahahahahahha......izasli ste u metal hammer-u buahahahahahaha... ej bre....pa prokleti bili, zbog vas sam morao da puknem 100 kinti necu imati sta da pljugam do kraja dana Quote
Karlo SE Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 Hehe,ljudi,ja ovaj vas cd nisam bas skapirao - Pictures folder je prazan,a od pesama ima samo Bombs Away uzivo,i to mi malo secka ... Upravo tako, da bi se dobio extra cd format mora da se podeli tako, elem, taj live pusti iz nekog drugog player-a, a muziku mozes na bilo kom cd player-u ili idi autorun na win media player, ili vec tako nekako. Quote
Flush_srki Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Ljudi,nas prvi album konacno ce ugledati svetlost dana u nedelju 30.04.2006. u kuglasu!Album pod nazivom Piece of hell nosice na sebi osam pesama: 1.Dead end 2.Piece of hell 3.Black mattery 4.Midnight moon 5.Thrash is all around 6.Air force 7.Warhead 8.Vengeance Takodje tada cemo proslaviti i svoj drugi rodjendan.Ulaznica je 100 din i za nju dibijete besplatno cepi.Garantujemo vam dobru zurku!Bice cak i torta koju cemo mi licno napraviti i jos mnoga iznenadjenja!Cena diska bice 300 din! Pozdrav Srki! Quote
Prokleti Dan Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 (edited) ---------------------------------------------------------- Ok je cena, a gde nabaviti? Edited April 17, 2006 by Prokleti Dan Quote
StarbreakeR Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 I zasto se to nalazi na temi za Space Eater Quote
WoI Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 I zasto se to nalazi na temi za Space Eater zato sto je flushu potrebna bilo koja vrsta promocije u vom trenutku a i bend su koji paznju zasluzuje ali neki entiteti ih ometaju Ziveo Flush i Space Eater u pkaetu Quote
Karlo SE Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 I zasto se to nalazi na temi za Space Eater Zato sto smo mi veliki prijatelji i mogu svaku vrstu reklame, a i bilo cega da ostave ovde, a ostatak je rekao Warrior of Ice. Album ce verovatno moci da se na licu mestu kupi po toj promotivnoj 300 din ceni, a kasnije ce u radnjama sigurno biti skuplje... sta da vam kazem, novce u ruke i 30. na Flush! Quote
RNA Posted April 17, 2006 Author Report Posted April 17, 2006 Само да обавестим народ и наше обожаваоце да смо урадили две нове песме: 'Death From Below' и 'The One'. Тесктови ускоро на сајту! Quote
Karlo SE Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 "Obozavaoce" daj bre Bole, ne preteruj. Elem, dve pesme u beta fazi navezbane, za jedno 2 probe ce biti skroz upeglane i sigurno ce neka, ako ne i obe, biti na nekoj sledecoj svirci. Quote
bradati_simce Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 "Obozavaoce" daj bre Bole, ne preteruj. Elem, dve pesme u beta fazi navezbane, za jedno 2 probe ce biti skroz upeglane i sigurno ce neka, ako ne i obe, biti na nekoj sledecoj svirci. ajde da ih cujemo ako je to moguce ovaj vas demo sam doktorirao Quote
RNA Posted April 17, 2006 Author Report Posted April 17, 2006 Па, ево, са ове две песме имамо материјала за цео албум, тачније 9 песама, не рачунајући интро, а има их још неколико које су на листи чекања. Quote
bradati_simce Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Па, ево, са ове две песме имамо материјала за цео албум, тачније 9 песама, не рачунајући интро, а има их још неколико које су на листи чекања. e do jaja....to vec nisam znao mislim...ipak...neke smo culi na svirkama i ocekuje li se nesto od albuma u skorije vreme? Quote
RNA Posted April 17, 2006 Author Report Posted April 17, 2006 Чекамо још да видимо шта ће бити за онај сплит са Underdeath. Ти Симче ако имаш вишка кеша, а хоћеш да спонзоришеш добар бенд, ми смо ти на располагању. онда нећемо бар морати да јуримо издавача који је спреман да да лову. Quote
Recommended Posts