RNA Posted January 31, 2007 Author Report Posted January 31, 2007 e' date='31. 1. 2007, 15:14' post='1294817'] "eskpertskog" Sto su mu svi ovi radovi iz '90ih? Cool mu je ovo crno belo, oce tako da vam radi ili kolor? Nemam pojma. Iskreno nisam ni gelado otkad mu je koji rad. Radice u boji, ne crno-belo. Pitao sam ga za tehnike koje koristi. Meni se najvise svidja bojenje onog zmaja. Quote
Anarki StarScream Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 Ljudi kako se ono skida?? Ja kliknem i pesma se samo pusti ... nemam ponudjenu opciju download? Quote
RNA Posted January 31, 2007 Author Report Posted January 31, 2007 Gde? Na nasem sajtu? A desni klik 'Save target as'? Ne znam, nisam nista skidao sa naseg sajta. Ko jeste, nek' objasni coveku. Quote
Anarki StarScream Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 Hajde pokusacu jos to ... save link as ... evo upravo skidam ... hvala Quote
Anarki StarScream Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Pa pazi care, dao mi je samo save link, nema save target ... a sem toga skinuh obe pesme ... ono live at studio nisam hteo. Quote
RNA Posted February 1, 2007 Author Report Posted February 1, 2007 Skini i to, nije toliko strasno. Osim onih par ispada, snimci su sasvim solidni, inace ih ne bismo ni stavljali. Inace, ti snimci su bolji od live snimka pesme 'Bombs Away' koji je zavrsio na "Demo Express 2/3" kompilaciji. Tamo je vokal preglasan, ostali instrumenti se jedva cuju, dok je na ovim snimcima sve jasno (cak i previse, zato se oni ispadi i cuju) i pevanje je mnogo bolej nego na zvanicnom studijskom demu. Quote
Anarki StarScream Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 (edited) Aaaa, pa dobro, ja sam to vec cuo pre ... vas Nemanja je donosio Marty-ju jednom ... i ono nisam se bas odusevio ... jbg. Crush mi se mnogo vise svidja ... Operaphobia je istripovana ... ali brate to samo helloween ima pravo da radi. Odnosi se na humor. I da bass ... pretpostavljam trzalicom svira tip ... kao da jebeno prdi neko umesto bass gitare ... i da lose se na kraju akcentovao ... rekao si "oprafobiJa". Cisto da se razumemo ja vas ne pljujem zlonamerno, samo vam ukazujem na kreske ... Edited February 1, 2007 by Anarki StarScream Quote
Karlo SE Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Jeste, kriv sam, ja sam svirao i snimao sba, jebi ga, nisam imao pojma sta i kako se radi, a odsvirao sam iz prve cisto da ga odsviram, a isto sam radio Crush Kill pa se vidi razlika, a i tu je ziv bubanj za razliku od opere, elem, sledeci snimak ce mi biti jos bolji, to tako ide je l'? Quote
Anarki StarScream Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 Pa sta, nemate bass-istu? Evo ja cu :). Quote
RNA Posted February 2, 2007 Author Report Posted February 2, 2007 Aaaa, pa dobro, ja sam to vec cuo pre ... vas Nemanja je donosio Marty-ju jednom ... i ono nisam se bas odusevio ... jbg. Crush mi se mnogo vise svidja ... Operaphobia je istripovana ... ali brate to samo helloween ima pravo da radi. Odnosi se na humor. I da bass ... pretpostavljam trzalicom svira tip ... kao da jebeno prdi neko umesto bass gitare ... i da lose se na kraju akcentovao ... rekao si "oprafobiJa". Cisto da se razumemo ja vas ne pljujem zlonamerno, samo vam ukazujem na kreske ... Za tu "Operaphobiu" su me prozivali najvise zbog gutanaj slova 'E', ali Ameri tako izgovaraju "opera", tj. vise zvuci kao "opra". Zbog toga je Lale dugo mislio da se pesma zove 'Ultraphobia', sto zvuci cak i bolje, ali ne bi imalo mnogo veze sa temom pesme. Ono 'ja' na kraju pesme... fonetika, to "J" se cuje pri pevanju, inace ga u srpskom ne bismo dodavali. Zasto je samo Helloween-u dozvoljeno da ima zezalice? Imali su ih i drugi bendovi. Quote
Anarki StarScream Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 Ali helloween su face . :) Quote
RNA Posted February 2, 2007 Author Report Posted February 2, 2007 Hocu i ja da budem faca! Ili je to mozda zabranjeno bilo kome sem njih? Quote
Anarki StarScream Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 Jeste . Sta ti je covek ... zezaj se malo ... opusti se disi. Quote
RNA Posted February 2, 2007 Author Report Posted February 2, 2007 Necu da se opustim, hocu i ja da budem faca!!!!!!! Quote
Anarki StarScream Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 E jebiga ... onda ode u power metal . Quote
Karlo SE Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 Ma brate imamo basistu - mene, ali sam ja i snimao ta sranja i miksovao i sve sto ide s tim. Quote
RNA Posted February 2, 2007 Author Report Posted February 2, 2007 On je ukapirao da si nam ti bio sesn basista? Hehehe, ne prile, imamo mi basistu i necemo ga menjati uskoro! Quote
Anarki StarScream Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 :) pa onda ga naucite da svira :) ... ali ozbiljno ... brate, zar ne cujes svoj bass ... kao da jebeno prdis u mikrofon ... ili ti je pojacalo tesko govno ili ti nemas sluha ... plus ti si miksovao ... pa kao si mogao da dozviolis da ti se tako cuje gitara ... a ako si to radio u isto vreme kada ste snimali, pa zasto niste zamolili nekog drugog bass-istu da vam to odradi za potrebe snimanja, ili nekog da se bakce sa miksovanjem, ovako ... ali sve pohvale za bubnjara . Quote
RNA Posted February 2, 2007 Author Report Posted February 2, 2007 Je l' on to sve vreme prica za "Operaphobiu"??? Quote
MegaDex Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 I ja sam se iskreno pogubio...o kojoj se pesmi sada radi? Quote
RNA Posted February 2, 2007 Author Report Posted February 2, 2007 Ako je sve ovo napricao za "Operaphobiu", onda ne mogu nijedan komentar da mu uzmem za ozbiljno. Quote
Karlo SE Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 (edited) Mislim da prica o operaphobiji, zato i pitam da li je ozbiljan za bubnjara pa da vidim ima li svrhe da mu objasnjavam dalje, tj. da mu ne objasnjavam nista. Edited February 2, 2007 by Rizzen Quote
RNA Posted February 2, 2007 Author Report Posted February 2, 2007 Cenim da nece biti potrebe za daljim objasnjenjima. Quote
Recommended Posts