Buddha Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 bice slika, naravno. nemam skener, al' videcu da sredim nesto. Quote
RNA Posted August 11, 2007 Author Report Posted August 11, 2007 Среди, плииииииз. Pa nisu bas na nivou mojih omiljenih debilnih imena,ali su u sredini tabele. Ali ipak to su nazivi pesama olmajti Sleja,pa bi ih prihvatio sa odusevljenjem. Али, то би било без везе, јер нам имена не одговарају (под број један), а и превише су очигледна (под број два). Овако само прави посвећеници знају о чему се ради. Quote
Karlo SE Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Pa nisu bas na nivou mojih omiljenih debilnih imena,ali su u sredini tabele. Ali ipak to su nazivi pesama olmajti Sleja,pa bi ih prihvatio sa odusevljenjem. :Da:Sleja ne trpi kompromise. Ma znam, al sta da radim, bio sam mladji kao sto rekoh, a i na prvo hodocasce sam otisao tek posle toga, 4. avgusta 2003, i kapiram da tek posle toga covek postane pravi zadrti olmajti Sjeler fan. Quote
lemmy sixx Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Али, то би било без везе, јер нам имена не одговарају (под број један), а и превише су очигледна (под број два). Овако само прави посвећеници знају о чему се ради. To je istina. Quote
lemmy sixx Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Ma znam, al sta da radim, bio sam mladji kao sto rekoh, a i na prvo hodocasce sam otisao tek posle toga, 4. avgusta 2003, i kapiram da tek posle toga covek postane pravi zadrti olmajti Sjeler fan. Pa ne,postane i pre,samo sto posle toga postane jos zadrtiji. Quote
Karlo SE Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Dobro, mozda je ispravnije tako reci. Quote
RNA Posted August 11, 2007 Author Report Posted August 11, 2007 Управо сам примио информацију од издавача да је штампање готово и да би током наредне недеље требало да добију дискове, што значи још једну недељу након тога док их ми добијемо. Напокон мало лепих вести. Quote
lemmy sixx Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Odlicno.Ajde vise da cujemo to. Quote
RNA Posted August 11, 2007 Author Report Posted August 11, 2007 Ви да чујете, дај ми да чујемо! Ову ремастеровану верзију знамо само по једној песми, остатк ни ми нисмо чули. Quote
lemmy sixx Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Fenomenalno.Malo mi to cudno da bend ne cuje sopstveni materijal,ali ajde... Quote
RNA Posted August 11, 2007 Author Report Posted August 11, 2007 Ми смо га чули и слушамо и данас ово што је завршено овде, али су после ови из издавачке куће дали албум на домастеризацију, од чега смо чули једну песму да бисмо дали или не наш пристанак. И дали смо га јер звучи прејебано! Али остатак не знам тачно како звучи, претпостављам далеко боље ако је судећи по тој једној. Quote
manjane7 Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Kao sto sam rekao kada smo culi bombs away domasterizovanu, bicete zadovoljni ucinjenim, samo se strpite jos nadam se dve nedelje mozda malo vise!!! Napokon lepe vesti kao sto rece RNA Quote
R'N'R GIRL Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Bili ste super prosle godine na gitarijadi,zasto se ne pojaviste ove godine? Quote
Karlo SE Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Zato sto nismo vise demo bend, tj. nismo trebali da budemo u tom trenutku, a s obzirom da se izdavanje albuma prolongiralo za 2 meseca mogli smo, al nema veze, bice svirki, a i albuma za oko 2 nedelje. Quote
RNA Posted August 12, 2007 Author Report Posted August 12, 2007 "bosko prvi na udaru" :) :) Бошку се љуљала клупа и изљуљала. Quote
vudun Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Zvanični sajt vam se, čini mi se, sporije otvara od ostalih...a još uvek sam, nažalost, dial-up. Deder, interesantan vam je logo, ali deluje mi pomalo paueraški. Ipak ste vi thrash band Ko ga je dizajnirao? '' Milosrdni Anđeo '' - nisam čitao textove, ali pretpostavljam po samom nazivu albuma da ćete pošteno na'raniti gownima NATO alijansu ( što inače i sigurno zaslužuju).... Quote
PuPaK Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 YYYYYYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHH ALBUM ZA DVE NEDELJE OOOOOOOOOOOO EEEEEEEEEXXXXXTRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!! :opusteno: :muzicar: NEMO DA ME NISTE OBAVESTILI CIM PRISTIGNE IMA DA VAS BESIM ZA PALCE NA NOGAMA! Quote
RNA Posted August 12, 2007 Author Report Posted August 12, 2007 Па, сазнаћеш овде, ако не посебно. Нећемо сигурно крити да су стигли дискови. Zvanični sajt vam se, čini mi se, sporije otvara od ostalih...a još uvek sam, nažalost, dial-up. И ја и отвара ми се релативно брзо. Мало спорије први пут, али касније, кад компјутер "запамти" слике, иде много брже. Deder, interesantan vam je logo, ali deluje mi pomalo paueraški. Ipak ste vi thrash band Ko ga je dizajnirao? Ја. Биће људи којима ћемо више бити power/speed бенд и мени је то ОК, јер прави thrash има мало суровије и сировије рифове него ми, али доза агресивности мора да постоји. '' Milosrdni Anđeo '' - nisam čitao textove, ali pretpostavljam po samom nazivu albuma da ćete pošteno na'raniti gownima NATO alijansu ( što inače i sigurno zaslužuju).... Прочитај, бар за насловну песму. У њој нема ништа директно, све је једна велика метафора. Quote
RNA Posted August 12, 2007 Author Report Posted August 12, 2007 (edited) Еј, сад гледам оне шоље на берзи... Ако ми икада будемо догурали дотле да зарађујемо правећи женске гаће, куртоне и шоље са својим логом, пљуните ме посред фаце и назовите ме пиздом! Ах, да, да не заборавим бомбоне са пентаграмчићима... куку! Edited August 12, 2007 by RNA Quote
vudun Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Hehe.... Tako je nekada govorio i antraksoidni Beladona, a vidi gi sad... Ladno prave kurtončići sa onim njihovim PentAnthgramom. Quote
PuPaK Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Еј, сад гледам оне шоље на берзи... Ако ми икада будемо догурали дотле да зарађујемо правећи женске гаће, куртоне и шоље са својим логом, пљуните ме посред фаце и назовите ме пиздом! Ах, да, да не заборавим бомбоне са пентаграмчићима... куку! Ja cu te zovem kurton!!! Salem se bre necu bolje je pizda! Quote
solicitor Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Bas me zanima koliko ce se one energije sa svirke osetiti na disku ... cesto nosac zvuka previse ublazi muizku kkoju cujem uzivo od domacih bendova. Eto i ja sam nestrpljiv da cujem kako ce da zvuci, uzivo je perfektno ! Zivi bili drugari, i nek je prvenac sa srecom .. zalicemo ga .... Quote
Recommended Posts