Шöне Мики Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 vidim ja ovde se prica o nekakvom snimku...jel' moze to nekako da se nabavi,ili su to sve ortaci/ortakinje koji bleje na probama? Quote
TarKalion Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 vidim ja ovde se prica o nekakvom snimku...jel' moze to nekako da se nabavi,ili su to sve ortaci/ortakinje koji bleje na probama? moze da se nabavi, uskoro cemo da okacimo neke demo snimke na sajt (u toku je priprema sajta, pa cu objaviti adresu kad se zavrsi) pa ces moci odatle da preuzmes. Quote
TarKalion Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 Dok se sajt totalno ne oformi evo postavio sam pesme za download na http://www.myspace.com/twosunssetting Pesme su demo instrumentali finog kvaliteta.Rani stadijum benda,al OK Slusajte,pa dajte neki komentar Quote
blacksmith Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 znaci onaj written in the stars mi je prokleto dobra pesma!!! zivo me interesuje kako ce da bude sa pevanjem... Quote
RNA Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 Ja cu ipak malo da popricekam dok sve ne bude gotovo. Quote
TarKalion Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 Ja cu ipak malo da popricekam dok sve ne bude gotovo. Slobodno poslusaj Battle.Ta pesma inace i jeste instrumental.I nece se menjati,niti ponovo snimati. Quote
blacksmith Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 cekaj taj Battle je ustvari Zeus? mnogo mi spor ovde net nemogu da slusam.... Quote
Guest Shickey Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 da battle je ustvari zeus. mada ko zna kako ce to na kraju zvati. Quote
ba+a. Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 ona poslednja sa my space-a je ona melodija iz mother north. jel to namerno ili je slucajnost ? Quote
TarKalion Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 ona poslednja sa my space-a je ona melodija iz mother north. jel to namerno ili je slucajnost ? Nikad cuo.Verovatno slucajnost.A ko to svira?Ko sto je veliki pesnik i muzicar Rudolf Vajs rekao: SVE PESME SVETA SU VEC NAPISANE! Doduse tu pesmu jos nismo izvodili,da je eliminisemo na vreme ako je bas isto. Nego,nadam se da ti se svidja muzika Quote
RNA Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 Ja, i kao sto je direktor americke direkcije za patente negde 50-ih izjavio da tu agenciju treba zatvoriti, jer sve sto je moglo da bude pronadjeno pronadjeno je. Quote
Shores Of Antartica Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 Jel battle of Zeus = Zeus sto je bila Esgarothova pesma onaj instrumental? Ako jeste poruka gitaristi da ne krade vise muziku iz izgrica zavrsice kao klavijaturista iz Borgira... Quote
RNA Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 Sta fali, mozda to cuje neko napolju, pa ga zaposli da pravi muziku za igrice, a tu leze lepe pare. Quote
TarKalion Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 Covece,nikako da nadjemo bubnjara! Sta je to sa Serbian Drummer-ima,ima li vas negde? Dajte ljudi da se svira,javite nam se Quote
RNA Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 Нема их, а и сваки који ваља већ свира у бар 2 бенда. Quote
- Trinitus - Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 Iako sam cuo za bend davno,tek sada sam cuo stvari. Ok je skroz,Battle mi se svidja skroz.Na drugoj (Written in the Stars) je malo bubanj slabiji,ali dobro. Moze to i bolje.A na onoj zadnjoj previshe ponavljate teme,ali dobra je ideja skroz ! Quote
TarKalion Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 To su samo "skice pesama" Najbolje pesme nismo uopste snimili sto je bas bezveze.... Quote
- Trinitus - Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Ma,opusteno. ali odmah da ti kazem da je losh potez sto stavljate "skice" na net.Ima puno lopova na netu Quote
TarKalion Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Ma,opusteno. ali odmah da ti kazem da je losh potez sto stavljate "skice" na net.Ima puno lopova na netu Hvala na upozorenju,mada mislim da ih valjda niko nece maznuti.Nisu toliko dobre. A nije ni vokal snimljen na njima.Zato zvuce malko monotono.Ostavljen je prosror za vokale pa se neki delovi ponavljaju vise. Quote
Recommended Posts