Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Joooj breeeeE Bole brisi ova moja sranja, i neka mi neko pomogne, sta da uradim da bih okacio sliku, dajte sajt ili nesto.

Edited by Rizzen
Posted
Joooj breeeeE Bole brisi ova moja sranja, i neka mi neko pomogne, sta da uradim da bih okacio sliku, dajte sajt ili nesto.

www.tinypic.com tu upload-ujes pa turish lunk na post! :pivopije:

Posted

Ajde sad lepo jedan po jedan da mi objasnite sta vam znaci owo Rasevac ili kako god kru,kaka je to grupa i te fore,zajebancija ili ne!?!?!?!?!?! :bigblue:

Posted

Прочитај тему о треш фесту у Голупцу на "Концертима и окупљањима/свирке" и све ће ти се само касти.

Posted

Пошто би данас требало да званично изађе албум, мада на сајту И ХАТЕ-а нема ништа, честитам!!!

Posted

Нека те то не брине, они су спори са убацивањем нових вести. Мада, нисам добио никакав мејл од њих данас.

Posted

Juce popodne stigao mail od Ole da su im diskovi stigli iz fabrike i da izgledaju ekselente, tako da danas/sutra ocekujemo zvanicnu vest o izlasku, a i za dva-tri dana da nam posalju nase sledovanje. Jos samo malko strpljenja...

Posted

Sad bas gledam nesto slike sa prosle Gitarijade i shvatih da imam vise vasih slika nego svojih :) salim se ali,ne da sam vas islikala na svirci na Trgu... :mhihi: ako hocete mogu da vam posaljem ili da postavim ovde... :smile:

Posted

Не, никако, немој ни случајно то да нам шаљеш...

Па, несрећо једна, како нам раније ниси то јавила?

Posted (edited)

Bole bre, nemoj si taki, nikad nije kasno(da se ljubi strasno, jede masno i svira glasno), hvala u svakom slucaju.

Edited by Rizzen
Posted

Ах, да, заборавио сам да ставим смјалије у оној поруци... Каква црна ароганција.