Jump to content

Recommended Posts

Posted

A bio sam i u najgrdjem gradu Solunu, tamo slusaju metal i navijaju za PAOK, verovatno bih tamo mogao da zivim. Nije da sam zaboravio, nego sam nasumicno nabrojao par zemalja sa par krajeva sveta, Grcka se, naravno, podrazumeva u ovu okolinu.

Posted
A bio sam i u najgrdjem gradu Solunu, tamo slusaju metal i navijaju za PAOK, verovatno bih tamo mogao da zivim. Nije da sam zaboravio, nego sam nasumicno nabrojao par zemalja sa par krajeva sveta, Grcka se, naravno, podrazumeva u ovu okolinu.

I ovde slusaju metal i navijaju za Partizan... :D

Posted

Au bre al me hvatate za svaku rec, mislio sam pored Beograda bih mogao i tamo da zivim, ali se tamo metal mnogo zesce slusa, mada je Partizan malo bolji od PAOK-a... ajmo Levadijaaaaa!!!

Posted

GDE STE LJUDI EWO I JA STIGAO KONACNO DA SE REGISTRUJEM DRAGOME NAM YUMU! Sta ima nowo kod was,Bole reche mi buca da si ga uzduwao za ciwilku i da ti ne gine mashinica u skorije wreme!? :bigblue:

E owi Swedjani nisu normalni,mame im ga pa da su swaki dan stampali po jedan CD do sad bih zawrsili!

THRASHING POWER EATER OF SPACE :rockdevil::muzicar:

Posted

Danas na probi smo prvi put odsvirali novu pesmu ,,Say Your Prayers'' ... i ko sto Godji rece nismo postali pičke (u prevodu pesme su nam jos brze)...jedva cekamo da je odsviramo uzivo jer je prava speedachina.

Posted

Највероватније... и не може! Не дам да ме ико види без косе док се не вратим... или бар до Agent Steela.

'Say Your Prayers'... па, једна од најбржих наших песама, кратко и јебитачно, 2:50.

Posted

Па, направили смо ми своју песму која се тако зове која нам је химна. Сем тога, много би очигледно и досадно било, а ја волем Каија Хансена!

Posted
Rizzen voli Toma Arayu,pa sto niste bend nazvali "Necrophiliac" ili "Aggressive Perfector"? ;)

Bravo koleza majstore, "Aggressive Perfector" je bilo prvo ime mog prvog benda, ali smo se samo pevac i ja sekli na Slejer, a i tada sam bio meksi pa smo napravili kompromis sa ostatkom benda i promenili ime, oni su i dalje moji prijatelji, ali su bili i ostali supci koji ne vole thrash...

Posted

Будимире, слику што пре!

Rizzen voli Toma Arayu,pa sto niste bend nazvali "Necrophiliac" ili "Aggressive Perfector"? ;)

Реци ми молим те да та имена не би сматрао дебилним.

Posted

Pa nisu bas na nivou mojih omiljenih debilnih imena,ali su u sredini tabele. :da: Ali ipak to su nazivi pesama olmajti Sleja,pa bi ih prihvatio sa odusevljenjem. :da:

Bravo koleza majstore, "Aggressive Perfector" je bilo prvo ime mog prvog benda, ali smo se samo pevac i ja sekli na Slejer, a i tada sam bio meksi pa smo napravili kompromis sa ostatkom benda i promenili ime, oni su i dalje moji prijatelji, ali su bili i ostali supci koji ne vole thrash...
Sleja ne trpi kompromise. :D