dudi Posted August 7, 2009 Report Posted August 7, 2009 (edited) Mislila sam da ove teme nema pa sam postovala negde drugde. Ima li neko link za onaj čuveni demo sa početka devedesetih, dok su u postavi bili Veliki Sale, Šime i Bojić? Veruj nigde nisam video nikakav link za ovaj bend Imam samo na kaseti TOO BLIND TOO FEEL dobar album sada me mrzi da otvaram temu i o grupi DRIFT koji su izdali INCISIONS 1994 mnogo dobar bend i album. I zalosno je da ni nema teme pa cak ih nema ni na Enkciplopediji Edited August 7, 2009 by dudi Quote
Feniks . Posted August 7, 2009 Report Posted August 7, 2009 Veruj nigde nisam video nikakav link za ovaj bend Imam samo na kaseti TOO BLIND TOO FEEL dobar album Bas sam nedavno slusao taj album...Ne daj razlog psima, ta mi se pesma najvise dopadala(jedina na srpskom) Bili su jako dobri na Balkan Horor Operi, pa su na zahtev publike, svirali jos jednu pesmu... Svirali su i jednu od Slayer... Steta sto su brzo prestali sa radom... sada me mrzi da otvaram temu i o grupi DRIFT koji su izdali INCISIONS 1994 mnogo dobar bend i album. Imao sam tu kasetu, fin album...(tad sam kupovao sve albume domacih bendova, uglavnom su to bile kasete, i bilo je finih stvari...) Quote
Ајлин Posted August 7, 2009 Report Posted August 7, 2009 Pa 'ajde nekako.. ako vas ne mrzi... Msu momci davne 1993. dali demo na kaseti koji mi je ko zna gde.. možda je keva i bacila... Ići ću tamo da preturim pa ako ne nađem gnjaviću vas dvojicu da mi bacite u neki slušljivi format. Koje su pesme na tom albumu, Dudi? Quote
dudi Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Pa 'ajde nekako.. ako vas ne mrzi... Msu momci davne 1993. dali demo na kaseti koji mi je ko zna gde.. možda je keva i bacila... Ići ću tamo da preturim pa ako ne nađem gnjaviću vas dvojicu da mi bacite u neki slušljivi format. Koje su pesme na tom albumu, Dudi? EVO PESAMA SA Too blind too feel albuma. RAVEN, FURER,SOLITUDE,BORN IN FIRE,FURY MOANING REALITY,PATHETIC END,CHANNEL ZERO,ESSENTIAL EVIL, NE DAJ RAZLOG PSIMA Quote
theDude Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Mislim da je Ajlin mislila na onaj demo pre tog albuma...taj demo sadrzi 4 pesme i ja sam imao to na nekoj kaseti u pitanju je pravi trash inspirisan slayer-om, destrauction-om...pestilence-om....etc Ovaj album o kome pricate je nesto kasnije snimljen pred raspad benda i cini mi se polako je ulazio u mesavinu stentora sa primesama hard core-a koji je tada vec uzeo maha medju klincima....Mislim da ces tesko naci taj prvi demo posto ga ni Bojic nema:)...a Big Saleta vidim jednom u god dana Quote
Ајлин Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 Moraću da odem do mojih i prekopam po svojim kasetama. Od ovoga mi se ne odustaje Quote
theDude Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 Moraću da odem do mojih i prekopam po svojim kasetama. Od ovoga mi se ne odustaje Ajlin za tebe obavestenje..video se sa bojicem malopre ima taj demo i to na cd-u...povezxacu vas na pp tj ostavicu ti broj pa ces dobiti cd...samo...iz kog si grada? poz Quote
VoivodBG Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Drugari moze li neko da mi ostavi mejl ili sajt nekog od clanova benda, jer bih jako voleo da im arhiviram informacije o njihovom albumu Too Blind To Feel. Ili ako neko zna puna imena ovih nadimaka koja su ovde u omotu napisana, neka ih postavi ovde na temi. Sale - bas, glas Shime - bubanj Vuksha - gitara Dani - gitara Quote
Ајлин Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Mislim da je Sale ako se dobro sećam Saša Trajković, Šimetu je ime Miloš a za prezime bih morala da prekopam po nekim pra-pra-prastarim imenicima Quote
VoivodBG Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Danke, hajde potrudi se i za Milosa da pronadjes prezime. Quote
Ајлин Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Ta neka pisma imenici i čuda su mi na terasi po kojoj sad nema svrhe kopati jer mi je cela jedna kutija koja stoji ispred svega pokisla pre neki dan od onih kišurina pošto sam stručno otišla na posao i ostavila otvoren prozor.. Sadržaj je još uvek mokar i nema šanse da je pomerim.. ali ceo dan mislim o Šimetu i mislim da mu je puno ime i prezime Miloš Stojanović. 99%. Ajd da pogledam i fotke možda nađem neku sa imenom Quote
Ајлин Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 Aman, sad nađoh i oduševih se, kakav car: http://www.youtube.com/watch?v=_jCfWkUVr5s Quote
Duke Of Borca Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 Davno sam cuo ovu pesmu, rastura Quote
Ајлин Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 (edited) Jako mi je drago što je ponovo u muzici. Edit: evo ako neko želi da skine ostatak albuma, da se podsetimo moćnog vokala Stentora sada u drugom izdanju, ko voli: Besplatni Big Saletov album Edited November 1, 2009 by Ајлин Quote
theDude Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 Jako mi je drago što je ponovo u muzici. Edit: evo ako neko želi da skine ostatak albuma, da se podsetimo moćnog vokala Stentora sada u drugom izdanju, ko voli: Besplatni Big Saletov album Skoro sam se zapio sa Saletom i Bojicem a bio je tu negde i Shime..bio je neki koncert sa Bojicevim novim bendom Revolution..medjutim..ono sto je bitno je: Prilicno sam siguran da su se CVRSTO dogovorili da urade REUNION , postava za vreme Bojica, ali samo na nekom koncertu u Nisu..nadam se da nije bilo u duhu pijanstva ali cim se nesto sazna javljam vam...ako ih toliko volite uputite se nekad i vi do nas dole na jugu da se druzimo...a i pratite balkanrock forum ako se ovo dogodi bice tamo sigurno objavljeno u sekciji lokalne svirke...poz Quote
Ајлин Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 Biće bodreni da tako i urade Samo Sale izgleda kao da se "skinuo" s metala, moram to još da proverim nešto mi je sumnjiv. Quote
Ајлин Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 Nije se skinuo mjetalni Sale, još uvek rokenrol teče njegovim venama Uskoro će vas sačekati na temi link ka opusu nekada aktivnog Stentora. Ovih dana. Da obnovimo gradivo. Quote
Feniks . Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 Gledao sam ih uzivo na Balkan Horor Operi, super su bili Prvi su svirali, masa se primila, trazila jos, pa im je Kole Polzovic dozvolio da sviraju jos jednu pesmu... Sale je nosio majicu Slayer, cim je izasao u toj majici, masa se primila Mislim da su i svirali jednu obradu od Slayer.. Kako sam se lozio na onu pesmu Ne daj razlog psima, jedina na srpskom, na albumu... Quote
Ајлин Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 Fenikse: tvoj post na prethodnoj strani Učinilo mi se da sam to već negde videla Quote
Feniks . Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 Ajlin kao profesorka sad ovde, ispravlja Quote
Feniks . Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 Ja zasluzujem vecu ocenu, profesorka me ne voli Quote
Ајлин Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 Obećano - učinjeno: http://rapidshare.com/files/304684877/Stentor_-_Smell_of_Death__demo_.7z http://rapidshare.com/files/304687401/Stentor_-_Too_Blind_To_Feel.7z http://rapidshare.com/files/304689758/Stentor_-_Live.7z Quote
dudi Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 (edited) Obećano - učinjeno: http://rapidshare.com/files/304684877/Stentor_-_Smell_of_Death__demo_.7z http://rapidshare.com/files/304687401/Stentor_-_Too_Blind_To_Feel.7z http://rapidshare.com/files/304689758/Stentor_-_Live.7z Ne rade linkovi Edited November 10, 2009 by dudi Quote
Recommended Posts