Helle Posted November 18, 2005 Author Report Posted November 18, 2005 Crvene usne....bijele lazi! Blok 64.... *BVD- es is rous, tebra!
Machka Naopachka Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 (edited) pardon. Edited November 21, 2005 by mar_i_jaaa
mia Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 e.....bas mi se svidja pesma.....bas. jednom i ja da te pohvalim.....
Helle Posted November 22, 2005 Author Report Posted November 22, 2005 E hvala ti mia, drago mi je da ti se dopala! *NK, dabome....kako si samo znao!
Blinded by Tear Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 narodnjacki naslov.... Ne, vec tvoj potpis. Pozdrav mojim dvijema mezimicama pusekkkkkkkkkkkkkkkkk...
Helle Posted November 22, 2005 Author Report Posted November 22, 2005 Crvenokosa moja ljepojko! Vidi je, ko je nebi-taj je lud!
mrtva Posted November 25, 2005 Report Posted November 25, 2005 dzaba vam je svima...svrshavaj mala... VICKY IS ALL MEIN... avetinjo... @bvd si razmotrio jbt...
Helle Posted November 25, 2005 Author Report Posted November 25, 2005 Razmatra, ko i drug mu, ye8ote! Wedding in Blood Red Tears....
mrtva Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 di si Ellenorche crno mowe... zadnja kap najsladja je... uz dim u magli... ps: di mi je zet... zeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... sad p. jedna da si doshao u beograd mogao si da upoznash wraga... too bad...ti u njemachku... mwa wowin was swe a beograd smara... idemo u zagreb u tvornicu na neki rockash...i na gablec koji valja nechemu...
Helle Posted December 21, 2005 Author Report Posted December 21, 2005 Aaaaaaaaaaaw, Twiggz Ist im Haus! \m/ Di si mala-sve se mislin da te necu cHut prije novaka! Pravimo dernek, cek-a joj treba pozivnicu da ti posaljem! I sta ima tam kod Vas tamo, di ti je wrag!? ps: Ne pale mene ti jezici.... HomoPoz....
NecistaKrv Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Djes ti men snajko Treated like a Doll. Ama koji cu u Beogradu? Ima za po godine vidjecemo se tamo. A vidi wraga nisi mi se pohvalila za wraga, cccc. Elly, shhhhh.
mrtva Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 hehehe elle di ih nadje...liche mi na Simargala...mislim ono bold und eatiFul... TONGUE ME BEEYACH zete jebado jel dovoljno jasna ova slikica... khm khmm khmmm... a wrag k'o wrag...mwogo dobwo stworenjce... i chem da se hvalin...pa satanisti se ne fale u tim stvarima... no svrshavaj mala i shalji koju novu sl(p)icku da vas vidin... twigi wigi wiiiiii...wuw u's little nazi punks...
Helle Posted December 23, 2005 Author Report Posted December 23, 2005 hehehe elle di ih nadje...liche mi na Simargala...mislim ono bold und eatiFul... Cuj, ''Simargal'' Nove slicHke poslje novaka, ako ako! Zar ti je frajer Sotonista!? u ye8eno! BeeyacH ama Beelaya.... ps: Evo ti poklon za novaka! *NK, pusHi kurac!
Recommended Posts