Helle Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 (edited) Umocim kist u boju snijega sto lebdi u zraku crveno je.... sijecanje pod prstima plamen latica maka noc ima haljinu od svile! Edited November 3, 2005 by Hellenoranotos
NecistaKrv Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 crveno je.... Crveno i crno... meni mirise na neki njezni anarhizam. U jednostavnim rijecima pronalazi se sva ljepota...
Helle Posted November 5, 2005 Author Report Posted November 5, 2005 U jednostavnim rijecima pronalazi se sva ljepota... Rot ist Farbe von Leidenschaft und Liebe, liebt mich, liebt Sie, lässt Liebe machen! Nur fur Twiggy!
Scarlet Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 lepo... Brocket Deer.. to mogu recji za sve sto odishe ovim tonom
Helle Posted November 8, 2005 Author Report Posted November 8, 2005 (edited) Wenn und wo? Lassen Sie mich sehen, bei ihnen, die Mitternacht! Uvijek si blizu.... u bijelom dodiru ljeta grijem tvoje ruke promrzle od cekanja i strepnje.... Moze li drugacije? smisao kazuje da smo nesto vazno propustili olako vazuci vrijeme udaljenih koraka! I mislim.... dobro je-sve dok te jos mogu ovako jako zeljeti! Edited November 8, 2005 by Hellenoranotos
NecistaKrv Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Vielen Dank für das Gedicht, ist es so schön, meine Liebe.
Helle Posted November 8, 2005 Author Report Posted November 8, 2005 Irgendetwas für Sie am süßesten Ein! Zelim te zelim neizmjerno crveno od krvi....
Blinded by Tear Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Fijuuuuuuuu... Mene su toliko okupirale obaveze, te slikanje te ovo te ono, nemam postenog vrimena za internet samo da se javim i vidim sta moje mezimice rade. A zapazih na tren, nemoguce da netko toliko sladak moze da bude toliko gorak... blah' never trust the vamp. Pjesma je zaista nesto, sve pohvale.
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 narodnjacki naslov....
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 svilu ja ne vidim....
Helle Posted November 8, 2005 Author Report Posted November 8, 2005 Ama sta Vam je ljudi, nije pijesma ispirisana ''Svilen Koncom'' il' slicHno! *Ivane, nemoj mi nju opet, svega ti! Mislila sam.... samo me rijecima mozes tako jako povrijediti! *Vicky jebada slika, imam par profi-poza od nje, bloody great!
NecistaKrv Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 S onom ogavom sojkom nam je sjebo intimnost crvenila. Ma nek se jebe. Unter einem roten Baum tödlicher Leidenschaft für Leben.
Helle Posted November 9, 2005 Author Report Posted November 9, 2005 Ma nek se jebe. Tako je, nek se ye8e.... Nisam sama, prijatelji-alkohol u krvi dim u plucima i melodija u usima a sada i ti si s mnom! Ich liebe Blut, nicht wahr!?
mrtva Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 nur fur me... awwwww CRVENOOOOOO... crveno crna revolucija...toooooooooooooooooooooooooooo jaooooo jel ja to vidim crvene karanfile...kao u mojoj prichi...s prozora ona sklonila je svoje crvene karanfile... ove slike mi daju puno ideja... hvala vam...ove slike su zaista maw... vojam vas pilici...mnogo vas vojam...
Helle Posted November 9, 2005 Author Report Posted November 9, 2005 Sve za tebe, kraljice crvenila s suncem u ocHima....mwah!
Dark Sonja Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 haljinica boje lila... svila? svila. lila.
Helle Posted November 9, 2005 Author Report Posted November 9, 2005 Ne volem-nikog, lutko takva mi je narav kao odzak star i garav! Hvala ti Sonjice, lutko najljepsHa!
Dark Sonja Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 jaaaaoooo....kako je sladak smajli...
Helle Posted November 10, 2005 Author Report Posted November 10, 2005 Sonja.... our beautiful one! Twiggy....black angel with red lips! Love you both, dearly!
Recommended Posts