RNA Posted November 5, 2006 Author Report Posted November 5, 2006 Svirate li i vi tada? Mislim, proveravam, jer kako cete nas da ubacite, ako ne uspete sebe. Quote
Mega_Deda Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Cuo sam da je prema ideji te ekipe koja planira dogadjaj Nihgtfall jedini bend koji bi 100% nastupao, a taj lik sa kojim smo mi pricali kaze da bi nas stavio kao favorite po njegovom izboru da i mi nastupamo. U varijanti su jos i Nekropolis, Tales of dark, Demether, i jos par bendova, ali eto, posto sam se zapitao kada cete vi svirati u novom sadu, predlozicemo vas organizatorima. Mislim, to je sve sto mi mozemo da uradimo, cisto kao znak dobre volje. Quote
RNA Posted November 5, 2006 Author Report Posted November 5, 2006 OK, i to je nesto. Bili bismo vam zahvalni i na tome. Quote
RNA Posted November 9, 2006 Author Report Posted November 9, 2006 Svirke sledece nedelje: petak 17. Subotica i nedelja 19. Pirot. Quote
StarbreakeR Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 Vec sledece nedelje...vidis ja to nisam znao Zna li se mozda ko jos dolazi??? Quote
Angelystor Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 Ljudi, kada vam izadje taj album, racunajte me za jedan primerak originala! Gledah vas u subotu u Krushevcu, i definitivno ste mi bili bend vecheri i pored onog PJ tributea jedini bend koji me je ubacio u better mood, i za tih 20tak minuta sam zaboravio da sutradan propustam tankard... Ona Operaphobia je prava nemachka ubica Quote
RNA Posted November 9, 2006 Author Report Posted November 9, 2006 Hvala na pohvalama. Ne brini, bice diskova dovoljno. Uzgred, oni PJ tribute (mislis valjda na bend Lackawanna) je stvarno dobar, cak i Pepersi zvuce dobro u njihovoj verziji. A stvarno, sto nisi dosao na Tankard? Vec sledece nedelje...vidis ja to nisam znao Zna li se mozda ko jos dolazi??? Zna se... ali ja jos uvek ne znam. Kad saznam, stavicu na nas sajt, u sekciju "koncerti". Quote
Angelystor Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 LACKAWANNA! hvala :) Znachi ja i drugarica se celo veche mislimo kako rekoshe da se zove bend jer nismo razumeli ni njih ni olgu kad su rekli haha..odlichni su stvarno, vokal izuzetan. Pa bre zar i po 10. put da pricham o Tankardu...sada mi je cilj da dodjem na Exodus i to cu vec sledece nedelje da nabavim kartu najverovatnije... Quote
RNA Posted November 9, 2006 Author Report Posted November 9, 2006 Svirali smo mi vec par puta sa njima, ali nikad nisam obratio poblize paznju pre svirke u Krusevcu. Uzgred budi receno, kako vam se zove onaj prostor u kom smo svirali, da znam da dopunim na nasem sajtu? Quote
Dowla Posted November 10, 2006 Report Posted November 10, 2006 Sad skinuh vase wallpaper-e, do jaja su... Quote
RNA Posted November 10, 2006 Author Report Posted November 10, 2006 (edited) Ne znam da li sam potpisao coveka za duzenog za ovaj posednji... elem, u pitanju je gos'n Uros (a.k.a. urs) iz Sremske Mitrovice. Bas nas je bio lepo iznenadio. Mislim da njegov wallpaper krasi racunare svih clanova benda... za sebe, Bucu i Karla mogu da potvrdim. Edited November 10, 2006 by RNA Quote
Angelystor Posted November 10, 2006 Report Posted November 10, 2006 Svirali smo mi vec par puta sa njima, ali nikad nisam obratio poblize paznju pre svirke u Krusevcu. Uzgred budi receno, kako vam se zove onaj prostor u kom smo svirali, da znam da dopunim na nasem sajtu? KCK..u narodu zvan Index al samo turi KCK..kulturni centar jel'te.. Quote
Kali Agna Posted November 11, 2006 Report Posted November 11, 2006 samo da vam kazem da niste normalni ako ne uvrstite 'crush, kill & destroy' na vas prvi album! odavno me neka vasa stvar nije ovako odusevila, ne znam, mozda sam je vec negde cula, ali onda defiitivno nisam obratila dovoljno paznje Quote
lemmy sixx Posted November 11, 2006 Report Posted November 11, 2006 Kolega,vidimo se u petak,pa ce da delimo binu.Pozdrav od Oroza. Quote
RNA Posted November 12, 2006 Author Report Posted November 12, 2006 samo da vam kazem da niste normalni ako ne uvrstite 'crush, kill & destroy' na vas prvi album! odavno me neka vasa stvar nije ovako odusevila, ne znam, mozda sam je vec negde cula, ali onda defiitivno nisam obratila dovoljno paznje Onda nismo normalni! Ta bi pesma trebala da otvara drugi album! Mogla si do sada jedino da je cujes na radiju, posto smo je svirali samo na prethodne dve svirke u Nisu i Krusevcu. Pre toga je bila u fazi doteravanja i navezbavanja. Zapravo, to je jedna moja stara ideja i stari tekst, koji su cekali doradu, a onda ih je Buca doradio do kraja, pa sve to camilo kod Karla na kompu snimljeno, dok se nismo setili da sve ispregledamo ponovo. Verovala ili ne, mislim da ima 7 meseci otkako je gotova, ali smo u medjuvremenu radili druge pesme. Quote
RNA Posted November 13, 2006 Author Report Posted November 13, 2006 Alo, 'co, koja nam je adresa na myspace-u? Myspace.com/spaceeater, je neki powerpop lik iz Arizone! Quote
catbucacat8 Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 znam, zato ne mozemo da dobijemo taj nastavak. pokusavao sam i neke druge stvari ali bez uspeha...idi na myspace,music pa tamo search-uj space eater Quote
RNA Posted November 13, 2006 Author Report Posted November 13, 2006 (edited) Mozda bi trebala da bude ekstenzija "spaceeaterthrash", ili "spaceeatermetal", ili tako nekako. Probaj! Edited November 13, 2006 by RNA Quote
krezavy Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 probajte sa "retunofspaceeater" splatteru je tako neshto proshlo jednom negde, negde.... xexexe samo hrabrrrro junachine Quote
RNA Posted November 13, 2006 Author Report Posted November 13, 2006 Nismo mi nigde otisli, pa da se vracamo! Quote
StarbreakeR Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 Vi ste ladno najzesci bend od svih koji dolaze u Pirot...mozete stvarno jebenu atmosferu da ocekujete...uostalom pitajte Rain Delay... Quote
RNA Posted November 13, 2006 Author Report Posted November 13, 2006 Ne brini, ja vec imam visoka ocekivanja za tu svirku, posebno posle Nisa i Krusevca, a donekle i Vranja. Quote
RNA Posted November 14, 2006 Author Report Posted November 14, 2006 (edited) Hvala, Gero. Da najavim neke od narednih pesama koje ce se raditi: 'Divide And Conquer', 'Minions Of Chaos', 'Abort', 'Say Your Prayers', verovatno ce biti jedna pod nazivom 'Quantum Leap' i 'Space Eater 2', za koju jos nisam smislio podnaslov. Ima jos i par njih sa samo muzickim idejama, pa ne mogu da dadnem naslove. Da ne zaboravim i neke ideje kao 'Burn The Bridges' i 'Twins In Ruins'. Edited November 14, 2006 by RNA Quote
Recommended Posts