RNA Posted January 11, 2007 Author Report Posted January 11, 2007 Dakle, ona pesma koja je gotova, a koju sam prethodno najavio kao 'Quantum Leap', ce se zvati 'Upon These Shores'. Tekst ej prepravljen, jer je prethodni bio predugacak, a ja nisam hteo da ga skracujem. od njega ce nastati nova muzika sigurno. vec imam neke ideje. A za ovu novu, koju cemo najverovatnije svirati sledeceg petka u Domu, tekst ide ovako: UPON THESE SHORES Horizon’s covered with many ships The final countdown, all the vessels move Embarking starts and they’re expecting us They’re deadly wrong and that we’re here to prove Prevent attack, there is no use The dynamite has got short fuse Death awaits for us up in the gloom Upon these shores we will meet our doom Out of water we’re stuck in the sand The fallen comrades are the only shield Attempt to move on through hostile lines Ignoring bloodshed across the battlefield Prevent attack, there is no use The dynamite has got short fuse Death awaits for us up in the gloom Upon these shores we will meet our doom Cannons roar and bullets sting to death Rising up now for our final run The chances of survival are so slim Prepare grenades and charge ‘til battle’s won Prevent attack, there is no use The dynamite has got short fuse Death awaits for us up in the gloom Upon these shores we will meet our doom Quote
Grobodan Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Ocete se obuci kao Vikinzi kad budete svirali ovo? Kava je pesma,jel u Manowar fazonu?Ili malo brza? Quote
RNA Posted January 11, 2007 Author Report Posted January 11, 2007 Kakv Manowar, jesi normalan? I otkud ti Vikinzi padose na pamet? I otkud Vikinzima meci i granate? Da nisu to mozda Englezi bacali na njih? Pesma je o iskrcavanju saveznickih trupa u Normandiji! Quote
Grobodan Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 tek sad sam pazljivije procitao tekst.spank me. Dobro,znaci neka brzalica...lepo.Inace,dolazim da vas cujem malo. Quote
RNA Posted January 11, 2007 Author Report Posted January 11, 2007 Pa, nije bas za picenje 300 na sat, kao 'Operaphobia' ili 'Crush, Kill, Destroy', ali definitivno nije spora. Quote
ΣΟΚΙ Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 kad cete da postavite Crush, Kill, Destroy? Quote
Karlo SE Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Danas sam na probi dao Buci da postavi na myspace sto ce on i uraditi verujem jos veceras, ako ne, onda sjutra sigurno, a bice i na sajtu ovih dana. Quote
ΣΟΚΙ Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 nisam znao da spejs iter ima maj spejs? Quote
Karlo SE Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 (edited) www.myspace.com/spaceeaterthrash Ima, nego sta. Nego, s Bucom sam na direkt msn vezi, bice pesma za 15-ak min, samo da se uploaduje. Mi(izmedju ostalih) u Domu na Metal Soundu u petak 19. jan u 21c, sviramo prvi. I da, sviracemo novu pesmu, onu o iskrcavanju u Normandiji. Edited January 11, 2007 by Rizzen Quote
Grobodan Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 ajd svirajte from the other side,meni za ljubav Quote
Karlo SE Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 (edited) Uh, tesko, obrade ne sviramo kada nemamo vremena ni sve nase da odsviramo, vise verovatno da cemo tek na promociji imati vremena za to. Pesma uploadovana i mozete je skinuti sa naseg myspace-a. I jos jedna novost, na nasem oficijalnom sajtu u odeljku "kontakt" mozete naci "guestbook" pa napisite recenicu dve. Pozdrav. Edited January 11, 2007 by Rizzen Quote
RNA Posted January 11, 2007 Author Report Posted January 11, 2007 Definitivno necemo imati vremena za obrade. A ko nije dosao da nas vidi prosli put u SKC-u - zalim slucaj! Morace da saceka do promocije. Quote
Grobodan Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Kad je promocija?To vodi i odgovoru na pitanje - kad ce album? Quote
RNA Posted January 11, 2007 Author Report Posted January 11, 2007 Cekaj, bre, kud si navr'o. Nismo jos u studio usli (10. februara), a on vec pita kad ce promocija. Kad zavrsimo snimanje, treba sve da saljemo izdavackoj kuci, a oni posle salju sve u fabriku, pa kad oni to zavrse, posalju primerke izdavacu, on ih porsledi nama, e tad ce biti promocija! Quote
Karlo SE Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Pocinjemo snimanje 10. februara u studiju Del Arna, po mojoj slobodnoj proceni album izlazi u maju, a najkasnije do 1. jula, a tada negde ce biti i promocija. Quote
RNA Posted January 11, 2007 Author Report Posted January 11, 2007 Ko je tebe pustio da dajes slobodne procene? Quote
Grobodan Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 samo ostro,bosko! hvalka na iscrpnim informacijama,by the way Quote
RNA Posted January 11, 2007 Author Report Posted January 11, 2007 Nema na cemu, uvek na usluzi! Quote
ΣΟΚΙ Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 (edited) sto su bubnjevi ovako cudni???oO tihi nekako ne znam...tj cini mi se da su gitare preglasne...ne znam....inace pesma je kul skroz... Edited January 11, 2007 by @@ Quote
Karlo SE Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 (edited) Mislim da ti se za gitare cini, a ja bas mislim da je dobos preglasan, al me mrzelo da dalje mixam, trazili ste pesmu pa reko da bude sto pre, a i ovo je demo. E da, eventualno iskljuci equalizer ako ti je ukljucen na pojacalu ili winampu ili gde vec. Edited January 11, 2007 by Rizzen Quote
ΣΟΚΙ Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 i ja mislim da je to xD zaboravio sam da sam nesto cakcao... sad je ok...i upravu si za dobos... Quote
Karlo SE Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 E drago mi je da je ok. Endija Snipa mnogo cenim i volim kao gitaristu, ali jos vise kao producenta, iako sam ja surovi amater u toj oblasti trudim se (koliko mi to znanje i oprema dozvoljavaju) da ne bude potrebno da se radi dodatni eq preko pjacala, winampa ili bilo cega, takvi su Endijevi snimci pa se ucim i vezbam Quote
RNA Posted January 12, 2007 Author Report Posted January 12, 2007 Samo se ti uci da jednog dana ne moramo jos i producenta da placamo. Quote
Recommended Posts