Little Butcher Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 Ej bre Morgane kada ces vise da saljes onaj mail, za ono sto smo se dogovorili! Pozdrav! Quote
Despot! Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 (edited) Ej bre Morgane kada ces vise da saljes onaj mail, za ono sto smo se dogovorili! Pozdrav! Uh, jebo te, totalno zabavih! Ajde molim te, posalji mi jos jednom tvoj e-mail na PP jer sam i to negde zagubio. Uzgred, onaj drug sto ima Manegarme dolazi najverovatnije u ponedeljak kod mene, a ja ti se javljam cim mi on diskove donese. Edited May 13, 2006 by +morgan+ Quote
Old Smuggler Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Morgane, zajebi te drugove sa diskovima, kad će da ti dođu neke Kuuurve pa da orgijamo ! Quote
Dani Filth Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Vokoder je mnogo širi pojam od toga, barem ga na stranim forumima tako koriste. i vokoder i vocalist ... slepci , jadan im je recnik ... njahah Quote
Despot! Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Morgane, zajebi te drugove sa diskovima, kad će da ti dođu neke Kuuurve pa da orgijamo ! Gospode, Marko, pa ti smao misliš na ''one'' stvari Quote
Dani Filth Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 ajde bre kaci te semplove u majcinu vise ... osedeh Morgandzijo !!! i kad ce taj .myspace ??? ajmo , ajmo ... malo zivlje ljudovi Quote
Despot! Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 (edited) ajde bre kaci te semplove u majcinu vise ... osedeh Morgandzijo !!! i kad ce taj .myspace ??? ajmo , ajmo ... malo zivlje ljudovi Sedi, sedi filthdžijo naš Vidi, nešto me komp zeza pa ne mogu da otvorim to na myspace-u. I to će biti sređeno u četvrtak... Eh, da je to sad najveći problem bilo bi lako. Edited May 16, 2006 by +morgan+ Quote
Dani Filth Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 Sedi, sedi filthdžijo naš det's nat fani !!! ajde da docekam i taj crni cetvrtak ... nego sta Vi je sadek najveci problem ? Quote
Despot! Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Ipak sviramo obećanu pesmu u petak. Sve se sad prilično normalizovalo. Btw. izgleda da će nove pesme imati elektro uticaje Quote
MetalThrone Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Dolazim na vas obavezno! Morgane, brate, ajd' donesi mi snimak ako ti nije teško i taj poslednji broj Hornburga jer nigde više nema da se kupi. Uzgred, jel' istina da je na naslovnoj Blind Guardian za Metal Sound (rekoše na 202 da će izaći 01.06.)? Quote
Disco~Kobaja Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Ovog Filthy Djanija kad do'vatim, ponishticu mu osnovnu shkolu, te ce mu potomci do desetog kolena ici u rikverc... Shalu na stranu...Djani, kad ja da se dovukljam do KSH na ono snimanje, pijanku i orgije??? A mogao bi' i ti malo da svratish, dozvoli, ovde... Pozdrav sexy pastuvchini, Alpha muzjaku, otrovu za zene, Kazanovi, dlakavoj shecerlemici, pianisti Esgarotha...Ti si Sunce nasheg neba... Najlepshi uplakani cvetic na nashoj usamljenoj livadi... Quote
Dani Filth Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 hahahahahahhahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahaaahah pa ti nisi normalan bre ... ludjaku a ja kad ti dodjem ... jadna tvoja ... jaoj ... sta cu da ti radim ... pjasche snimanje je cim se zavrsi skolska >> za jedno 20 dana otprilike ... taman da pokupim neke VSTi-je i da mi stiga ESP danas je crni cetvrtak MORGANE !!!!!! Gde je taj Tvojspace.com ?????????? Quote
Dani Filth Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 jel bucko ... secas se kad si mi rekao da je yum za devojcice-metalce ???? bas si lepo docarao to svojim glumackim sposobnostima ono vece kad su nas zamalo zguzili panduri ... hehehehehheehhehe 2 puta ... maler nevidjeni Quote
Old Smuggler Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Majk ti nisi normalan ... Morgane Danko se žalio na obećanu pesmu te ne znam da li možemo da je izvedemo ... Quote
Luthien* Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Pozdrav sexy pastuvchini, Alpha muzjaku, otrovu za zene, Kazanovi, dlakavoj shecerlemici, pianisti Esgarotha...Ti si Sunce nasheg neba... Najlepshi uplakani cvetic na nashoj usamljenoj livadi... Ko je to, klavijaturista? Boze, ti si bas lud. Quote
Luthien* Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Majk ti nisi normalan ... Morgane Danko se žalio na obećanu pesmu te ne znam da li možemo da je izvedemo ... A koja je to obecana pesma, ajde otkrite... Nadam se da cete sutra razvaliti Quote
Disco~Kobaja Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Obecana pesma je iznenadjenjce... Kako cu samo da se smorim i izdeprimiram, ako je ne budemo shpilali DJANIIII, pozuri sa tim tvojim shkolovanjem!!! Zelim alkohol i qrve iz KSH!!! Hocu opet da te napijem Shicmiri, shta bi ti sa svojim zivotom radio, da sam ja normalan??? Quote
~MaX~ Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 ja znam koja je obetjana pesma.......dobijam informacije iz prve ruke....... Quote
Dani Filth Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 hladna pjesmica ... znash ono LIRA I ... heheheh a ko ce koga da napije sledeci put ... zna se najebo si majk ... ja ti kazem !!! CUO SAM PESMU ... nemam pojma o kojoj se tacno radi ali zar je to bitno ... mada malo krsh zvuci preko telefonske slusalice jer se cuju samo srednji tonovi ... fuck ... sve u svemu mlogo dobro ... svaka chast jedina i veoma velika mana -> majk jebo te ibanez !!! Quote
greenenn Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Ali starno nije bilo fer!!Pa zna se ko je najbolji!Ljudi ja ne volim taj vash black ili shta je!!Ali skidate Dimmu!Stvarno skidate!!I sad ja sigurna da cete pobediti kad ono........! Zaklacu nekog!High Voltage je krao glasove sto posto!! Ali dobro samo da vi snimite album neki!Mozhe? zzop Quote
~MaX~ Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 pozdrav ekipi......jebi ga.....dadosmo sve od sebe ali ipak smo znali da tje to biti najmanje bitno..... Quote
Acid Rain Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Veeeeeliki pozdrav Morganu i ekipi! Super svirka, mozda malo losiji zvuk (ali smo, naravno, navikli), svakako lose vreme za svirku 01:00, ali dobro! Skroz opasno i surovo izgledate na bini, jos samo klavijaturista da nije statican, tj. da je u skladu sa zlOOm koje emituju Morgan i Majk! Danko fenser, kao i uvek! Monarchy divine - ekstra stvar, super odsvirana! TerrorBlast zakon! Veliki pozdrav, vidimo se na promociji! P.S. Ako moze neko da mi posalje Monarchy divine na mail, bio bih mu zahvalan! [email protected] Naravno, necu da sirim! Quote
Despot! Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Veeeeeliki pozdrav Morganu i ekipi! Super svirka, mozda malo losiji zvuk (ali smo, naravno, navikli), svakako lose vreme za svirku 01:00, ali dobro! Skroz opasno i surovo izgledate na bini, jos samo klavijaturista da nije statican, tj. da je u skladu sa zlOOm koje emituju Morgan i Majk! Danko fenser, kao i uvek! Monarchy divine - ekstra stvar, super odsvirana! TerrorBlast zakon! Veliki pozdrav, vidimo se na promociji! P.S. Ako moze neko da mi posalje Monarchy divine na mail, bio bih mu zahvalan! [email protected] Naravno, necu da sirim! Hvala vam momci stvarno na podršci, ako mene pitate, vi ste zaslužili da pobedite. Eto, ACID RAIN i ESGAROTH su dokaz da Demo Masters ipak služi nečemu...premda su dva velika benda proizašla iz svega. Naravno, rasturamo zajedno na promociji Quote
мать Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 da da koznjaci idemo malo e da su meni kozne pantalone.. mada.. ne bi mi se uklapale uz svu tu anarhiju al jebi ga kad je ta promocija Quote
Recommended Posts