RNA Posted June 13, 2006 Author Report Posted June 13, 2006 Ракија је радила пре него што смо кренули, а кад смо стигли тамо мислим да је пиво у једној од српских престоница сока од хмеља било неизбежно зло! И после ме људи питају штоц не пијем! Quote
Karlo SE Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Ma nije problem u pijenju, vec treba znati kad, gde, kako, koliko i sta piti da ne dodje do slicnih problema, ovo je stvarno moglo da se zavrsi mnogo gore nego sto se zavrsilo. Quote
RNA Posted June 20, 2006 Author Report Posted June 20, 2006 Ја само да обавестим рају да у суботу, 24. јуна, свирамо у СКЦ-у у оквиру промоције компилације Демо мастерс бендова. Quote
Kali Agna Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 ja samo da narucim muzicku zelju - ako moze afterlife posto je prosli put niste svirali Quote
StarbreakeR Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 (edited) Kad ce album? Edited June 25, 2006 by RNA Quote
RNA Posted June 25, 2006 Author Report Posted June 25, 2006 Кад већ питаш, да ти рекнем. Чим буде било пара, ето и албума, или ако нам неко буде дао студио за бадава, да не кажем за џ. Quote
RNA Posted June 25, 2006 Author Report Posted June 25, 2006 ja samo da narucim muzicku zelju - ako moze afterlife posto je prosli put niste svirali Извини, Мајо, али кад нам дају 4 песме (свирали смо 5, хехе... ваљда су се забројали) радије свирамо нове да се људи упознају и са њима. Само не могу ове бандоглавце да нагаоворим да свирамо чешће 'Death From Below'. Кад будемо имали самосталну свирку свираћемо их све и вероватно сијасет обрада. Quote
Kali Agna Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 meni je juce najbolje legla "space eater", inace stvarno nemam nikakve zamerke, samo nastavite tako @RNA - nema problema... moram samo da pitam koja je ova druga pesma koju ste svirali, posto stvarno nisam cula sta si rekao... overkill sam prepoznala Quote
RNA Posted June 25, 2006 Author Report Posted June 25, 2006 То је фамозна 'The One' за коју сам ти давао упутства о препознавању. Мало онако вуче на панк, али је и стари Overkill тако звучао, а поента је да песма буде баш у том фазону. Quote
Grobodan Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Bole(vidim da si tu),evo,i ovim putem da ti se zahvalim na reh.tape.Ovo ce biti kult za 20 godina Nema,sve pesme su vam stvarno extra,favoriti -Operaphobia - ne znam da li kenjam,nisam bas neki strucnjak za thrash,ali mozda mi malo ima NUCLEAR ASSAULT vibe,brza mjuza i saljiv text.Da li kenjam?Ne znam.U svakom slucaju - superiska -Deceitful Eyes - super su ti vokalne melodije,refren isto -The One - stvarno vuce na Taking over/Feel the Fire kvlt,ali ne smeta. I B strana - Nocturnal i Evil Angel - hvala Da se revansiram,ocekuj kad se vrnem u BG jednu finu MP3cu punu zanimljivih stvarcica Quote
RNA Posted July 10, 2006 Author Report Posted July 10, 2006 Ту сам ту сам, спреман да одговорим, само сам мислио да си можда и раније оставио импресије о овој казети. -Operaphobia - ne znam da li kenjam,nisam bas neki strucnjak za thrash,ali mozda mi malo ima NUCLEAR ASSAULT vibe,brza mjuza i saljiv text.Da li kenjam?Ne znam.U svakom slucaju - superiska Не кењаш, текст је рађен по стварном догађају, Карло је био инспирација. Како ми је испричао шта му се десило кад је био клинац, ја сам одмах испалио назив песме и обећао му да ће бити као прављена за њега. Видео сам мало да ухватим Slayer брзину, а текст говори сам за себе. -Deceitful Eyes - super su ti vokalne melodije,refren isto Е, вала, драго ми је да се неком свиђа и ова песма. Мислим, не слаже се баш са остатком нашег опуса, јер је тотални US power metal, али ја обожавам ту музику, па ме мало и заболе. Уосталом, није на измет убацити разноврсности. А Overkill... Мислим да је мој фанатизам према том бенду одавно познат, тако да не треба да чуди што имамо песму која се тако зове (али не говори о бенду, већ је еколошка) и другу која вуче на њихов звук. Quote
Гера Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 sta bi za gitarijadu? jel ides ti, bole, na more, kao sto sam cuo, ili odlazes to zarad visih ciljeva? Quote
Kali Agna Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Nocturnal i Evil Angel jesu ovo neke nove pesme? Quote
Grobodan Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 jesu ovo neke nove pesme? Ma jok,thrash metal bendovi iz najdubljeg undergrounda Quote
Karlo SE Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 'ladno ti je snimio na kasetu... sjajno! Quote
Grobodan Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 'ladno ti je snimio na kasetu... sjajno! Sto,zar nije?Kult. Quote
Kali Agna Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Ma jok,thrash metal bendovi iz najdubljeg undergrounda joj, nije trebalo da mi kazes. sad cu da balavim celo vece Quote
Grobodan Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 E jebiga...Inace,to je totalna sirovina,ako volis najranije Kreator,Sodom,Bathory,Destruction,Sepultura radove,nemoj da ih omasis. Quote
RNA Posted July 11, 2006 Author Report Posted July 11, 2006 jesu ovo neke nove pesme? Ха, та ти је добра! Зар ти звучи као назив неке од наших песама? Мислим, нисам толико заглибио у андерграунд да правим песме са таквим називима (само слушам такве бендове, хех). Као што сам најавио неколико пута, нове песме ће бити сигурно 'Crush, Kill, Destroy' и 'Say Your Prayers'. Не брини Мајо, бићете сви благовремено обавештени. Quote
Kali Agna Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Ха, та ти је добра! Зар ти звучи као назив неке од наших песама? Мислим, нисам толико заглибио у андерграунд да правим песме са таквим називима (само слушам такве бендове, хех). pa jbg, mislila sam da je covek recimo pomesao evil angel sa merciful angel Quote
RNA Posted July 14, 2006 Author Report Posted July 14, 2006 Ево пар најавица за концерте у скорије време. Прво иде 21. и СКЦ, ваљда наставак промоције оне Демо експрес компилације. Потом иде 29. и Сремска Митровица, неки фестивал где ће још свирати и M.A.D./Goya и Underdeath. Можда се између угнезди и Бела Црква, али то морам да проверим. Још неколико занимљивости и новости из нашега кампа. Драги басиста Карло нам данас пали за Немачку, па му тим пводом желимо сви од срца срећан пут и да нам се врати што пре, за тих неких 10 дана. У међувремену, његове обавезу у нашем бенду ће обављати драги нам колега Герогеригегеге. Нажалост, морали смо да одустанемо од наступа на сутрашњем фестивалу у крагујевцу, иако мислим да смо најављени, јер није било пара за путне трошкове, а и ми смо тренутно шворц, а ни воз до КГ није јефтин да бисмо могли бар тако да отпутујемо. Шта да се ради, другом приликом. Quote
RNA Posted July 16, 2006 Author Report Posted July 16, 2006 Хвала, Герогеригегеге! Дакле, и то је потврђено. Идемо даље. Quote
Divlji Tigar Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Odlican bend, sve tri pesme su odlicne, mada moj favorit je "Bomb Away". Odlicno uraceno za 10. Quote
Recommended Posts