shtuckensyglieben Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Bass vam je bitan! Lepo pise u recenziji u Buch.V Loki je dobar decko.Moze da svrati do mene na casove,ako bude hteo da se ubaci u onom delu u Monarchy,gde bass i gitara sviraju solo naizmenicno... Nismo strasno izgubili.Moglo je i gore. Quote
Old Smuggler Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Moglo je i gore. Ma da .. ćuti. Kad smo igrali protiv njih na onom evropskom 2000. i kad je Bergkamp rekao : " Razguzićemo Yugoslaviju 5 : 0 " .... i čim su dali peti go krupan plan na njega kako se kurči ... ovo je ništa u poređenju s tim ... Znači Lokiša će da cepa bas, znao sam onda eto cele nove postave. poz Quote
Despot! Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Da... Mada realno, ko je mogao ocekivati pobedu nad Holandijom... Ovo je jos i solidan rezultat s obzirom protiv koga se igralo... Bice bolje (ili gore, nikad se ne zna sa nasima ). Nego, poz za Esgaroth Ah, eto ja sam se nadao bar da bude 0:0. Naša odbrana je jako dobra, ali napad Pozdrav i Interfectoru pa da se ujedinimo Quote
kraath Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Ah, eto ja sam se nadao bar da bude 0:0. Naša odbrana je jako dobra, ali napad Pozdrav i Interfectoru pa da se ujedinimo Jebi ga, nije to tako lako. Pozdrav, i vidimo se na koncertu. p.s.obavezno mi ostavi jedan broj Metal Sounda. Mogu ti reci bas me zanima kako ce da ispadne. Quote
MetalThrone Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Koliko sam zapazio ovaj bend ima sad pola prebeglih clanova iz ACID RAINA tako da se moze nazvati ACID ESGAROTH Eto, oba bend su bila odlicna na poslednjem DMastersu tako da ce njihova kombinacija, nadam se, uroditi plodom Vidimo se na svirci 24-tog. Quote
Despot! Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Koliko sam zapazio ovaj bend ima sad pola prebeglih clanova iz ACID RAINA tako da se moze nazvati ACID ESGAROTH Eto, oba bend su bila odlicna na poslednjem DMastersu tako da ce njihova kombinacija, nadam se, uroditi plodom Vidimo se na svirci 24-tog. Acidni Esgaroth ovo je definitivno nešto najluđe što sam čuo u poslednje vreme. Uzgred, eto meni je jako drago što će makar i delimično Acid Rain nastaviti da radi kroz Esgaroth. Tačno je to, na kraju smo dva člana delili. Quote
kraath Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Acidni Esgaroth ovo je definitivno nešto najluđe što sam čuo u poslednje vreme. Uzgred, eto meni je jako drago što će makar i delimično Acid Rain nastaviti da radi kroz Esgaroth. Tačno je to, na kraju smo dva člana delili. Obavezno dolazim da vas vidim ovog puta. Sacuvaj mi jedan broj, mada ce nama u Ivanjici trebati bar desetak! Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 (edited) Ivanjica?!? Jel ima tamo metalaca ? Secam se da forsiraju izraz "padavicar" za metalce/pankere Edited June 14, 2006 by Marko, Mon_a[MOR]e Quote
PlanetHell Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 @Esgaroth crew: mogu li ja ikako da dobijem demo? ps nisam iz BGa Quote
kraath Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 e' date='14. 6. 2006, 11:55'] Ivanjica?!? Jel ima tamo metalaca ? Secam se da forsiraju izraz "padavicar" za metalce/pankere Da, bogami ima nas ovde. Ja sam Morgana upoznao preko Mikija Pandura kad sam kupovao jos Hornburg Magazin. Kod nas se uglavnom power slusa, ali ima i blackera. Quote
Despot! Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 @Esgaroth crew: mogu li ja ikako da dobijem demo? ps nisam iz BGa Vidi, ako budes dolazio do BGD-a ja ti mogu da ti CD ili ako hoces da ti posaljem postom. Ako budes narucivao Metal Sound taman mogu da ti stavim disk u casopis-tvoj izbor. Quote
Despot! Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 Da, bogami ima nas ovde. Ja sam Morgana upoznao preko Mikija Pandura kad sam kupovao jos Hornburg Magazin. Kod nas se uglavnom power slusa, ali ima i blackera. Obavezno u subotu ponesi diskove. Quote
greenenn Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Ej ne dajte da nam rikne tema!Ima sta da se pise o ovom bendu bwe!! Sto se tice svirke u Domu bilo je dobro!Stimpy se dobro uklopio mada mi se licno ne svidja njegova verzija Mourning Palace-a!I Milosu je malo cracknuo glas na onom cleanu!Ali bilo je fantasticno!Sve pohvale na scenskom nastupu i gle cuda Danko basista na sceni.Stara ekipa za kojom zalim(i Marko jos da se popeo ali ok Stimpy je car).I tako.... Toliko od vaseg dragog fana Quote
Despot! Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Eto, ovo mu dođe kraj sezone. Sledećih dva meseca uglavnom nećemo biti u BG-u (a bogami ni u Srbiji). Verovatno će tek sledeći nastup biti početkom jeseni na MS II Festu. Naravno, i repertoar će biti značajni promenjen već na tom prvom koncertu. Quote
Old Smuggler Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Hej, dobri ste bili na svirci. Ne dopadaju mi se neke sitnice na Monarhiji koje je Stimpi izmenio. Kraj harmonije je odsvirao 4. 3. 2. 1. umesto 4. 2. 3. 1. stupanj što onu jedinstvenu melodiji čini malo više cheesy, a i Majk je još uvek svirao staru melodiju pa su promašili onaj unis, no nebitno .... Jer se ja tripujem ili su nestali neki postovi sa ove strane? Znam da je bio onaj gde sam ja pitao nešto ovog dečka iz Demethera ... Quote
Despot! Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Hej, dobri ste bili na svirci. Ne dopadaju mi se neke sitnice na Monarhiji koje je Stimpi izmenio. Kraj harmonije je odsvirao 4. 3. 2. 1. umesto 4. 2. 3. 1. stupanj što onu jedinstvenu melodiji čini malo više cheesy, a i Majk je još uvek svirao staru melodiju pa su promašili onaj unis, no nebitno .... Jer se ja tripujem ili su nestali neki postovi sa ove strane? Znam da je bio onaj gde sam ja pitao nešto ovog dečka iz Demethera ... Mislim da ti je taj ''nestali'' post na predhodnoj strani. Quote
Old Smuggler Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Da, upravu si ... nego sam se istripovao da nisu od ovih prekida u radu yumetala izgubljene neke poruke. Znači ipak vredno radite na materijalu za jesen. Can't wait to hear that. Rock on! poz Quote
Dani Filth Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 a tonska proba ? da sam ja trebao da sviram sekirom bih vas pokasapio ... dobro ste prosli Quote
Despot! Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 (edited) a tonska proba ? da sam ja trebao da sviram sekirom bih vas pokasapio ... dobro ste prosli E, baš do k**** Taman sam mislio da ću malo da se odmorim a ono sezonu već otvaramo u Avgustu. Evo sad me pozvaše na Smederevski metal fest 19-tog Agusta pa i tu sviramo. Nego de se denu ti svo ovo vreme? Edited June 28, 2006 by +morgan+ Quote
Dani Filth Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 snimam nesto sto ce da pokopa Esgaroth za sva vremena zato me nema na ovoj temi ... eto Quote
Despot! Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 snimam nesto sto ce da pokopa Esgaroth za sva vremena zato me nema na ovoj temi ... eto Pusti ti to, nego oćeš da ti šaljem tamo MetalSound da valjaš k'o što smo se dogovorili? Quote
Shores Of Antartica Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Evo sad me pozvaše na Smederevski metal fest 19-tog Agusta pa i tu sviramo. Tacno na moj rodjendan Quote
Dani Filth Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Pusti ti to, nego oćeš da ti šaljem tamo MetalSound da valjaš k'o što smo se dogovorili? a sad pusti njah ... pa zar nisi dao Neshi debelom 3 komata ? daj da vidimo ja i debeli kako ce to da ide pa se cujemo ako krene lepo ... ok ? sadek u petack i cubotu da vidimo ... ako to uvaljamo onda dolazim u BG po jos ... Quote
Despot! Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 a sad pusti njah ... pa zar nisi dao Neshi debelom 3 komata ? daj da vidimo ja i debeli kako ce to da ide pa se cujemo ako krene lepo ... ok ? sadek u petack i cubotu da vidimo ... ako to uvaljamo onda dolazim u BG po jos ... Ok, ako meni i jedan komad preostane. Quote
Recommended Posts