StRatO Posted February 5, 2004 Report Posted February 5, 2004 Sta bre svi po stratovariusu... jebote umesto da pljujete likin park i slicno... mislim stvarno nema smisla.. Ko vam svira bass.. sad se setih da je branko (exAfterlife) pominjao da treba s tobom ba pravi neki thrash band....???? Quote
*Silent Angel* Posted February 11, 2004 Report Posted February 11, 2004 Ako ovako nastavite, keve mi ću tražiti od moderatora da vam pobriše sve poruke. Uostalom, ja sam samo izneo svoj animozitet prema pomenutom bendu, ne želeći da se ovo pretvori u temu 'Pljuni po Stratovariusu i zapjevaj'. mislis, tvoje poruke? Quote
RNA Posted February 13, 2004 Author Report Posted February 13, 2004 Ne, zato što sam ja samo odgovorio na postavljeno mi pitanje. Quote
RNA Posted November 6, 2004 Author Report Posted November 6, 2004 Ево мене поново само да вам јави да је бенд поново покренут у новој постави, знатно стабилнијој од свих претходних и да се коначно нешто ради. Три пробе су урађене и звучи сасвим добро. Чим буде неке прилике за свирку, ми ћемо свирати. Quote
Uros Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 (edited) Poz Edited November 7, 2004 by Uros Quote
RNA Posted November 18, 2004 Author Report Posted November 18, 2004 Прошла проба је била нешто најбоље што сам икада одсвирао са било којом екипом људи! Две наше ствари, Metallica 'Trapped Under Ice', Metallica 'Damage Inc.', Megadeth 'Reckoning Day', King Diamond 'From The Other Side', Pantera 'Domination', Overkill 'Bastard Nation'... Quote
Perfection Of Vanishing Posted November 18, 2004 Report Posted November 18, 2004 Uuu dobar izbor pesama! Alal vera za "TrappeD" Quote
must be between Posted November 20, 2004 Report Posted November 20, 2004 Pzdrav Bole,drago mi je sto si konacno nasao ekipu za svirku samo napred.Nisam te bas dugo video sta ti radis osim sto,kao sto vidim,sviras The great greetings from Nova Pazova Quote
Grobodan Posted November 20, 2004 Report Posted November 20, 2004 Svaka cast za Kinga i Overkill!Nego,Bosko,sta ti sviras?Nisam imao pojma da imas bend. Quote
Evil warning Posted November 20, 2004 Report Posted November 20, 2004 Svaka cast za Kinga i Overkill!Nego,Bosko,sta ti sviras?Nisam imao pojma da imas bend. Bosko peva. Quote
Sgt.Splatter Posted November 24, 2004 Report Posted November 24, 2004 Bosko, drago mi je da si konacno krenuo sa pravim radom sa ovim bendom. Cim budemo spremni mogli bi da nastupimo zajedno na nekoj svirci. Quote
RNA Posted November 25, 2004 Author Report Posted November 25, 2004 Наравно, то се подразумева. Quote
RNA Posted November 25, 2004 Author Report Posted November 25, 2004 Tacnije svira u mikrofon Још тачније, свирам курцу, ал' добро сад... Quote
RNA Posted November 25, 2004 Author Report Posted November 25, 2004 За оне које то интересује, следеће недеље снимамо песму 'Afterlife', чисто да чујемо како ће то да личи, а од обрада следеће су на тапету: Exodus 'Lesson In Violence' Testament 'Over The Wall' Quote
RNA Posted November 27, 2004 Author Report Posted November 27, 2004 Ма, горе код Томе у студију где и вежбамо. То оно јефтинија варијанта, а немамо никаквог искуства у снимању, па да видимо на шта ће да личи. Quote
Karlo SE Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 (edited) Cuj, na sta ce da lici, pa onakvu pesmu kako god da snimis licice na ...pichvajz. Pozdrav i vidimo se u sredu. Edited November 28, 2004 by Rizzen Quote
RNA Posted November 30, 2004 Author Report Posted November 30, 2004 Ја, вероватно си у праву. Тек кад ове остале дођу на ред, поготово 'Bombs Away'... то ће тек да буде крш и разбијање. Quote
Dowla Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 bili bi super kada bi uzeli neku matoru heavy pesmu i obradili je u thrash fazonu Quote
Karlo SE Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 bili bi super kada bi uzeli neku matoru heavy pesmu i obradili je u thrash fazonu Ako se "Necu necu dijamante" racuna u matoru heavy pesmu moze! Salim se, mada bi "Cune cune mantedija" ili "Janicar" bili apsolutno sjajni thrash, al ajde, gazda se pita Aj sad stvarno salu na stranu! Daj predlog ako ti se vec javila neka heavy pesma u thrash varijanti Quote
Sgt.Splatter Posted December 5, 2004 Report Posted December 5, 2004 Bosko, ako nije tajna, gde odrzavate probe? Quote
Recommended Posts