lemmy sixx Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Tako je,i u vasim pesmama dok idu solaze,Bosko neka vice SLEJAAAAAAAAAAAA!!!! Quote
Guest Syrant Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Pre nego što zapeva, treba prvo u mikrofon...ono ko na svadbi...S-S-S...sa ehoom.:) Quote
lemmy sixx Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Prvo "1,2...1,2,6,7...1,2,6,7,",pa onda "S,S,S,S,S"...i onda na kraju SLEJAAAAAAAAAAAAA! Quote
Гера Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 Овако Џет проба микрофон убудуће: Ћ... Ћ... Ћ... СПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЈС ИТАААААААААААААААА!!! Quote
RNA Posted March 7, 2007 Author Report Posted March 7, 2007 Tako je,i u vasim pesmama dok idu solaze,Bosko neka vice SLEJAAAAAAAAAAAA!!!! Tough chance, my friend, tough chance! Quote
krezavy Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 ma voleo ti njih ili ne veruj shljaka... lechi sidu i rak kose u najavi!!!!! slayer je iz raja izashao (xa,xa,xa) Quote
RNA Posted March 8, 2007 Author Report Posted March 8, 2007 Znam ja da sljaka, ali necu da budem neiskren ni prema kome. To moze eventualno u najavi kada budemo svirali 'Black Magic' ponovo. I da ne zaboravim... On popular demand - Space Eater in Mladenovac March 23. Quote
Karlo SE Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 Zavrsih bas pre par dana, od ponedeljka-utorka krecemo gitare. Inace, izjava Vladana (glavni covek Del Arna(ritam gitarista) i nas snimatelj i producent pored Zuleta) dok sam snimao Overkill, "Au bre, ja ne pipnem gitaru za 2 sata svirke koliko ti do druge strofe." Eto tako, sve ide super, inace s regerasima nam je extra, mi i oni 2 brzinska extrema pa smo se odlicno nasli na pola . Quote
_NeSa_ Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 Da mi cuvate Peavey-a,inace ! Tesko se odvajam od njega danas ... Quote
RNA Posted March 11, 2007 Author Report Posted March 11, 2007 Mojne da brines, Neso, ne' mu bude nista! Eto tako, sve ide super, inace s regerasima nam je extra, mi i oni 2 brzinska extrema pa smo se odlicno nasli na pola . Njima bi po brzini vise odgovarao neki doom bend, ali sad sta je tu je. Quote
RNA Posted March 11, 2007 Author Report Posted March 11, 2007 Da ne zaboravim da vam reknem da nam sajt trenutno ne radi, posto treba da ga nardenih dana prebacimo na novi server. Quote
lemmy sixx Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Manje vise to,nego na kojim pesmama ces ubaciti SLEJAAAAAAAAAAAA? Quote
Karlo SE Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Prepusti to meni kolega! Ustekao sam Kalasnjikov u jedan od kofera u studiju da izgleda kao gitara pa kad Bole zapeva ja cu se samo pojaviti na prozoru gluve sobe. Quote
Шарки Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Супер вам звучи БОМБЗАВЕЕЕЕЕЕЕЕИј на оном 202 CD-у, толико да сам у повратку из Кикинде све време певушио ту пјесмицу. Quote
catbucacat8 Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Ako nekog zanima, gitare ce se snimati petak 16. pa do sledeceg cetvrtka 22. marta, a u petak palimo u Mladenovac. Ete tako! Quote
lemmy sixx Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Prepusti to meni kolega! Ustekao sam Kalasnjikov u jedan od kofera u studiju da izgleda kao gitara pa kad Bole zapeva ja cu se samo pojaviti na prozoru gluve sobe. Iako,Kalasnjikov je previse.Dovoljno je da mu u slusalice umesto vasih stvari pustas "Load"...to ce ga naterati na svakakve stvari koje ne zeli da uradi. Quote
RNA Posted March 14, 2007 Author Report Posted March 14, 2007 То би имало нежељену реакцију да пожелим да поубијам све присутне у студију, тако да је сигурније не експериментисати са таквим стварима. Quote
Karlo SE Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 Danas je Buca poceo i zavrsio snimanje svojih ritam gitara, on je pacijent i svaka mu cast. Sutra krece Nemanja svoju gitaru. E da, inace, zvuk jebe mamu, bice extra sve na kraju, jedva cekam! Quote
WoI Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 ocel biti nesto u skorije vreme u bgu posto vas odavno ne gledah Quote
Karlo SE Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 Sviramo na 202-ojkinoj promociji "demo masters 4" diska 30. marta u domu oml. Quote
Recommended Posts