Џрк Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Ne slusas. Oktobar. Cekamo Oktobar. Ai cini mi se da je ovaj lik igrao fudbal u tom Sony klubu znatno vise od pomenuta 2 sata
Lordring Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 (edited) Ma jok. Igrao sam dva sata sa namerom da analiziram igricu, ne da je igram. Poslednje dve tekme sam igrao onako za dušu A ovo sam našao na jednom forumu: New Teams: Asia: Bahrain Pakistan Thailand Africa: DR Congo Guinea Egypt (wasnt in PES5) Ghana Togo Angola Americas: Bolivia Dominican Republic Jamaica Canada Cuba Europe: Iceland Belarus Licensed Leagues: Bundesliga Portugeusse League Serie B J- League New Non Licensed Leagues: Coca Cola League One Licensed Teams: Liverpool PSG Lyon Monaco New Teams: World XI Europe XI Classic World XI Classic European XI Sao Paulo FC Internacional Al-Hilal Suwon Samsung Bluewings Boca Juniors River Plate Corinthians Raja Casablanca Ajax Cape Town Deportivo Saprissa Sydney FC Edited May 30, 2006 by Lordring
_Grotesque_ Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Sta je novo u Winning Eleven 9? Nesto sam po forumima skontao da i nema bas mnogo razlike u odnosu na PES5..
Vic Rattlehead Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Ako je već izašla za Sony, i ako će potpuno ista izaći za PC u oktobru, da li će biti novih transfera (tj. da li ih ima već u ovoj verziji za Sony) npr. Pires (Villareal), Ballack (Chelsea), Vučinić (Roma), Rosicky (Arsenal)...?
Lordring Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 (edited) WE ti je verzija za japansko tržište PESa (koji je za ostatak sveta) tako da razlike ma šta ti neko pričao i ti pomislio da postoje NE POSTOJE. Svake godine izlazi prvo WE za Sony, pa se onda za PC u oktobru pojavljuje PES (da bi se sredili svi transferi i sl.), pa negde u martu/aprilu WE za PC. U neku ruku WE za Sony je beta verzija posle koje se ispravljaju propusti, bagovi itd.. Transferi su od prošle sezone, pa je tako za WE9 Vierra još uvek bio u Arsenalu recimo. Edited June 1, 2006 by Lordring
Vic Rattlehead Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 Kod nas se igra neki Wendetta Lab 2.0 koji ima sve transfere prije ovog prelaznog roka - Casano (Real), Vieri (Monaco), Vidić (Manchester) kao i sve stadione, sponzore na dresovima i imenima igrača licencirane.
Lordring Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 (edited) I igrače sa promenjenim ocenama, znam Mada to je za Sony verzija, zar ne? Edited June 3, 2006 by Lordring
Џрк Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 Ako se brinete za update transfera, mislim da nema problema koji jedan mali patch-itj od mb ili mb ipo ne moze da resi
_Grotesque_ Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 WE ti je verzija za japansko tržište PESa (koji je za ostatak sveta) tako da razlike ma šta ti neko pričao i ti pomislio da postoje NE POSTOJE. Svake godine izlazi prvo WE za Sony, pa se onda za PC u oktobru pojavljuje PES (da bi se sredili svi transferi i sl.), pa negde u martu/aprilu WE za PC. U neku ruku WE za Sony je beta verzija posle koje se ispravljaju propusti, bagovi itd.. Transferi su od prošle sezone, pa je tako za WE9 Vierra još uvek bio u Arsenalu recimo. Ma, ja sam pitao za razlike u odnosu (WE9) na PES5! Nego, ima 9-ka za PC!
Lordring Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 (edited) erm... ajmo ponovo: WE ti je verzija za japansko tržište PESa (koji je za ostatak sveta) tako da razlike ma šta ti neko pričao i ti pomislio da postoje NE POSTOJE. Svake godine izlazi prvo WE za Sony, pa se onda za PC u oktobru pojavljuje PES (da bi se sredili svi transferi i sl.), pa negde u martu/aprilu WE za PC. U neku ruku WE za Sony je beta verzija posle koje se ispravljaju propusti, bagovi itd.. Transferi su od prošle sezone, pa je tako za WE9 Vierra još uvek bio u Arsenalu recimo. Daklem ako opet nije jasno: PES4 = WE8 PES5 = WEx PES4 : WE8 = PES5 : WEx 4x=40 x=10 (-1) x=9 ----------------- PES5 = WE9 Edited June 5, 2006 by Lordring
_Grotesque_ Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 Po toj logici, ekvivalent WE9 za evropsko trziste bi trebalo da bude PES 6. Mislim, ako je sada izasao WE9 onda na jesen izlazi PES 6 bez da se pojavi WE10 (koji ce se pojaviti 2007. u aprilu/maju mesecu kao preteca PES7). Pa, onda ako za PES 8 treba da imamo WE11 onda NIKAKO WE9 ne moze da bude isto sto i PES 5.. A?
Lordring Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 (edited) Najnoviji WE koji trenutno postoji je WE10 i izašao je sad za Sony (u maju) i on je preteča PES6. WE9 je izašao prošle godine u maju (za Sony) i ove u martu (za PC) Edited June 6, 2006 by Lordring
Vic Rattlehead Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Ako se brinete za update transfera, mislim da nema problema koji jedan mali patch-itj od mb ili mb ipo ne moze da resi Adresa?
Џрк Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Adresa? ukucaj na google-u "soccer acces ili tako nesto, ako to nece da ti da rezultat, ukucaj na google-u pes 6 patch recimo, naravno kad izadje shestica
Sentinel Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Da li neko zna, da li postoji option file koji sadrzi izostavljene africke reprezentacije?
Lordring Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 postoji jedan World Cup patch gde je recimo Kina promenjena u Ganu i tako to: evo ti neki linkovi za početak, pa ako ne rade, tu je svemogući google http://www.gamespot.com/pc/sports/proevolu...tml?sid=6147449 (205 MB) a ovde imaš dosta toga: http://www.gamingaccess.com/index.php?combined_news=1
Baal Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Ukapirali bismo to i da nisi rekao tri puta. Just kidding, i mene je tako zezao forum ovih dana.
kuruz Posted August 7, 2006 Author Report Posted August 7, 2006 Jeb'o te,izbacivali mi je da flood-ujem,a vidi ovo..
kuruz Posted October 6, 2006 Author Report Posted October 6, 2006 Ovo meni josh nije dosadilo.Vidim da se na utakmicama Premijer lige ili Lige Shampiona reklamira PES6,shto znachi da cu morati da budzhim kompujtor.Nema veze,isplati se.
Recommended Posts