ΣΟΚΙ Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Ne seri, 'Space Eater' postao hit nedelje? Do jaja! hahahaha slusao sam to vece 202...pobedio je spejs inter....hahahahaha iz nekog razloga svi su glasali za spejs inter a ne spejs iter... Quote
RNA Posted December 24, 2006 Author Report Posted December 24, 2006 Izgleda da su se ljudi zajebali. Misli da smo Inter... Mora da je bila neka tekma te veceri. Quote
ΣΟΚΙ Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Izgleda da su se ljudi zajebali. Misli da smo Inter... Mora da je bila neka tekma te veceri. da ste inter bio bih vas najveci fan...xD lol...ali bukvalno svi su glasali za spej inter...hahahah Quote
RNA Posted December 24, 2006 Author Report Posted December 24, 2006 Lepo je cuti to. I lepo je cuti da je neko slusao to glasanje, posto ja nisam. Moram uzeti od Olge snimak emisije da cujem kako je sve islo. Quote
ΣΟΚΙ Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Lepo je cuti to. I lepo je cuti da je neko slusao to glasanje, posto ja nisam. Moram uzeti od Olge snimak emisije da cujem kako je sve islo. e da kad ce album???znam da je bilo neke price o albumu??? znaci razmisaljam kako mi se slusa spejs i(n)ter i kao imam negde na kompu a mrzi me da trazim,e da kao imam na mp3 bio mi ukljucen radio,cujem ja hit ono ovo...i hahahha krece spejs iter-spejs iter...i poceo sam da se cepam od smeha...i ono kao slusao do kraja...i pobedi spejs inter...lol...ali znaci koje su sanse da se to desi...blah...e rna ti si mi komsija znas to??? Quote
RNA Posted December 24, 2006 Author Report Posted December 24, 2006 (edited) Pa, Vozdovac je sirok pojam. Jesi li bas blizu, jer to znas, ili nagadjas zbog ovoga sto je u profilu? Pricalo se ovde dosta za album, ali izgleda nisi bas pratio. Snimamo ga sad krajem januara-pocetkom februara, a izdavanje najdalje negde do jula. Sutra i prekosutra bismo trebali da odemo da snimimo nou pesmu 'Crush, Kill, Destroy', koja ce biti na drugom albumu, pa cim bude kompletno gotova bacicemo je na nas sajt. Edited December 24, 2006 by RNA Quote
ΣΟΚΙ Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 (edited) Pa, Vozdovac je sirok pojam. Jesi li bas blizu, jer to znas, ili nagadjas zbog ovoga sto je u profilu? Pricalo se ovde dosta za album, ali izgleda nisi bas pratio. Snimamo ga sad krajem januara-pocetkom februara, a izdavanje najdalje negde do jula. Sutra i prekosutra bismo trebali da odemo da snimimo nou pesmu 'Crush, Kill, Destroy', koja ce biti na drugom albumu, pa cim bude kompletno gotova bacicemo je na nas sajt. nisam bio na forumu jedno vreme...jedva cekam da cujem novu pesmu..xD cini mi se da sam te video kod blagoja jedno jutro...ono...mora da si se skoro doselio cim jedes tu(ili te roditelji nisu naucili kad si bio mali sta god radio ne jedi kod blagoja...)...hahahahah...znas ima jedna pesmica pekara kod blagoja blagoja blagoja sva su cuda moguca...xD ja sam ziveo u kraljevackoj do pre koju godinu... Edited December 24, 2006 by @@ Quote
catbucacat8 Posted December 25, 2006 Report Posted December 25, 2006 sharkey: ''Иначе, једно питање за цео бенд: ДА ЛИ ВИ ЉУДИ ЗНАТЕ ДА СТАНЕТЕ!? (или пеглате док не срушите простор у коме свирате) Jes, i ja sam se na sred svirke u Indjiji nesto zamislio: cela svirka tu-pa tu-pa tu-pa tu-pa....ili da se kolju ljudi ili da stoje...sh' znam Quote
catbucacat8 Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 Sad se vratismo sa prvoga dana snimanja dema za Crush Kill Destroy, i da da, Djiga je uspeo da probusi donju kozu na dobosu, ali bilo je dobro i sutra nastavljamo, nadam se da cemo sto pre zavrsiti pa da je stavljamo na download. p.s. bunjevi razaraju Quote
Шарки Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 А да, Ђига се и у Инђији наљутио на добош. Quote
dzudit Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 Najgori domaci bend - Space Eater BUUUUU Quote
ThePowerhead Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 Najgori domaci bend - Space Eater BUUUUU Kad napraviš bolji speed/thrash bend onda jedi ono što ne treba! Quote
catbucacat8 Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 Najgori domaci bend - Space Eater BUUUUU Who the fuck is this Quote
Divlji Tigar Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 Najgori domaci bend - Space Eater BUUUUU Ne bih se slozio, ja mislim da su jedan od boljih bendova. Na gitarijadi mozda nisu bili najbolji,ali su bili najprofesionalni. P.S. Posto vidim da su ti svi postovi pljuvacki idi malo na temu o Tokio Hortlu, pa tamo se izivljavaj. Quote
RNA Posted December 27, 2006 Author Report Posted December 27, 2006 Pustimo decu nek' izbacuju negativnu energiju. Quote
Amphitritê Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 Sinoc cuh da ste bili hit 202, valjda 17.12.? Pa bas leeeepo Quote
RNA Posted December 27, 2006 Author Report Posted December 27, 2006 A po poslednjoj informaciji koju dobismo sinoc, usli smo u uzi izbor od 3 benda za izbor domaceg hita godine, zajedno sa Antologijom i Bjesovima! Da izgubim od nekog od ta dva benda, vala ne bi mi bilo zao. I ovo je vec do jaja uspeh. Ako ne ove, sledece godine smo hit godine, kada prispe ceo album za puscanje! Quote
ΣΟΚΙ Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 nenene spejs inter je prosao vi ste pomesali bre...hahaha znaci menjajte ime u spejs inter!!!mnogo bolje zvuci...lol znaci u petak ocekujem preko zida....nemoj da ne bude...grrr xD Quote
RNA Posted December 27, 2006 Author Report Posted December 27, 2006 Necu da se ponavljam, glede te pesme sam sve rekao na temi svirke. Quote
Amphitritê Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 nenene spejs inter je prosao vi ste pomesali bre...hahaha znaci menjajte ime u spejs inter!!!mnogo bolje zvuci...lol Ja sam za - a i mnogi od nas navijaju za Inter Quote
ikaqueen Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 Koji flash, ucinilo mi se da pise da menjate ime u spajs grls. Stao mi je dah! Quote
Aris Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 Koji flash, ucinilo mi se da pise da menjate ime u spajs grls. Stao mi je dah! dobre cice, trece mesto, kaze rna aj nek je, zasluzili ste napokon neko mesto posle toliko godina... docekali neki i to Quote
RNA Posted December 28, 2006 Author Report Posted December 28, 2006 Trece mesto? Najssss! Koji je bio konacni raspored? A sto se Kalca tice, nikad Inter! Karlo je fanatican navijac Rome, a ja podrzavam Fiorentinu vec 10 godina, od perioda Batigola. Quote
Amphitritê Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 Ma kakva Roma, Fiorentina... Inter is the best Quote
Recommended Posts