Despot! Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Dakle Esgaroth sachinjavaju jedni mladi momci impresionirani Black Metalom. Inache jedan od meni omiljenijih bendova, imam sve njihove albume kao i spotove koje su snimili i jedva chekam njihovu sledecu svirku kao ialbum . He he zezam se ja naravno, samo tako nastavite momchadijo i bice neshto od vas kad odrastete Panda je bio naoružan i pod dejstvom alkohola Quote
Leshina Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Dakle Esgaroth sachinjavaju jedni mladi momci impresionirani Black Metalom. Inache jedan od meni omiljenijih bendova, imam sve njihove albume kao i spotove koje su snimili i jedva chekam njihovu sledecu svirku kao ialbum . He he zezam se ja naravno, samo tako nastavite momchadijo i bice neshto od vas kad odrastete toliko o medi kao lektoru,,, Quote
Despot! Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 toliko o medi kao lektoru,,, Meda lektor Quote
ba+a. Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 psycho paradox pravi novi aljbum? ne seeeeeeeeeri!!! Oni vecj dve,tri godine snimaju taj novi album,jebala ih alogia. Zapostavili su najbolji domacji bend bez konkurencije po meni,al dobro, njihova stvar. Quote
Despot! Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Oni vecj dve,tri godine snimaju taj novi album,jebala ih alogia. Zapostavili su najbolji domacji bend bez konkurencije po meni,al dobro, njihova stvar. Polako, snimiće to oni jednog dana... Quote
Teddy The Paparazzo Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Panda je bio naoružan i pod dejstvom alkohola ahahahahahahaha. Gde si skinuo ovu sliku id' u pi-ku materinu MA KOJI DOKUMENT??? DA VIDIM Quote
Despot! Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 ahahahahahahaha. Gde si skinuo ovu sliku id' u pi-ku materinu MA KOJI DOKUMENT??? DA VIDIM DA VIDIM Quote
greenenn Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Ej Morgane!!A jel svirate u Smederevu??Nachuh nesto da ne.... Quote
Despot! Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Ej Morgane!!A jel svirate u Smederevu??Nachuh nesto da ne.... Aha, ne...evo juče mi Andrej javio da će tek krajem avgusta doći. Eto, onda će MS fest da bude pre, negde oko 20 septembra. Baš mi žao za Smederevo, al' šta ću Quote
greenenn Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Ali postoji mnogo drugih bubnjara...sta vas sprecava da pozajmite nekog lika da odsvira na tom festu..IMponovalo bi mu sigurno...Aman Gubite lepu priliku al opet nije moje da pricam.... Quote
Teddy The Paparazzo Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Aha, ne...evo juče mi Andrej javio da će tek krajem avgusta doći. Eto, onda će MS fest da bude pre, negde oko 20 septembra. Baš mi žao za Smederevo, al' šta ću Morgane sine, nemoj tugovati, pa lepo vam kaze chovek da mozete da uzajmite nekog bubnjarosha!!!!!!!!! Mislim ima josh extreme bendova koji trenutno stagniraju sa probama a bubnjari su im u BG-u!!!!! Shto ne uzmete bubnjara DAGGERSPAWN-a????????? Mislim ionako svirate 5 pesama, moze da se izvezbate sa njim samo tako!!!!! Quote
Despot! Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Eto kako mi danas reče Meda Miloš upravo nagovara Andreja da se vrati za svirku u Smederevu pa ćemo možda i svirati, ko zna... Quote
Teddy The Paparazzo Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Eto kako mi danas reče Meda Miloš upravo nagovara Andreja da se vrati za svirku u Smederevu pa ćemo možda i svirati, ko zna... Da dakle nema nikakvih problema, dakle u predstavi mislim on ga nagovara, a sad kako teku pregovori to je još uvek pod velom tajni. Saznaćemo uskoro Quote
Despot! Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Da dakle nema nikakvih problema, dakle u predstavi mislim on ga nagovara, a sad kako teku pregovori to je još uvek pod velom tajni. Saznaćemo uskoro Preti mu lomačom? Quote
Teddy The Paparazzo Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Preti mu lomačom? Verovatno mu preti da će ga poprskati neodoljivim parfemom pa onda da će ga baci na patos da provere od kog se drveta pravi parket sunce mu jebem da mu jebem Quote
Despot! Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Verovatno mu preti da će ga poprskati neodoljivim parfemom pa onda da će ga baci na patos da provere od kog se drveta pravi parket sunce mu jebem da mu jebem Morbidne li smrti Quote
Teddy The Paparazzo Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 Morbidne li smrti DR. MORBID DEVIATOR IS BACK IN ACTION Quote
greenenn Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 Stimpy pun ti je inbox!!Pa cu morati ovde kao clanu Esgarotha da ti cestitam rodjendan i pozelim sve najbolje!!! zzop Quote
Despot! Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 Stimpy pun ti je inbox!!Pa cu morati ovde kao clanu Esgarotha da ti cestitam rodjendan i pozelim sve najbolje!!! zzop E, pa nisam znao da mu je danas rođendan. Neka je sa srećom Quote
Old Smuggler Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 Haha baš su nam blizu rođendani, naravno kad smo velike baje obojica. Srećan rođendan batice, sve najbolje u sviranju i svemu ostalom, sporednom Quote
Despot! Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 Kreuzweg Ost Sad i zvanično ne svirmao u Smederevu. Quote
Teddy The Paparazzo Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 Kreuzweg Ost Sad i zvanično ne svirmao u Smederevu. E da ga jebem. Dobro, imaćete još ozbiljnih prilika za velike svireze, nije vam ovo sigurno ni prva a ni poslednja koju ste morali da otkažete. Jbg, stvarno ne znam šta da kažem. Quote
Despot! Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 E da ga jebem. Dobro, imaćete još ozbiljnih prilika za velike svireze, nije vam ovo sigurno ni prva a ni poslednja koju ste morali da otkažete. Jbg, stvarno ne znam šta da kažem. Kako grlo priatelju, jel' ti bolje? Quote
Teddy The Paparazzo Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 Kako grlo priatelju, jel' ti bolje? Josh uvek grebe i rastura, a ako nastavim da se dernjam po kuci ostacu i bez glasa. Shto bi vecina vas probisveta volela ali niste te srece Quote
Recommended Posts