RNA Posted July 7, 2007 Author Report Posted July 7, 2007 Не знам, ја сам мишљења да бисмо требали прво да урадимо за демо. Јефтиније је, сјајна је слика, а да је радимо после мотива са албума нема баш много смисла. Quote
catbucacat8 Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 I ja sam isto za sliku sa albuma, da bi se ispratio izlazak albuma na pravi nacin, tj. da bude potpun uzitak...a ako nismo do sada uradili majice za demo, ili pri izdanju, onda moze da saceka jos malo...za album jos nije kasno. Aj ljudi idemo u Skoplje....imamo popust na grupne karte(voz), a sviracemo najverovatnije 90min.-prosto nezamislivo!!! Quote
Vlladimir Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Не знам, ја сам мишљења да бисмо требали прво да урадимо за демо. Јефтиније је, сјајна је слика, а да је радимо после мотива са албума нема баш много смисла. Bez ljutnje, ali cover za demo je užasan. Onakav amaterski način crtanja više priliči nekom neafirmisanom black i death metal bendu, bolje stavite cover za album, em što je bolji, em što je u koloru. Okej, skuplje je, ali delovalo bi profesionalnije. Quote
Sandman Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Cover albuma jeste bolji,ali ja mislim da je na demo-u dobro odradjen. Trebali ste prvo da napravite majice sa motivom demo-a,ali s obzirom da album izlazi uskoro možda je onda bolja ideja napraviti majice sa coverom albuma. Quote
Karlo SE Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Stvar ukusa, cover za demo je po meni izvanredan, ne znam koliko se ko razume u covere demo-a UG thrash bendova starog duha i koliko ih ko voli, ali to je definitivno to! I za album je takodje strava, a sto vreme vise prolazi i ja sam u fazonu da sad(naredna 2-3 meseca) oko albuma uradimo majcu sa albumskim coverom pa demo u nekom medjuvremenu oko jan-feb. Ma videcemo, da izgrizemo nokte jos ovih mesec dana dok nam stigne album pa cemo onda da se bacimo na majice i organizaciju promocije. E da, to za Skopje stoji, idemo (ako ne dodje do neke elementarne nepogode) 19. avgusta, a s obzirom da smo copor povratna vozna karta je nesto oko 1700 din, pa ko voli nek' izvoli. Quote
RNA Posted July 7, 2007 Author Report Posted July 7, 2007 Ако не буде елементарне непогоде и ако не буде неког одлагања. У Скопље идемо дефинитивно, а 19. је још увек оријентациони датум. Чекам потрвду из Македоније да је закупљен клуб за тај датум. Значи, још може да дође до измена, али ће дефинитивно бити ту негде крајем августа. ОК, видим да сам надглаан по питању мајица и нема проблема. Пошто сам сад у јулу слободан, распитаћу се мало наоколо да видим колико то све кошта и колико мајица бисмо радили. Омот за демо је до јаја, прави подземни дух. За демо ни не треба боље, а црно-бело је права фора за демо омот. Још увек нисам одустао од тога да нађем неког ко ће демо да одштампа на синглици, пошто је омот таман рађен за ту величину. Quote
MEGGY Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Oće'l biti nekih majičica na bretele za ženke? Quote
Karlo SE Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Bilo je u planu, makar mala kolicina, a s obzirom da ima interesovanja, jos narocito kada ono dolazi od velike fankinje najveceg Slejera i ljubiteljke naseg dragog benda, sredicemo nesto nadam se, samo da iznalazimo takve crne majice. Quote
Kali Agna Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Oće'l biti nekih majičica na bretele za ženke? svaka cast na ideji u tom slucaju mislim da bih se i ja prijavila Quote
MEGGY Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Bilo je u planu, makar mala kolicina opa..limited edition only for fans u tom slucaju mislim da bih se i ja prijavila hahaha stani u red iza mene Quote
Kali Agna Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 hahaha stani u red iza mene haha... ma to ukoliko ostane visak, bitnije mi je da obezbedim sebi jedan primerak albuma Quote
RNA Posted July 9, 2007 Author Report Posted July 9, 2007 Тога ће бити у довољним количинама и увек ћемо моћи да набавимо нове. А мајице ће дефинитивно бити у различитим величинама, тако да се на деси да радимо све у ХХЛ, па да мањи људи пливају у њима, или још горе обрнуто. Највероватније да ће бити и тих женских, пошто су девојке тројице чланова који их имају ситне и мршаве, тако да... Quote
RNA Posted July 9, 2007 Author Report Posted July 9, 2007 Да ти не кажем шта ћеш добити након оне увреде са вашом мајицом. Барабе! Престаћу да вас слушам. Quote
MEGGY Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Zahtevam da mi se pokloni majica... aj potegni svoje veze da se i meni pokloni :) Quote
lemmy sixx Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Jebo majce,ja izricito zahtevam da se pojavi verzija albuma za suboticko trziste,na kojem ce se kao bonus pesma naci "Crush,Kill,Destroy"!Inace,bice socijalnih nemira!!!! Quote
RNA Posted July 12, 2007 Author Report Posted July 12, 2007 Али, за суботичко тржиште... хахаха. Quote
lemmy sixx Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Pa to je ogromno trziste...2.-3. ljudi bi ga kupilo sigurno.A ako za ovo izdanje stavite i neku obradu od Slejaaaa,bilo bi i 4.Ili to ili socijalni nemiri...pa vi birajte!!!Ili nosite smrt hiljade ljudi na dusi! Quote
Geozee Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Kad ce spot? Ili ce te ostati underground... Quote
Kali Agna Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Kad ce spot? Ili ce te ostati underground... mogli bi za pocetak da izbace snimak sa ovogodisnjeg exit-a Quote
Recommended Posts