Jump to content

Recommended Posts

Posted

pozdrav dragi karlo, i posto ti nije stigla moja sms poruka u daleku nemacku, srecan rodjendan, i samo da znas, ok te odmenjujem dok nisi tu! ja bih se zabrinuo da sam na tvom mestu! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif salim se! pivopije.gif

Posted (edited)

Dragi Space Eateru,

Nadam se da cemo se uskoro videtu u Zajecaru i pokazati da je thrash najmocnija sporedna stvar na svetu(pa i fudbal ... ajd da ne bude sad da sam neki...).Od srca cestitam Space Eateru i zelim mu da dobro peva i da ne zabusava.

Hail from Anti-Dote icon_rockdevil.gif

Edited by MegaDex
Posted

ovaj.....stigao mi je jebeni demo sniak za zine! ovo je odlicno.....ne hvalim olako ali ovo je stvarno odlicno! pozdrav momcima i da znate da kad budemo pravili promociju zina da cete sigurno biti pozvani!

Posted
Hvala najlepse, nemoj da se nadas da se vidimo, vidimo se sigurno pa cemo da shurimo! Pozdrav.

... naravno cestitke se podrazumevaju!

Posted
ovaj.....stigao mi je jebeni demo sniak za zine! ovo je odlicno.....ne hvalim olako ali ovo je stvarno odlicno! pozdrav momcima i da znate da kad budemo pravili promociju zina da cete sigurno biti pozvani!

Hvala hvala, cuces i ostale pesme, ima tu jos dosta finih stvari, narocito u poslednjih par meseci sto smo radili. Elem, vrlo cemo rado svirati na promociji zina, puno srece u daljem radu na istom pa se cujemo.

Posted
Hvala hvala, cuces i ostale pesme, ima tu jos dosta finih stvari, narocito u poslednjih par meseci sto smo radili. Elem, vrlo cemo rado svirati na promociji zina, puno srece u daljem radu na istom pa se cujemo.

nema problema i hvala!

Guest Syrant
Posted

Bole, ''Bombs Away'' je ekstra stvar! Jedna od najboljih domacih thrash tuna, iako ima tu i power vibe-a laugh.gif

Elem, ja sam se cuo sa Markom za sradnju za ''Metal Sound'', u vezi power metala, pa je rekao da ce me zvati,ali nije,pa ono...ako ista znas, nek me obavseti na [email protected], u slucaju da je izgubio moj broj, ili slicno,.

Poz, od Vlade.

Posted

Било екстра и у Сремској Митровици. Како је кренуло са (дез)организацијом, мислио сам да ће на ружно да изађе, међутим испало је и више него одлично. Поздрав момцима из Amon Din, M.A.D./Goya и Democratic Terror.

Posted

Bilo do jaja u Mitrovici, konacno odsvirali ceo autorski repertoar, bilo dosta ljudi i bili su super, ostali bendovi bili takodje dobri, kupali se u Savi i tako, sve u svemu jako lepo. Hvala organizatorima na pozivu, a posebno Andreju nasem turistickom vodicu icon_smile.gif

Posted

Аха, док смо се брчкали у Сави, он мученик седео на обали и чекао нас дилеје да завршимо, па да идемо даље. Што се тог дела организације тиче, немамо никаквих примедаба. Било је беспрекорно.

Али, највише ме је изненадила публика. Очекивао сам статику, а добио динамику! icon_smile.gif

Posted

Прочитај текст за песму 'Space Eater' на нашем сајту... то је све што ћу рећи за то.

Posted (edited)

Ах, да, заборавио сам да напоменем, гледе ове физике (чији љубитељ нисам, да се одмах разумемо), да је у плану, тј. у мојој глави идеја за песму која ће се звати 'Quantum Leap', односно "квантни скок". Физичари ће знати о чему се ради, али је наравно реч о метафори, јер се тај израз користи за брз, скоковит напредак.

Edited by RNA
Posted (edited)

Ти то нешто кукаш? Хоћеш да зајебем метафоре и напишем песму о физици и правим квантним скоковима, тј. ексцитацији електрона и њиховим преласцима на више енергетске нивое? Могу да ти изложим и читаву шему како се то дешава, ако те занима. icon_wink.gif

Edited by RNA
Posted

slusao sam nastup u Zajecaru na 202..odlicno pivopije.gif

Bombs away, the one i space eater su pesme koje ste svirali,ako se ne varam

Druga pesma koju ste svirali kao da je ispala sa kill 'em all

Posted

Space eaTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRR!!!!

icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

Pobednici ste Zajecara, glasovima bendova koji su ucestvovali, nema tu mnogo price.

Kapiram da sad svi koji su se vratili sa nama spavaju, i da ja jedini postujem na forumu kao lud. Krevet zove...

Poz momci!

Posted

metal bi bio mnogo jaci da je Space Eater pobedio na Gitarijadi, ali je i ovako mantra bila prejaka.

speejssiiitAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

pivopije.gifpivopije.gifpivopije.gif