ThePowerhead Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 Upravo preslušah Crush, Kill, Destroy - kida, mada mi je Operaphobia za nijansu jača!!! Nego, jel se zna koliko će otprilike biti album kad iziđe? Quote
RNA Posted April 24, 2007 Author Report Posted April 24, 2007 (edited) Требало би 4. јуна, али како сада ствари стоје са омотом, не верујем да ће бити тада. Наиме, не можемо да урадимо комплетан дизајн док не добијемо омот, а по том питању нико ништа не јавља већ месец дана. Edited April 24, 2007 by RNA Quote
RNA Posted April 24, 2007 Author Report Posted April 24, 2007 То још нисмо у потпуности разматрали, али око 7 евра. Quote
catbucacat8 Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 Izlazak LP-a zavisi od brzine prodaje diskova, tako da - NAVALI NARODE!!! Quote
Divlji Tigar Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 Ja uzimam jedan primerak cim vam izdavac doturi diskove. Quote
Шарки Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 Izlazak LP-a zavisi od brzine prodaje diskova, tako da - NAVALI NARODE!!! Quote
catbucacat8 Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 Mi bi rado pravili rezervacije za diskove al posto necemo znati tacnu cenu dok nam ne dospeju u ruke, jbg. Quote
Angelystor Posted April 29, 2007 Report Posted April 29, 2007 Hm...pomislih to proshli put kad vas gledah, potvrdilo mi se sinoc, za sad mi je vasha fav pesma "Operaphobia" hehe, kida meso. Keep on the thrash work i nadam se da vas gledam na nekoj svirci gde cete imati duzi playtime. Quote
RNA Posted April 29, 2007 Author Report Posted April 29, 2007 Ех, морамо да урадимо неку ван 202-киног оркиља да бисмо свирали дуже, а то до сада није било превише често. Имамо ми репертоар, или бисмо могли да га спремимо, за сат и по свирке. Quote
RNA Posted May 8, 2007 Author Report Posted May 8, 2007 Треба да се среди још лого и ова слова испод, али то је то! Quote
lemmy sixx Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 Dobar je omot...a za album ce da vidimo. Quote
darthmoog Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 (edited) u jebem vam sarmu super je...neshto mi rizzen pricao kako je cover malo veci...pa neshto strci...nishta ga nisam razumeo al sto ne uradite digipack sa ovim... Edited May 9, 2007 by darthmaul Quote
GROM Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 Svaka cast za rifove, do jaja przite, neosporivo je!!....Ali, vokal je nula! Quote
RNA Posted May 9, 2007 Author Report Posted May 9, 2007 (edited) Михаел Гулбрандсон из Шведске, ови из издавачке куће су га нашли. u jebem vam sarmu super je...neshto mi rizzen pricao kako je cover malo veci...pa neshto strci...nishta ga nisam razumeo al sto ne uradite digipack sa ovim... Сад ћу ја да ти обајсним. Видиш како стоји лого? Е, тамо где је крај лога ће бити савијање између прве и последње стране књижице. Кад повучеш ту линију, значи да ће део крила на самом омоту фалити, тј. бити са задње стране. Јасније? Да ли ће бити диги или обичан, то није до нас. На дигипаку би крило било цело, али то кошта више и то издавачка кућа одређује. То је боља идеја, а може да се направи и оно са навлаком (исход би што се омота тиче био исти, тј. стао би цео анђео). Edited May 9, 2007 by RNA Quote
Geozee Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 Do jaja je omot... F-117 objasnjava stvari... Quote
RNA Posted May 9, 2007 Author Report Posted May 9, 2007 (edited) Наравно, то је уз наслов једини експлицитнији детаљ који указује на праву природу текстова. Svaka cast za rifove, do jaja przite, neosporivo je!!....Ali, vokal je nula! Шта да се ради. Да није мене, не би било ни већине рифова које чујеш. Edited May 9, 2007 by RNA Quote
darthmoog Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 @rna jebiga...nishta vi pritiskajte izdavacku kucu da uradite ovo na digipacku...ja koliko sam upoznat digi je jeftiniji od plastike..poshto je ipak ono karton...a i digipack je resurekcija vinila...to jest jedina preostala stvar koja me tera da uzimam originale... Quote
Recommended Posts