Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Zavisi koliko budemo imali pesama na raspolaganju. Posto je do sada uglavnom bilo po 5, trebalo bi da izgleda isto kao i u Nisu i Krusevcu. Dakle:

Bombs Away

Crush, Kill, Destroy

Death From Below

Operaphobia

Space Eater

Vi se dernjajte ako budete hteli jos, mozda nas i puste. U Nisu jesu!

Edited by RNA
Posted

Quantum leap...tematika iz fizike.Jel to u fazonu Agent Steel-a bese?

Ne mora da bude u fazonu fizike, ali ce Agent Steel biti najverovatnije.

Posted

Aaa, mislim da sam ti to pominjao 'Say Your Prayers', posto za 'Quantum Leap' jos uvek nemam ideju kakva ce muzika da bude.

Posted

Da ne stavljam sad tekst od pesme ovde, kad jos nije gotov, ali radi se o vanzemljacima, tako da eto konekcije sa Agent Steel, a i muzika je u tom fazonu skroz. Ma, cucete cim bude gotova.

Posted

Valjda cemo tek napredovati. Za sada se sve lepo krece uzlaznom putanjom, jos otkako smo poceli pre dve godine.

Posted

U planu su pripreme, pocece u narednih nedellju-dve, a snimanje cemo poceti, ako sve bude po planu, sredinom/krajem januara kad se zavrsi haos oko Novih Godina i Bozica.

Posted

Malo je bilo smor sto smo svirali na kraju, ali je bilo skroz dobro.

Umal' da zvrsim kao Djole iz Azazela kad je krenuo 'Crush, Kill, Destroy'. Zveknuo me mikrofon u zub, ali izgleda da imam cvrsce zube od njega.

Posted

Heh...ja popio drzac za mic na Nightfallu...ja ti kazem ja sam razocaran u nasu publiku...polovina koja se pozira kao metalci nije dosla, "iz finansiskih razloga" a i ova koja je dosla bila je kao od stiropora...al bice bolje valjda...

Posted

Sta se brines toliko covece? bivali smo i i na svirkama gde je bilo mnogo vise ljudi, a mnogo gora atmosfera za svirku!

Posted

Pa 'bem li ga...znam kako je bilo pre...strah me da i ovi nasi ne postanu razmazena publika...

Inace na Crush, kill ono kad se ceo prvi red savio i bengovao mnogo me podseca kao da je izaslo iz nekog Bay Area spota, jel?

Inace kakvi su utisci od ostatka benda?

Posted

Nadam se da ce se i neko od njih setiti da ostavi utiske ovde, ali Karlo je trenutno u Sava centru, gleda Leb i Sol.

Koliko ja znam, svi su bili zadovoljni, sa malim izuzetkom Nemanje, koji je bio umoran od puta i smorio se sto smo svirali poslednji od svih bendova koji su dosli iz Beograda. Ja jedino nisam toliko zadovoljan svojim pevanjem, mnogo bolje sam zvucao u Subotici dva dana ranije.