+DamyaN+ Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Pa evo, posle veoma burnih par dana nakon izbacivanja Morgana iz benda, stara ekipa iz Esgarotha nastavlja rad pod drugim imenom...pesme ostaju iste, ima nekih novih u planu, pevaca smo nashli i mogu samo da kazem da ce pevanje biti mnogo drugacije nego ranije...bice i clean vokala... Meni licno, a mislim i celoj ekipi jako je zao shto se sve tako bez veze zavrshilo sa Esgarothom, sve one prozivke su bile potpuno nepotrebne...Dakle da ne mracim mnogo sa tim sranjima koja su proshla, na ovoj temi mozete da komentarishete one pesme koje smo vec svirali uzivo, s tim da cete novi vokal morati da sacekate do prve sledece svirke ili demoa...Najblizi cilj sada nam je da za oko mesec dana udjemo u studio i snimimo 3 pesme i intro za demo, a posle toga krecemo u sirenje repertoara, mozda ce biti i nekih obrada...pa cemo kad skupimo preko sat vremena, imati jednu svirku u Apatinu...za posle josh namam pojma shta cemo, ali bice neshto sigurno...mozda album Pozdrav ljudi, Uzivajte, Damjan. By The Way, kako vam se cini logo? Quote
Acid Rain Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Ne daj se Damjane! A onaj shaban sto te proziva na nacionalnoj osnovi moze samo da ti se sagne! Quote
+DamyaN+ Posted November 8, 2005 Author Report Posted November 8, 2005 ma necu da mi se niko saginje... u svakom slucaju, fala na podrsci... Quote
Aurora Calerva Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Ja hocem cujem novog pevaca Quote
+DamyaN+ Posted November 8, 2005 Author Report Posted November 8, 2005 (edited) E pa bice zanimljivo u vezi tog pevanja...pevacemo i gitarista i ja, neke kratke deonica...a Shickey me je odushevio na njegovoj prvoj probi sa nama...recimo samo da ima i Cradle screamova, a ima i growlovanja (i to teshkog)...mislim da ce biti zanimljivije ovako, pogotovo zbog nekih clean deonica...ma bice ql Edited November 8, 2005 by +DamyaN+ Quote
NecroGrim Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Da, novi vokal se veoma dobro uklopio. Stvari su krenule na bolje. Planiramo da ubacujemo jos vise progresivnih deonica tako da ce biti zanimljivo. Nadamo se da ce demo biti zavrsen do nove godine. Quote
Шöне Мики Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Podrska! Mada,trebali biste da nabavite neki malo bolji logo....ne samo obican gotski pomesan sa jos nekim...to je samo predlog Quote
+DamyaN+ Posted November 9, 2005 Author Report Posted November 9, 2005 This is just the beggining...ovo sam ja napravio sa dva fonta i onda ih malo modifikovao...cisto da imamo neshto vizuelno...nactrtacu u skorije vreme neshto pa ce valjda biti bolje... Quote
Acid Rain Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 ma necu da mi se niko saginje... ... ako bar nije zensko! Quote
Leshina Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 oj drustvo slava!!!! podrzavam!! samo jedna stvar!!! na slici koja se nalazi u pozadini logo-a ima jedno sunce!!!a bend se zove two suns seting!!! aj kacite demo pa da komentarisemo!!!!! slava DOLE SVADJA SA ESGAROTHOM!!!!! Quote
+DamyaN+ Posted November 9, 2005 Author Report Posted November 9, 2005 Ma nije bre shta ti je...evo ga ispod jedno malo sunce...u fazonu to je sistem koji ima sve Zvezde koje rotiraju jedna oko druge, s tim shto je jedna znatno manja...josh ne znamo da li ima planeta u tom sistemu, to mozda na drugom albumu Quote
AleeciA Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Ma nije bre shta ti je...evo ga ispod jedno malo sunce...u fazonu to je sistem koji ima sve Zvezde koje rotiraju jedna oko druge, s tim shto je jedna znatno manja...josh ne znamo da li ima planeta u tom sistemu, to mozda na drugom albumu Ummm,...da.Bas to sam i ja htela da kazem,samo nisam znala kako! Elem,...bitno je bre da ste se vi obnovili,... mada vidim ja da ona svadja sa esgarothom nastavlja. Tuga,... Quote
+DamyaN+ Posted November 9, 2005 Author Report Posted November 9, 2005 Ne,ne,ne za svadju je potrebno barem dvoje...a poshto niko od nas iz TSSa nece da se svadja sa Markom ili bilo kojim sadashnjim clanom Esgarotha, svadje nece biti...osim ako oni oce medjusobno da se cimaju...mi samo hocemo da sviramo, jer to valjda znamo najbolje +klavijaturista p.s. ocu smajlija koji svira klavijature, ovo je diskriminacija!!! Quote
RNA Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 Не може! Метаљл је апсолутно дискриминаторска музика и ту нема места за клавијатуре! Шала мала. Него, само напред и рокајте! Quote
+DamyaN+ Posted November 12, 2005 Author Report Posted November 12, 2005 E pa predlog za omot demoa je gotov...kako vam se cini, da li da idemo sa ovom ili da sklapam neshto drugo, zapamtite ovo je samo demo... Quote
Шöне Мики Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 u principu,nije lose,samo nemojte da se demo zove "demo 2005",smislite nesto originalnije Quote
Supergalactic Lover Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 npr. 'the setting of two suns' a sta svirate(mrzi me da brljam po starim temama)? doom? Quote
+DamyaN+ Posted November 12, 2005 Author Report Posted November 12, 2005 Prvo, Slavonic - ma da naravno da cemo smisliti naziv, ovo je radna verzija...cisto da bih bio siguran da se ljudima svidja, pa cu onda da zavrshim sve do detalja... Drugo, Superius Deus - Sviramo Prog. Black/Doom...ima malo i deatha... Quote
Atheist Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 E pa predlog za omot demoa je gotov...kako vam se cini, da li da idemo sa ovom ili da sklapam neshto drugo, zapamtite ovo je samo demo... Super ideja. Cim sam video temu (jos kad si je otvorio) setio sam se te scene. predlog: uradi manji crop da sunca budu jos veca i neki unsharp u photoshopu. Quote
Џрк Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 ...josh ne znamo da li ima planeta u tom sistemu, to mozda na drugom albumu kada se proslavite i POMRACITE slavu ostalima Quote
Leshina Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 ocu smajlija koji svira klavijature, ovo je diskriminacija!!! ISTINA!!!!! Quote
+DamyaN+ Posted November 13, 2005 Author Report Posted November 13, 2005 E kolega jedini mi razumemo strahotu te klavijaturisticke diskriminacije...mislim da bi trebalo da protestvujemo i trazimo svoja prava... Quote
Шöне Мики Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 stavite onda i nekog smajlija koji pravi muziku na kompu...ako ste vec poceli da pricate o smajlijima koji su zapostavljeni...sta onda mi kompjuterski muzicari da radimo ? Quote
Shores Of Antartica Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 stavite onda i nekog smajlija koji pravi muziku na kompu...ako ste vec poceli da pricate o smajlijima koji su zapostavljeni...sta onda mi kompjuterski muzicari da radimo ? Da cupate i sadite Quote
Recommended Posts