Jump to content

Recommended Posts

Posted
Dakle Esgaroth sachinjavaju jedni mladi momci impresionirani Black Metalom. Inache jedan od meni omiljenijih bendova, imam sve njihove albume kao i spotove koje su snimili i jedva chekam njihovu sledecu svirku kao ialbum icon_biggrin.gificon_cool.gif . He he zezam se ja naravno, samo tako nastavite momchadijo i bice neshto od vas kad odrastete mrred.gifmrred.gifmrred.gifmusik19.gif

Panda je bio naoružan i pod dejstvom alkohola violent.gifuser posted image

• Replies 452
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Dakle Esgaroth sachinjavaju jedni mladi momci impresionirani Black Metalom. Inache jedan od meni omiljenijih bendova, imam sve njihove albume kao i spotove koje su snimili i jedva chekam njihovu sledecu svirku kao ialbum icon_biggrin.gificon_cool.gif . He he zezam se ja naravno, samo tako nastavite momchadijo i bice neshto od vas kad odrastete mrred.gifmrred.gifmrred.gifmusik19.gif

toliko o medi kao lektoru,,,

Posted
psycho paradox pravi novi aljbum?

ne seeeeeeeeeri!!!

biggreens.gif

Oni vecj dve,tri godine snimaju taj novi album,jebala ih alogia. Zapostavili su najbolji domacji bend bez konkurencije po meni,al dobro, njihova stvar.

Posted
Oni vecj dve,tri godine snimaju taj novi album,jebala ih alogia. Zapostavili su najbolji domacji bend bez konkurencije po meni,al dobro, njihova stvar.

Polako, snimiće to oni jednog dana... icon_mrgreen.gif

Posted
Ej Morgane!!A jel svirate u Smederevu??Nachuh nesto da ne....

Aha, ne...evo juče mi Andrej javio da će tek krajem avgusta doći. Eto, onda će MS fest da bude pre, negde oko 20 septembra.

Baš mi žao za Smederevo, al' šta ću icon_sad.gif

Posted

Ali postoji mnogo drugih bubnjara...sta vas sprecava da pozajmite nekog lika da odsvira na tom festu..IMponovalo bi mu sigurno...Aman

Gubite lepu priliku al opet nije moje da pricam....

Posted
Aha, ne...evo juče mi Andrej javio da će tek krajem avgusta doći. Eto, onda će MS fest da bude pre, negde oko 20 septembra.

Baš mi žao za Smederevo, al' šta ću icon_sad.gif

Morgane sine, nemoj tugovati, pa lepo vam kaze chovek da mozete da uzajmite nekog bubnjarosha!!!!!!!!! Mislim ima josh extreme bendova koji trenutno stagniraju sa probama a bubnjari su im u BG-u!!!!! Shto ne uzmete bubnjara DAGGERSPAWN-a????????? Mislim ionako svirate 5 pesama, moze da se izvezbate sa njim samo tako!!!!!

Posted
Eto kako mi danas reče Meda Miloš upravo nagovara Andreja da se vrati za svirku u Smederevu pa ćemo možda i svirati, ko zna...

Da dakle nema nikakvih problema, dakle u predstavi mrred.gificon_twisted.gif mislim on ga nagovara, a sad kako teku pregovori to je još uvek pod velom tajni. Saznaćemo uskoro

Posted
Da dakle nema nikakvih problema, dakle u predstavi mrred.gificon_twisted.gif mislim on ga nagovara, a sad kako teku pregovori to je još uvek pod velom tajni. Saznaćemo uskoro

Preti mu lomačom? icon_twisted.gif

Posted
Verovatno mu preti da će ga poprskati neodoljivim parfemom pa onda da će ga baci na patos da provere od kog se drveta pravi parket sunce mu jebem da mu jebem mrred.gifmrred.gificon_twisted.gifwallbash.gif

Morbidne li smrti icon_twisted.gif

Posted
Stimpy pun ti je inbox!!Pa cu morati ovde kao clanu Esgarotha da ti cestitam rodjendan i pozelim sve najbolje!!!

zzop

E, pa nisam znao da mu je danas rođendan.

Neka je sa srećom pivopije.gif

Posted
E da ga jebem. Dobro, imaćete još ozbiljnih prilika za velike svireze, nije vam ovo sigurno ni prva a ni poslednja koju ste morali da otkažete. Jbg, stvarno ne znam šta da kažem.

Kako grlo priatelju, jel' ti bolje?