marcoman Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 Nesto nedostaje... Arcanum! Glasao sam za Baldura, naravno.
Tyrael Posted October 29, 2005 Author Report Posted October 29, 2005 Meni je mnogo bolji IceWind Dale...
voodoo_ Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 Kotor i NWN su komotno mogli pod istu stavku, s obzirom da se suštinski ne razlikuju... a koji RPG je D&D?
marcoman Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 To i ja htedoh da pitam a Icewind nisam igrao, koliko znam baldur je bio pre i samim tim mi je zakon, a i da nije - zakon je!
Axeanosilas Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 Један и једини Fallout, и ниње и присно и во вјеки вјеков. Још кад изађе трећи део...
Tyrael Posted October 30, 2005 Author Report Posted October 30, 2005 II deo su uradili do 80%, i onda su bankrotirali... I zastareo je Engine... Sada sta rade NE ZNAM...
Axeanosilas Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 II deo su uradili do 80%, i onda su bankrotirali... I zastareo je Engine... Sada sta rade NE ZNAM... Други део је сасвим коректно одрађен и бољи је од првог. Онда је Interplay купио Black Isle и све је покварио. Направили су неко потезно срање, Fallout - Brotherhood of Steel. Сад је лиценцу купила Bethesida (или тако некако) и надам се да раде на томе....
Tyrael Posted October 30, 2005 Author Report Posted October 30, 2005 (edited) O boze... Mislio sam na III deo... Sorry... Edited October 30, 2005 by Highper
Novaliis Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 Cekajte vi samo novi Morrowind..videcete sta je igra...aaaaaaaaa......
voodoo_ Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 Trojka se zove Morrowind, znači treb'o si reći "čekajte novi Oblivion"
Novaliis Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 Paa dobro,glavno je da ste me shvatili.. Obozavam Elder Scrolls-Morowind..evo jos uvek je igram,samo se bojim da cu morati da budzim masinu za Oblivion..
Tyrael Posted October 30, 2005 Author Report Posted October 30, 2005 (edited) Meni se Morrowind nesto i ne svidja... Ali Oblivion... Mnogo dobro da ti kazem, ali ne mogu sada da ti kazem zbog cega. (Ko je limara gledao znace odakle je ova recenica) Edited October 30, 2005 by Highper
Asura Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 Neverwinter i uvek Neverwinter. A zatim KOTOR. Ne znam da li se svrstava Gothic u ovu priču, ali mislim da bi trebalo.
Novaliis Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 Da vam kazem iskreno,najbolji rpg koji sam igrao u zivotu,uz koji sam stvarno najvise uzivao je bio-Chrono Chross,valjda sam dobro napisao,bilo je to davno..na sony-ju..Sergo i ekipa..ah,kakva igra..kakva prica..
Axeanosilas Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 O boze... Mislio sam na III deo... Sorry... У праву си за банкрот, игра је требала да се појави још у марту ове године... Нема везе, поново ће неко купити лиценцу...
kojan Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 Iako nije klasican RPG (kao npr. Baldurs Gate (koji je inace fenomenalan)) ja glasam za Diabla.
Tyrael Posted October 31, 2005 Author Report Posted October 31, 2005 Ma bre bolji je IceWind Dale od BG
Bzuva Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 Morrowind jebe keve, a diablo je sranje. Hvala
Novaliis Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Morrowind jebe keve, a diablo je sranje. Hvala To majstore..Morrowind je zakon. A tek kad stigne Oblivion..
Grunger Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Eh...Sati provedeni za kompom uz morrowind i oba expansion packa...vucaranje po construction set-u i pravljenje plug-inova...500 save-ova(dok nisam provalio da ima quicksave funkciju )Zeljno iscekivanje Obliviona i porazna cinjenica da necu mci da ga poteram na mojoj masini Normalno Elder Scrolls jebu kevu PS:Presao minimum pet puta sa svim mogucim kombinacijama svih mogucih klasa,rasa i sign-ova
Novaliis Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Eh...Sati provedeni za kompom uz morrowind i oba expansion packa...vucaranje po construction set-u i pravljenje plug-inova...500 save-ova(dok nisam provalio da ima quicksave funkciju )Zeljno iscekivanje Obliviona i porazna cinjenica da necu mci da ga poteram na mojoj masini Normalno Elder Scrolls jebu kevu PS:Presao minimum pet puta sa svim mogucim kombinacijama svih mogucih klasa,rasa i sign-ova Brate,ti mi trebas..jel moguce preci na stranu Dagoth Ur-a..znas ono kad te priziva.Ja odem do njega i on mi kaze da sam nespreman.
Recommended Posts