RNA Posted December 31, 2006 Author Report Posted December 31, 2006 Uh, koji put da ponovim? Najkasnije do jula! Quote
RNA Posted December 31, 2006 Author Report Posted December 31, 2006 Trazis tacan datum? Nemam pojma. To je orijentaciono, posto u ugovoru pise da se izdavacka kuca obavezuje da album izbaci najkasnije u prvoj polovini 2007. godine, sto reci do kraja jula. Je l' sad jasnije? Ne nameravam ovo ponovo da pisem! Quote
catbucacat8 Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 Al si besan, bre. Evo ja cu, pa makar bio milioniti put. Ulazimo u studio pocetak februara, snimamo, saljemo izdavackoj kuci, oni to izdaju do jeseni najkasnije, a ako sve bude islo po planu i znatno ranije, posle toga mi trebamo da dobijemo nasih 100 komadi, koje cemo prodavati ovde po znatno nizoj cene (kojiko ja znam diskovi su 15 e kod njih). Quote
dr.lecter Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 ...i ploca da se izreze!!! Jel jasno?! Quote
darthmoog Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 aj samo neka me neko podseti koja je bese izdavacka kuca? Quote
catbucacat8 Posted January 1, 2007 Report Posted January 1, 2007 kuca I Hate Records, a studio kod gitariste Del Rna Quote
RNA Posted January 1, 2007 Author Report Posted January 1, 2007 ...i ploca da se izreze!!! Jel jasno?! Dacu sve od sebe, ali to vec nije do nas. Postoji mogucnost, ali kapiram da izdavacka kuca prvo zeli da povrati novac ulozen u snimanje prodajom diskova, pa tek onda, ukoliko se ukaze potreba, upusti se u pravljenje ploca. Ako sve bude islo kako treba, do kraja godine ce biti i vinilno izdanje. Znas i sam da ne bi bilo srecnijeg coveka na svetu da imam sopstvenu plocu. I nije studio kod gitariste Del Rna, nego Del Arna. Quote
MegaDex Posted January 1, 2007 Report Posted January 1, 2007 Ok!Kad bude to kupicemo obavjezno! Quote
darthmoog Posted January 1, 2007 Report Posted January 1, 2007 tek sam sada provalio da isole izdaje za ove indijance... Quote
RNA Posted January 1, 2007 Author Report Posted January 1, 2007 Indijance? Pa, da, Isole, i jos pun kurac bendova, od kojih meni vrlo bitni Nifelheim i Vulcano, da ne pominjem reizdanja tipa Protector! Quote
ALEXIE_AIC Posted January 1, 2007 Report Posted January 1, 2007 Srecna Nova godina, zelim vam sve najlepse, puno svirki, zezanja i naravno, album! Quote
RNA Posted January 1, 2007 Author Report Posted January 1, 2007 A, po toj liniji? Da, onda definitivno jesu Indijanci! Quote
Џрк Posted January 1, 2007 Report Posted January 1, 2007 Au...Pa tamo su pesme i kad se dogovoris oko 300e. Znaci, komotno se pucajte u glavu ako snimak ne bude ubistven Quote
RNA Posted January 1, 2007 Author Report Posted January 1, 2007 (edited) Gde bre? Kod Del Arna? Ne znam, brate, mi smo dogovorili odmah za ceo album, izlozili koliko imamo para i dogovor je odmah pao. Mislim, mi snimamo 10 pesama, ali to necemo platiti 3000 evra. Ja uopste ne sumnjam u kvalitet snimka, tim pre sto i u nasim redovima imamo coveka koji se razume u stvari. Trebao si da ih cujes sve dok su pricali sa ovima iz Del Arna o opremi koju bismo koristili za snimanje. Edited January 1, 2007 by RNA Quote
Џрк Posted January 1, 2007 Report Posted January 1, 2007 Ma znam, rekao sam pausalno. Rekao mi je lik koji ih zna da je to realno jedini studio ovde koji nesto valja( a upotrebljiv je za metal, jer likovi ne otaljavaju posao)znaci znas i sam verovatno, oni prvo sednu sa tobom 3 sata i pricaju sta ti u stvari zelis. Cena je stvar dogovora, to mi je isto lik rekao( recimo njegovu pevacicu su odrali 300 i kusur evra za 1 pesmu, trebala je da ide kao na neki radijski festival). Quote
RNA Posted January 1, 2007 Author Report Posted January 1, 2007 (edited) A, pa onda nije cudo. Njih i treba da oderu. Da, sve je stvar dogovora. Cini mi se da smo mi pricali sa njima neka 4 sata, a prica se zavrsila samo zato sto smo morali da krenemo da ne propustimo prevoz. Sto se ozbiljnosti ljudi tamo tice, recicu samo da je na ovu svirku u SKC-u dosla delegacija iz studija da nas cuje. A sto se kvaliteta snimka tice, da dodam jos i to da se ne bojim i zbog ishoda snimanja 'Crush, Kill, Destroy', koju smo muzicki odradili do jaja. Sinoc je bilo prelimirano preslusavanje. Jos malo doterivanja tu ima, ali je pesma bomba! Edited January 1, 2007 by RNA Quote
RNA Posted January 2, 2007 Author Report Posted January 2, 2007 Ne, ona ce najverovatnije otvarati drugi album. Zato smo je i uradili sad, jer ne bi imalo smisla da mesec dana pre ulaska u studio za snimanje prvenca, radimo demo snimke za pesme koje ce se vec na njemu naci. Quote
Kali Agna Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 srecna nova i da thrashujemo jos 100 godina! Quote
RNA Posted January 3, 2007 Author Report Posted January 3, 2007 (edited) Hvala na zeljama, Majce. Nego, prosle nedelje svo zavrsili jos jednu novu pesmu, 12. po redu. Ekskluzivno ovde tekst pesme, koji je u celosti zavrsen u roku od pola sata, a pre nekih 5 minuta. QUANTUM LEAP We have come a long way from the start Obstacles transcended, goals fulfilled Future’s shining bright in front of us Step by step our path will be revealed Relentless power to be reckoned with There’s no stopping just full speed ahead More strength we gather with each new day Your eyes wide open in total dread Electric force field penetrates so deep Bang your heads and feel the quantum leap Jump into mosh pit you’ll be losing grip It strikes so hard now sense our quantum leap Sonic walls we build for long to stay Our reputation precedes us well The wrecking crew that smashes all around Unholy sounds creating living hell Blasting forth, like bullets penetrate Stomp the weaklings as they fall aside You’ll feel compelled to march along with us Join us on our never-ending ride Electric force field penetrates so deep Bang your heads and feel the quantum leap Jump into mosh pit you’ll be losing grip It strikes so hard now sense our quantum leap Precise incisions in your brain Intense convulsions as your limbs will shake We’ll leave our marks on all who come Your blood will boil and your ears will ache Memories are planted deep within Our fearless legions will stand as one When voice arises to shrieking heights New believers made and then our work is done Electric force field penetrates so deep Bang your heads and feel the quantum leap Jump into mosh pit you’ll be losing grip It strikes so hard now sense our quantum leap Edited January 3, 2007 by RNA Quote
ΣΟΚΙ Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 tekst je oO i pozamasan je idete stopama sabbata...koj ce to sve da nauci..xD sve u svemu zacin C...fino fino...tek sam ustao pa lupam gluposti... Quote
Recommended Posts