Jump to content

Recommended Posts

Posted

Malo sam povredio ruku pa mogu da sviram 30 sekundi pa minut da odmaram, a tako ne ide, moram da je sto manje koristim da se sto pre zaleci, bice neke druge prilike da dodjemo u Pirot, siguran sam, do tada pozdrav.

Posted
  Rizzen said:
Malo sam povredio ruku pa mogu da sviram 30 sekundi pa minut da odmaram, a tako ne ide, moram da je sto manje koristim da se sto pre zaleci, bice neke druge prilike da dodjemo u Pirot, siguran sam, do tada pozdrav.

Pozdrav od Anti-Dotea!Zelim ti brz oporavak icon_da.gif pa ajd da se iskontaktiramo da radimo!THRASH TILL DEATH icon_rockdevil.gif

Posted

Пих, онда би камера на целом снимку требала само њега да хвата, да се види какве фаце прави док свира. То је пишанција жива! icon_smile.gif

Posted

Dobru svirku, dobru publiku, dobre ostale bendove, dobro zezanje, nista posebno, krajnje uobicajeno, bar sto se mene tice... Sta Negotin ocekuje od nas? biggrin.gif

Posted
  Rizzen said:
Dobru svirku, dobru publiku, dobre ostale bendove, dobro zezanje, nista posebno, krajnje uobicajeno, bar sto se mene tice... Sta Negotin ocekuje od nas? biggrin.gif

Dobru svirku icon_wink.gif

Posted

Извињавам се колези Гибанезу, нисам схватио да је он остављао најаве наших будућих свирки.

Елем, сутра, у недељу, 21. маја, свирамо са 202-ком у Сенти, а у истој комбинацији 28. маја у Сремској Митровици.

Posted

Fala Bejn! Drali smo se Buca i ja, samo nisam siguran da li se on drao jos negde sem na kraju overkill-a, ali to na kraju je bas dobro. Inace, super smo se proveli u Senti iako je bila bluz publika super su nas prihvatili, onak klub "Mojo" je predivan i bas je pravi starinski bluzerski. I da, bio je jedan peh, naime, polomilo se parse na koje se kaci tom2 pa je Djiga svirao na tom1 i floru, he he, jadnik, cujem ga pozadini sprzi neki prelaz, al samo na dobosu i tomu, ponekad i flor, al dobro, Djiga je to pa se super snasao. Toliko, vidimo se sledece nedelje u Mitrovici pa cemo zajedno da przimo.