Guest +Terror blasT+ Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 Majche,kad ce plata????????????????????????????????????????????? +Osetices duh 90-ih+ shala mala....nego,ajmo u kikindu! Quote
Despot! Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 Majche,kad ce plata????????????????????????????????????????????? +Osetices duh 90-ih+ shala mala....nego,ajmo u kikindu! Ok, videću da to sredim i onako nismo tamo bili nikad do sad pa bi lepo bilo da donesemo TERROR i u taj grad Quote
Teddy The Paparazzo Posted October 26, 2006 Report Posted October 26, 2006 Terror upon Kikinda. Bi afrejd, bi veri afrejd Quote
Despot! Posted October 27, 2006 Report Posted October 27, 2006 (edited) Terror upon Kikinda. Bi afrejd, bi veri afrejd Vodim va sve u Kikindu na sabor:meshuggah: Edited October 27, 2006 by +morgan+ Quote
Leshina Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 De si ASHOVEEEEEE!!!!! A bre djozla bre!!!! ljudi,kako zivot? kako cete svirati na mjetal shoondu? Quote
Shamandalie Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 Morala sam da brisem....Nemojte preterivati! Dakle sve sto nema veze sa bendom, preterivanja razna, prozivke, to je za pp, mail, kafanu ili telefon! Quote
Despot! Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 Da budem iskren nisam ni gledao kakvih sve postova ima. Meni tema izgleda sasvim normalno Uzgred, sredinom decembra ulazimo u studio da snimimio 3 nove pesme za mini CD. Quote
Shamandalie Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 E pa to je lepo cuti....Obavestices me kada bude gotovo. A postove bolje sto nisi video. Quote
Despot! Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 Pa retko sam na forumu, al' u svakom slučaju hvala. Da, naravno javiću ti kad završimo materijal. Ja se samo nadam da će to stići do kraja godine, jer nakon snimanja sledi dugotrajna (i dosadna) produkcija i miks. Quote
shtuckensyglieben Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 Ko je sad sve u bendu? Quote
Despot! Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 Mislim da jedino ne znaš Đuru, drugog gitaristu, sve ostale znaš. Naravno, ovde još ne računam ko će svirati klavijature to trebamo danas da odlučimo. Đura ti je inače najvažniji član u Esgaroth-u. Pesme koje snimamamo sredinom decembra su sve njegove. Quote
Little Butcher Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 De si Morgane kuco stara! Hoce li biti te proklete elektronike na novom snimku? Koliko ja vidim moracemo da radimo nov intervju Quote
Despot! Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 De si Morgane kuco stara! Hoce li biti te proklete elektronike na novom snimku? Koliko ja vidim moracemo da radimo nov intervju Na ovom snimku sigurno ne, ali ko zna u budućnosti. Postoji dosta ideja. Ma nije problem da ponovimo intervju, samo reci kad ti bude odgovaralo. Kako je kod tebe? Anything new...? Quote
Little Butcher Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 (edited) Uh dobro je sto nece biti toga, samo bi vam pokvarila zvuk! Ma kod mene nista novo, ajd cucemo se skroz mi blesavo da se dopisujem s tobom preko foruma! Edited November 14, 2006 by Little Butcher Quote
Despot! Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Uh dobro je sto nece biti toga, samo bi vam pokvarila zvuk! Ma kod mene nista novo, ajd cucemo se skroz mi blesavo da se dopisujem s tobom preko foruma! Da, izgleda nekako bizarno. Čujemo se! Quote
shtuckensyglieben Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Ko vam svira bass?Cuo sam da vam je celavi izasao. Quote
Despot! Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Ko vam svira bass?Cuo sam da vam je celavi izasao. Ne znam odakle ti to ali jedina promena koja je nastala je na klavijaturama. Imamao novog klavijaturistu i to je to. Naravno, Ivan je u bendu. Evo i koje će mo pesme svirati na koncertu u petak, 24-tog na Metal Sound-u: Obrade od Emperora, Dimmu Borgir-a i Satyricon-a kao i dve autrorsek stvari od kojih je jedna nova ''Collosal Darkness''. Toliko za sad... Eh, da od 15-17-tog Decembra snimamo mini CD u Smederevu tako da se nadam da će do kraja godine sve biti isproducirano i izmiksovano. Quote
Exilion Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Moze 1 pitanje..? kada ce Ezgaroth imati svirku...I kako se Klaviaturistkinja kali snalazi u bendu..pozz Quote
Narsil Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 djura je kralj! zato shto je kovinac! Ziveo djura :) Kad cje svirka da dodjem da vas gledam i smejem se djuri :) Quote
Despot! Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 (edited) VOĐA FANCLUBA ESGAROTHA-NEMILOSRDI PROGONITELJ, PRINC TAME: GRAVE Pogledajte kako samo vitla tom crnom sekirom Edited February 5, 2007 by +morgan+ Quote
Despot! Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Moze 1 pitanje..? kada ce Ezgaroth imati svirku...I kako se Klaviaturistkinja kali snalazi u bendu..pozz Da budem iskren ja sam je tek upoznao. Vlada je trebao neke vreme da je menja, al' se nešto nije pojavio na prošloj probi pa je Andrej (pobesneli bubnjar) nešto poludeo i stvorio fantastično atmosferu. Čuo sam kasnije da se Đura usrao E, ne znaom stvarno za klavijaturistu u Esgaroth-u jer audicija još traje, a ako se uzme da su klavijature vrlo bitan instrument u ovakvom bendu onda moramo da izaberemo pravog čoveka. Ja se ne žurim... Sad ću da pomenem na 202 demo mastersu da tražimo novog klavijaturistu pa ćemo videti ko će se javiti... Quote
Narsil Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 djura se usro? sad cju da ga otkinem od zajebavanja !!! :) Quote
Despot! Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 (edited) djura se usro? sad cju da ga otkinem od zajebavanja !!! :) ma nije toliko al' mu izgleda nije baš bilo priatno. to mi je prenela njegova devojka. Ustvari nikom nije bilo prijatno osim meni koji sam puko od smeha jer se stalno viđam ili čujem sa Andrejom. Andrej bubnjar ti je glavni čovek u bendu sa mnom Svirka bi trebala da bude 24.febuara za metals sound mini fest u domu omladine Edited February 5, 2007 by +morgan+ Quote
Narsil Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 docji cju sa djurom! ali sve jedno cju da ga otkinem od zajebavanja!:) Quote
Recommended Posts