Jump to content

Recommended Posts

Posted

Spejsiterovci ce nastupiti u Beogradu 29.XII odlazece 2006. godine(petak) u klubu SKC-a (iskreno se nadam da ovaj put necemo svirati poslednji i pred 10-30 ljudi, ali iskreno).I tako, lepa ova magla ,bre!

And guess what? Nije u pitanju DVESTOTINEDVOJIKA...which means...imacemo vremena za vise od tri ipo pesme, juhu!!!

Posted

Ako sviramo ranije ja posle odoh na block out, a ako sviramo kasnije idem na block out pa mi vi javite malo ranije pa ja dotrcim u skc, block out keva!

Posted

Inace, ovaj nastup u Indjiji ce biti povodom naseg izbora za hit nedelje na 202-ci!? Danas sam obavesten, pojma imao nisam. Ne znam cak ni koja je pesma postala hit.

Posted

Da, u maloj sali, i sam si rekao da je u velikoj Vatreni Poljubac.

Lep nacin za ubijanje vremena, nema sta.

Posted
Pu, mamu mu! Sat vremena pre polaska u Indjiju ode sesta zica. Dok se nastimujem sa ovim mrtvim flojdom autobus ce da zapali.

Добро је, стигли сте! :) И ми смо 'ладно могли да останемо у БГ-у. :(

Иначе, једно питање за цео бенд: ДА ЛИ ВИ ЉУДИ ЗНАТЕ ДА СТАНЕТЕ!? (или пеглате док не срушите простор у коме свирате) :lol: Шалим се, свака част, било је ненадWебиво. :)

Posted

Hvala brate, taman se zagrejemo sa 5 pesama i onda "ajde kraj", al jebi ga tako to ide, jedva cekam promociju, ima da sviramo 2 sata k'o sumanuti, i sto znamo i sto ne znamo!