Jump to content

Space Eater

RNA

Recommended Posts

Aj lepo ovako...sutra cemo biti najverovatnije svi tamo, a bosko ce verovatno zavrsavati preostale 2 ili 3 pesme (zavisi od toga koliko danas uradi), pa ko voli nek izvoli, verovatno cemo i malo da se castimo za zavrsetak usnimavanja, tako da , bice to fin kuturno-umetnicki prigodjaj.

Guest Syrant
Бошко, да ли је проблем да и ја присуствујем, заиста ме занима како вам иде. :da:

Mene zanima kako izgleda skica za cover, a i cover, generalno. :da:

Mene zanima kako izgleda skica za cover, a i cover, generalno. :da:

Да ли су то процуреле некје информације о концепту за омот? Значи, ако је судећи по скици коју смо добили, биће то најјебачкији омот икад виђен у српском металу и нимало не претерујем!

Договор за сутра (односно, већ данас) петак, 23. 03. 2007. је за 19 часова. Нема потребе да се скупљамо раније, а моћемо да радимо и до веома касно. Данас окончаное још 2 песме ('Space Eater' и 'Bombs Away'), тако да су остале још 3.

Да ли су то процуреле некје информације о концепту за омот? Значи, ако је судећи по скици коју смо добили, биће то најјебачкији омот икад виђен у српском металу и нимало не претерујем!

Договор за сутра (односно, већ данас) петак, 23. 03. 2007. је за 19 часова. Нема потребе да се скупљамо раније, а моћемо да радимо и до веома касно. Данас окончаное још 2 песме ('Space Eater' и 'Bombs Away'), тако да су остале још 3.

To mi reci. Aj dans jos ove tri pa da slavimo veceras, a i da damo free vikend Obiju i Jodi.

I jos jedna stvar, ko nije skinuo EVU ima jos 2 dana fore, a onda stavljam neke Boskove deonice na myspace. Verujte mi, mnogo su zanimljivije od EVE.

Edited by Gibanez

Ма какви, Оби је већ испланирао да преслушавамо и сецкамо све преко викенда, евентуално да имамо недељу слободну.

Кад ме вучете за језик, еве вам да видите како изгледа прва скица за омот албума "Merciful Angel". Биће ту неких измена, али главна идеја је... охохо, бого мој!

MercifulAngelfirst_draft.jpg

@Heavy jerk: A joj bre, da nas vas ciganski sudija nije pokrao 5 u Atini sad bismo isli dalje pa da smo pukli i 101, a ne 31. CSKA je za klasu bolji, ne sasmo od nas nego od mnogih evropskih timova i od njih nije sramota izgubiti 31. A s ciganima ne volim da pricam o basketu jer smo u tom segmentu nekako planetrano daleko pa se ne bismo razumeli, ali kad si me vec vukao za jezik morao sam nesto da kazem, mada to sebi, u principu, zabranjujem.

Guest Syrant
Да ли су то процуреле некe---

Кад ме вучете за језик, еве вам да видите како изгледа прва скица за омот албума "Merciful Angel". Биће ту неких измена, али главна идеја је... охохо, бого мој!

Reduced: 39% of original size [ 1024 x 725 ] - Click to view full image.

Pa i nije baš merciful :):):):)

Skica me podseća na onog lika što je radio Marvelovog bloodston-a, to kažem zbog kontura. No, lec vejt for d ''охохо, бого мој'' final product. :da:

I, Šta ima da procuri, i sam si ranije pomenuo da ćeš kad dobiješ skicu da je okačiš for pipl tu si, dec det aj supouz.

Edited by Syrant

@Heavy jerk: A joj bre, da nas vas ciganski sudija nije pokrao 5 u Atini sad bismo isli dalje pa da smo pukli i 101, a ne 31. CSKA je za klasu bolji, ne sasmo od nas nego od mnogih evropskih timova i od njih nije sramota izgubiti 31. A s ciganima ne volim da pricam o basketu jer smo u tom segmentu nekako planetrano daleko pa se ne bismo razumeli, ali kad si me vec vukao za jezik morao sam nesto da kazem, mada to sebi, u principu, zabranjujem.

Ja nisam cigan, vec Zemunac :rolleyes:

Ali medj' Zvezdom i Partizanom, navijam za Zvezdu. Uvek su vam

'cigani' krivi, kako god okrenes, te ovo, te ono :)

Mada, dosta je Partizan dogurao.

Btw, fino izgleda bar ta skica.