Karlo SE Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 9 + intro(insrumental trajanja oko 2 minuta i verovatno malo sirene za vazdusnu opasnost), da bude onako fino zaokruzeno na 10, to je po meni plafon za jedan dobar thrash album, 8 do 10 pesama. Quote
RNA Posted October 16, 2006 Author Report Posted October 16, 2006 Taman ce biti tu negde oko 40 minuta, vise sigurno ne. Quote
_Grotesque_ Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 Pa... tu ce biti i novih pesama.. Moze track list? Quote
RNA Posted October 16, 2006 Author Report Posted October 16, 2006 (edited) Kako mislis novih pesama? U odnosu na one koje smo svirali na zajednickoj svirci u SKC-u? Pazi, imas ceo spisak pesama na nasem sajtu, tamo gde su tekstovi pesama. Ubacili smo tekstove za sve pesme koje su zavrsene. Ja za 'Crush, Kill, Destroy' treba da dodam jos nekoliko reci na kraju i bice i ona okacena. Ali, hajde kad si toliko zapeo. Ceo spisak ide ovako (ne verujem da ce tako biti na albumu): 1. Air Raid (intro) - prethodno smo ga zvali 'Beyond Time', ali ce na njemu ici sirene za vazdusnu opasnost i iz njega se ulazi pravo u 'Bombs Away', pa mu je ovaj naslov prigodniji 2. Bombs Away 3. Overkill 4. Deceitful Eyes 5. The One 6. Afterlife 7. Death From Below 8. Operaphobia 9. Merciful Angel 10. Space Eater Edited October 16, 2006 by RNA Quote
Grobodan Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 Pa ja slusao sve ove pesme Bice dobar album,mogu vam vec sad reci Quote
WoI Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 lepo zboris grave bice dobar albumcic Quote
RNA Posted October 16, 2006 Author Report Posted October 16, 2006 Zapravo, kad malo bolje razmislim, mozda ce biti upravo ovakav raspored na albumu. Tako smo ih svirali uS. Mitrovici, a to je bila jedina svirka gde smo izvodili ceo repertoar. Quote
RNA Posted October 19, 2006 Author Report Posted October 19, 2006 (edited) Evo teksta za novu pesmu, koja se zove 'Crush, Kill, Destroy', pominjao sam je dosta na prethodnim stranama. CRUSH, KILL, DESTROY Seconds, and minutes, and hours, and days Time passes by and you can’t even notice Laying in mud with blood on your hands Struggle for life or death in combat Wounded companions alone in the rain Victims of war and of human fiends Completely numb and feeling no pain Death takes its toll in these distant hills Crush, kill, destroy Your instinct will tell you how to survive Crush, kill, destroy Slaughter will start with the fall of the night. Rifle as pet and a friend in this frenzy No one to count on, no one to trust Command has been given and must be obeyed Mission objectives: triumph or bust Enemies now are closing with haste Six rounds to go and hundreds of targets Will you live to fight some other day Or leave your bones in a god forsaken land Crush, kill, destroy Your instinct will tell you how to survive Crush, kill, destroy Slaughter will start with the fall of the night. History calls us to complete our fate Win the war or perish before it’s all too late Calling us to go, in blaze of glory die Foul smell of napalm, flames soon will purify Screaming, feeding, bleeding Sighing, crying, dying Edited October 19, 2006 by RNA Quote
Aris Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 Evo teksta za novu pesmu, koja se zove 'Crush, Kill, Destroy', pominjao sam je dosta na prethodnim stranama. CRUSH, KILL, DESTROY Seconds, and minutes, and hours, and days Time passes by and you can’t even notice Laying in mud with blood on your hands Struggle for life or death in combat Wounded companions alone in the rain Victims of war and of human fiends Completely numb and feeling no pain Death takes its toll in these distant hills Crush, kill, destroy Your instinct will tell you how to survive Crush, kill, destroy Slaughter will start with the fall of the night. Rifle as pet and a friend in this frenzy No one to count on, no one to trust Command has been given and must be obeyed Mission objectives: triumph or bust Enemies now are closing with haste Six rounds to go and hundreds of targets Will you live to fight some other day Or leave your bones in a god forsaken land Crush, kill, destroy Your instinct will tell you how to survive Crush, kill, destroy Slaughter will start with the fall of the night. History calls us to complete our fate Win the war or perish before it’s all too late Calling us to go, in blaze of glory die Foul smell of napalm, flames soon will purify Screaming, feeding, bleeding Sighing, crying, dying dobro zvuci, kazes ili kazu.... Quote
Karlo SE Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 Ma zvuci super, nismo je jos svirali uzivo, mislim da ce u Nisu u subotu biti prenijera, do sada najbrza nasa pesma i verujem da ce otvarati drugi album, nekako mi je bas u tom fazonu (jos nismo ni prvi poceli da snimamo, a ja vec pricam o drugom... nestrpljivost je prokletsktvo...), napravicemo i demo nje u bliskoj buducnosti. Quote
Sgt.Splatter Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 Vidi ovo bre... vi ste se ovde smestili a? A ja mislim kao nema vas nesto po Domacoj sceni. Bole, tekst obecava jos jednu do jaja pesmu. Guraj! Quote
RNA Posted October 23, 2006 Author Report Posted October 23, 2006 You better believe it, my friend! U, otkad sam ja prebacio nasu temu ovde. domaca scena (kao podforum) je pocela uzasno da me smara, tema da tone, pa sam iskoristio cinjenicu da sam moderator i tamo i ovde i bacio temu na thrash metal. Quote
Điga Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 Evo samo da se javim, da ne bude posle.........:-) Quote
RNA Posted October 23, 2006 Author Report Posted October 23, 2006 Djigobanovic dosao da ostavi post i na nasoj temi... Zemlja definitivno propada! Quote
_Grotesque_ Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 You better believe it, my friend! U, otkad sam ja prebacio nasu temu ovde. domaca scena (kao podforum) je pocela uzasno da me smara, tema da tone, pa sam iskoristio cinjenicu da sam moderator i tamo i ovde i bacio temu na thrash metal. Tako ti je to kad ljudi osete moc! Stvarno, podforum domaca metal scena polako postaje prepunjena.. Quote
RNA Posted October 23, 2006 Author Report Posted October 23, 2006 Postaje prepunjena... A kako je tek bilo dok nisu nestale ove poslednje strane i vise od 50% tema, eee... Quote
RNA Posted October 23, 2006 Author Report Posted October 23, 2006 evo i svecano da izvestim da sad krecem na faks i nosim ugovor u postu da posaljem u Svedsku. Od sledece nedelje smo i zvanicno deo I Hate Records! Cim izbace novosti, ostavljam link. Quote
_Grotesque_ Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 (edited) Pridruzujem se cestitkama! Edited October 23, 2006 by _Grotesque_ Quote
catbucacat8 Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 A ja sam ovde zaduzen da kacim recenzije Space Eater - 2006 - Bombs Away! Thrash Metal Self-Released Uff uff uff, this shit is hot! Ok, miran sam, miran sam Malo je teško obuzdati oduševljenje oko nečeg najboljeg što je domaća (tj. srpska) metal scena proizvela u zadnjih... pa, poprilično vremena. Bend je ove pesme najpre prezentovao live, kroz nastupe za bg202 radio i otprilike neka kulminacija ove live serije je mega-zapažen nastup na Zaječarskoj Gitarijadi 2006. Muzički ovo je top notch thrash metal sa fantastičnom strukturom, savršenim performansom benda i mega-catchy rifovima, melodijama i vokalnim deonicama (Space Eater!). Od ove 3 pesme, bukvalno, čovek ne zna koja je bolja. Bend je ulovio pažnju stranog izdavača, stoga, svete, čuvaj se! Space Eaaaaaateeeeeeeeer!!! Space Eaaaaaateeeeeeeeer!!! Space Eaaaaaateeeeeeeeer!!! Will devour you all!!! 9.5/10 Quote
Karlo SE Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 Da da, ovo je definitivno naj lozackija recenzija do sada Koga intersuju ostale recenzije i intrvjui mogu posetiti odeljak "clanci" na sajtu iz RNA-inog potpisa. Pozdrav svima i hvala na cestitkama, svaka podrska puno znaci. Quote
delay Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 dobre,bre,gde su odgovori za vju? Cestitke za ugovor,nek se za vas daleko cuje! Quote
ΣΟΚΙ Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 evo i svecano da izvestim da sad krecem na faks i nosim ugovor u postu da posaljem u Svedsku. Od sledece nedelje smo i zvanicno deo I Hate Records! Cim izbace novosti, ostavljam link. o pa svaka cast!!!jedva cekam album... Quote
Recommended Posts