Shamandalie Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 a ja podrzavam Fiorentinu vec 10 godina, od perioda Batigola. Molim? Pa sto to nisi ranije rekao? E sada vec ne moram da te gledam samo kao Grobara...lepo, lepo...Batigol.. Quote
Karlo SE Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 A onda se desilo divno jutro 2000. goddine. Budim se za skolu, gledam "loptu" na BK i kaze: "Dugogotisnji golgeter Fiorentine Omar Gabriel Batistuta potpisao je trogodisnji ugogvor sa Romom..." Kako se to po Romu zavrsilo te sezone zna se. A 2004. nije bilo kraja mojoj sreci kada sam nasao u Veneciji Rominu znojnicu... Inter, nesretni prokleti klub u kome svi dobri igraci (osim Zanetija) propadnu, i koji ne mogu da uzmu titulu, oni su jednostavno prokleti... Quote
Amphitritê Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 Inter, nesretni prokleti klub u kome svi dobri igraci (osim Zanetija) propadnu, i koji ne mogu da uzmu titulu, oni su jednostavno prokleti... Ih, pa uvek je lakse navijati za "miljenike neba"....medjutim, prokletnici su me oduvek vise privlacili Quote
ΣΟΚΙ Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 lol pa to lako je navijati za velike klubove!!!zato ja navijam za vozdovac i inter!!! Quote
Shamandalie Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 Stvarno nije red da se spamuje ovde o italijanskim klubovima, mada, psoto se odnosi na bend, onda moderator neka ima malo tolerancije... Dakle, secam se kada je negde pocetkom devedesetih u Tempu (to je nekada bio kultni casopis za neobavestene, da ne pomislite da je to onaj supermarket na Vilinim vodama u pm) izasao clanak o mladom Gabrielu Omaru Batistuti, novm pojacanju Fiorentine iz Boke Juniors...Od tada pa sve do njegovog povlacenja pratila sam sve njegove utakmice...Jako mi je drago sto je sa Romom osvojo scudetto, kada vec nije uspeo one sezone sa Fiorentinom zbog debilcine Edmunda koji je otisao na karneval...Ne znam zasto, ali ja iako ne navijam za Romu, gotivim taj klub...Inter mi je simpatican, Javier Adelmar Zanetti je uvek bio igracina i stvarno je najbolji kapiten, ali kad je klub proklet ni jos 9 takvih mu ne bi pomogli... Vidim da cemo uskoro otvoriti i fan klub Fiorentine od clanova ovog foruma.... Quote
StarbreakeR Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 Iz x u Kec? Kec... KEC!!! ... Kako ste od Space Eatera dospeli do fudbala, ne zelim ni da znam Quote
Amphitritê Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 (edited) Hm, kao sto je poznato osnovan je vec fan klub Intera, pa ko voli najvece prokletnike kalcha, neka nam se pridruzi Ajd da se vratimo temi... Space Eateeeer Edited December 28, 2006 by Vilhelmina Quote
RNA Posted December 28, 2006 Author Report Posted December 28, 2006 Vidim da cemo uskoro otvoriti i fan klub Fiorentine od clanova ovog foruma.... Sta znam, skroz sam ispao iz fazona. Otkako su Toldo i Rui Kosta pre ne znam ni ja koliko godina otisli iz kluba, vise ne znam ni ko igra tamo. Za Batistutu necu da komentarisem. Jes' osvojio titulu sa Romom, ali je posle jednostavno zgasnuo i nestao. Gre'ota, najveca legenda Fiorentine svih vremena! A sto se benda tice, mislim da sam rekao da smo snimili 'Crush, Kill, Destroy', miks se privodi kraju. Kad to zavrsimo, treba da na'vatam webmatera da okaci pesmu. U januaru nam sledi obnavljanje domena, u martu cemo najverovatnije preci na novog hosta, posto nam ponestaje prostora na starom, cena je ista, a i treba ponovo placati, itd. U medjuvremeno, naravno, sledi nam i snimanje. Ova pesma je prosla solidno, relativno brzo smo je odradili, za svega dva dana. Videcemo kako ce album ispasti. Quote
Karlo SE Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 Tacnije, uradili smo snimanje za 6 sati u utorak, sve sto je snimljeno u ponedeljak baceno je u recycle bin jer smo(sam) se zajebali oko nacina, tj. zajebao me manjak kanala, ma, nije ni bitno, ocekujte pesmu u narednih 10-ak dana, plafon. Quote
RNA Posted December 29, 2006 Author Report Posted December 29, 2006 (edited) Eto, culi ste iz prve ruke od snimatelja/producenta. Kako on kaze, tako ima da bude, bre! Edited December 30, 2006 by RNA Quote
Divlji Tigar Posted December 30, 2006 Report Posted December 30, 2006 Upravo sam se vratio sa koncerta(namerno ovo koncerta). Space Eater je svirao poslednji,ali su vrhunski odradili posao. Svaka cast!!! Sve pesme su odlicne. Quote
RNA Posted December 30, 2006 Author Report Posted December 30, 2006 Jedina dobra strana kada sviras poslednji je sto mozes da sviras dok te ne otera murija. Quote
Shamandalie Posted December 30, 2006 Report Posted December 30, 2006 Sta znam, skroz sam ispao iz fazona. Otkako su Toldo i Rui Kosta pre ne znam ni ja koliko godina otisli iz kluba, vise ne znam ni ko igra tamo. Za Batistutu necu da komentarisem. Jes' osvojio titulu sa Romom, ali je posle jednostavno zgasnuo i nestao. Gre'ota, najveca legenda Fiorentine svih vremena! Gresis, brate, gresis, ove godine imamo super tim predvodjen Likom Tonijem. Nego, jel veceras bila svirka ili je sutra? Ja u poslednje vreme redovno gresim datume i na kraju banem na neku sasvim stotu svirku, a mislim da je ono na sta sam planirala da idem... Quote
RNA Posted December 30, 2006 Author Report Posted December 30, 2006 Vidis iz gornjeg komentara da je bila veceras. Sutra 202-ka organizuje ono tribute vece. Quote
Shamandalie Posted December 30, 2006 Report Posted December 30, 2006 Mi dispiace tanto per non avervi visto....La prossima volta forse...Ora vado a dormire... Eto, sta reci, veceras sam bila na poslu i nije imalo sanse d adodjem, mada su me moji dragi prijatelji iz Raw Gore pozvali na ovaj dogadjaj. Quote
RNA Posted December 30, 2006 Author Report Posted December 30, 2006 (edited) Mi dispiace tanto per non avervi visto....La prossima volta forse...Ora vado a dormire... Ne moras da se izvinjavas, bice jos bar dve svirke u januaru. Ajde, lepo spavaj. Edited December 30, 2006 by RNA Quote
Kali Agna Posted December 30, 2006 Report Posted December 30, 2006 samo da porucim karlu da bi mogao cesce da peva inace, na listi mojih zelja za deda mraza moracu da dodam i da space eater u novoj godini uvek svira prvi ovo stvarno nema smisla, ne znam vise koji mi je ovo put da nisam stigla da vas cujem. Quote
catbucacat8 Posted December 30, 2006 Report Posted December 30, 2006 samo da porucim karlu da bi mogao cesce da peva inace, na listi mojih zelja za deda mraza moracu da dodam i da space eater u novoj godini uvek svira prvi ovo stvarno nema smisla, ne znam vise koji mi je ovo put da nisam stigla da vas cujem. E pa sto se tice toga ne moras da brigas, necemo se vise pojavljivati posle 00h na sceni u BGu. Quote
RNA Posted December 30, 2006 Author Report Posted December 30, 2006 Da, evo za 19. januar, za Metal Sound IV, je dogovoreno da sviramo prvi, znaci negde oko 21.30. Quote
Infest Posted December 30, 2006 Report Posted December 30, 2006 Pa da se popije tad i da polomimo noge !!! THRASH TILL DEATH ups... DEATHRASH TILL THE END!!!! Quote
RNA Posted December 30, 2006 Author Report Posted December 30, 2006 Uzgred cemo sigurno svirati duze nego u Jagodini letos, pa ces moci da cujes i malo vise pesama, a ne samo 5. Quote
Karlo SE Posted December 30, 2006 Report Posted December 30, 2006 A onda kad se Infest u novoj postavi vrati u formu napravimo JEBENO OBAVEZNO zajednicku krljacinu!!! Quote
RNA Posted December 31, 2006 Author Report Posted December 31, 2006 Zar je to uopste potrebno naglasavati? Quote
Recommended Posts