Despot! Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 docji cju sa djurom! ali sve jedno cju da ga otkinem od zajebavanja!:) logično e ajde tad bi mogao da tim i dam onaj disk što ti dugujem Quote
Narsil Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 daj ti djuri na probi , zato shto nije siguran dolazak ,zbog ocena! Quote
Despot! Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 daj ti djuri na probi , zato shto nije siguran dolazak ,zbog ocena! Ocene nis bio dobar u školi, a uzgred al' ti avatar zao moj novi je iskreniji Quote
Despot! Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 grave , a ? :):) yes, my lord treba i ti tako da nađeš neku kvltnu ličnost sa naše estrade Quote
Narsil Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 uh , ne znam ko bi mogao da sjebe grave-a :) Quote
Despot! Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 uh , ne znam ko bi mogao da sjebe grave-a :) sutra snimamo džinglove i senkvencere za metal sound TV emisiju. zanimiljivo je to što samo kvltne ličnosti mogu da se pojave RNA + Grave jedba čekam sutra da vidim kako će to da ispadne. ako budem uslikao koju fotku staviću na forum Quote
Narsil Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 i bosko cje biti tamo? a ja cju morati njega na avatar onda , on bi mogao da sjebe grave-a :) @RNA shta kazes , imam li dozvolu? :) Quote
Grobodan Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 VOĐA FANCLUBA ESGAROTHA-NEMILOSRDI PROGONITELJ, PRINC TAME: GRAVE Pogledajte kako samo vitla tom crnom sekirom o boze,kakvo zlo bez sekire nisam vise potpuna licnost Quote
Despot! Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 nego,daj da jedem nesto možda zlu sarmu sa crnim mesom? Quote
Grobodan Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 ne kazem tebi,o gospodaru. mada,akoimas neke zle hrane...sto da ne Quote
Despot! Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 ne kazem tebi,o gospodaru. mada,akoimas neke zle hrane...sto da ne ma ne čisto postujem Eto da ne bude sve off topic ''Welcome to Dying'' sviramo na idućem 'certu. pa verovatno će biti panika na toj pesmi. aw... kaki si meden.. Grave je post'o Sex simbol. Još samo da stavi onu zlu sado mazo masku koju smo mu danas našli nakon snimanja džingla za metal sound TV emisiju. ima sve zle čarobnice i mračne gothic knjeginje da se prže na njega Quote
Despot! Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 (edited) METAL SOUND KONFERENCIJA o ulasku DARTH GRAVE-a u bend SWM: P.S. metal sound mini fest gde je esgaroth trebao da nastupa odložen je do daljnjeg jer smo kolegama ustupili termin 24-tog februara u domu omladine. pa do sledećeg datuma Edited February 9, 2007 by +morgan+ Quote
Narsil Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 e , a jel stavljao djura korps pejnt nekad? :):) Quote
Despot! Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 e , a jel stavljao djura korps pejnt nekad? :):) e što je najgore jeste i to nekoliko puta. samo nije stavljao sve ono belo oko lica već bi se samo umazao nekim crnim kreonom (ili već nešto slično). Quote
Narsil Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 :):) imash li slike , zhivota ti? Quote
Despot! Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 :):) imash li slike , zhivota ti? imam, daću ti. ma što je najgore on tu šminku nije skidao kad bi se vraćao sa koncerta (tad bi noćio kod mene) a u prevozu se ponašao onako pijan ko dete pa su ga neki tipovi mrko gledali. samo sam čekao da ga odvale Quote
Narsil Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 ajd posalji na [email protected] da se smejem djuri malo :):) jadan djura , skoro da mi ga zhao! Quote
Despot! Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 ajd posalji na [email protected] da se smejem djuri malo :):) jadan djura , skoro da mi ga zhao! oki šaljem ti sutra izjutra malo da se smeješ Quote
dark666 Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 Odlican bend nema diskusije. Samo napred. High Hopes Quote
Narsil Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 posla li ti meni te slike? a disk? a novine? :) Quote
Despot! Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 posla li ti meni te slike? a disk? a novine? :) Pa kako ću kad Đubra nije navraćao Daj mi ponovo e-mail da ti ih prosledim. jebi ga, meni non-stop nešto iskrsne tako da često zaboravljam stvari Quote
Recommended Posts