Ајлин Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 Čudno, sad sam proverila, sve funkcioniše. Možda ti je izašla poruka da oni žele da ti uzmu novac da bi postao njihov Premium Member. Quote
dudi Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 pratite link - STENTOR - Odlicno Old School Čudno, sad sam proverila, sve funkcioniše. Možda ti je izašla poruka da oni žele da ti uzmu novac da bi postao njihov Premium Member. Problem je da ne mogu ni da kliknem na te linkove . A bas me zanima taj demo Quote
Vlladimir Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 Kod mene linkovi radu. Nisam sluš'o ovde do sada. Quote
Zlatko Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 Ajlin, imas li neki cover za "Too Blind Too Feel" ili nesto sl.? Quote
VoivodBG Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 Uslikacu omot sutra, nije mi telefon pri ruci trenutno. Quote
Guest shime Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 Bez brige - bice uskoro myspace stentor stranica, a dotle evo drugi link Quote
dudi Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 Bez brige - bice uskoro myspace stentor stranica, a dotle evo drugi link Bas lepo od tebe jos je i sa Cuvene Balkan horror opere Fenikse jel trazis sebe ? hehehe Quote
Feniks . Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 Fenikse jel trazis sebe ? hehehe Ovde se ne vidim, ima me vise puta na Bloodbath i na Sanatorium(Makedonija) , imao sam upecatljive nastupe, drustvo je umiralo kad je gledalo moje performanse na bini Quote
Ајлин Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 Bez brige - bice uskoro myspace stentor stranica, a dotle evo drugi link Khm, ovaj jel' se vi to reaktivirate? Ili samo ti? Quote
Vlladimir Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 A je l' može to na Megaupload da se stavi kao video fajl, pa da se skine u celosti? Quote
Ајлин Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 Bolje MediaFire, bolje MediaFire. Quote
Tombba Di Bombba Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 a sta ovi stentorovci danas sviraju ? krenuli su ko slayer, pa izdali onu budjaavu kasetu ( koja nit smrdi nit mirishe ) za silver cross..menjali ste pravac i zvuk kako su se trendovi menjali, malo metal, pa malo vishe metalcore, pa gde ste danas stigli...najbolje sta ste radili su upravo ti snimci sa pocetka, znaci Slayer styla...nemoj samo neko da mi prica kako je sad sazrelo kako je sad autenticno...to kod Tombbe Di Bombbe ne prolazi. suckers! Quote
Ајлин Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 Ispravka, "stentorovci" postoje itekako, Stentor ne radi.... ali navijamo, navijamo Quote
Tombba Di Bombba Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 E dogovorite se vi sa time...ona mala fufa isprica i sta je radila sa gitaristom i kada maltene, ovaj lik mi prica ne postoje, a Ajlin kaze postoje, a ja ispadam lud sto kazem sta mislim o celoj toj prici...nekako najvise verujem Ajlin...ali ako oni postoje a to sto sada rade nema veze sa starim Stentorom, isvolite lepo promenite ime, pa zapocnite novu epohu i novu pricu...a ne na ime da se vacari stara publika...i sta neko cuje axa Stentor evo su oept do jaja, uzme njihovo izdanje poslusa i skonta da to nema veze sa Stentorom...i sta onda, ko je tu lud posle a ko ispada prevaren...zato sam rekao da te stvari ne prolaze kod mene, nadam se da me sad razumete....znaci ako rade i ako nemaju veze sa onim od pre cemu onda da se zadrzi staro ime ? muziku dajem al ime ne dajem xaxaxaxaxaxa daj bre xaxaxa Quote
Ајлин Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 Zašto bi menjali ime, ako odluče da se reaktiviraju i ponovo prave metal? Osim toga, kako bi drugačije uopšte mogao da se zove bend u kojem bi pevao Sale Quote
Apeiron Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 Ajde prekinite vec jednom. Ti Tombba Di Bombba, zbog recnika, warn za 20% i dan zabrane postovanja. The Dude, umesto da uleces u raspravu, ubuduce samo prijavi nedolicno ponasanje moderatoru, i da skratimo ovo. Quote
Ајлин Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 Oo, vidi Saleta bezbradog, Miloš koji se vidi u tragovima i kamerman uleće u kadar sa strane! Ah, te devedesete Toliko su svi mladi da ne mogu ni da prepoznam da li je ostatak postave nešto izmenjen. Quote
Ајлин Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 Da osvežimo, poslao Šime novi link ka starom Stentoru: http://www.myspace.com/stentornis 1 Quote
рогозуб Posted October 16, 2012 Report Posted October 16, 2012 aploudovao sale i ovo: [media=]http://www.youtube.com/watch?v=bWzMUVeHObM[/media] a mozh i ovo ovde: http://www.youtube.com/watch?v=az9WuKbFLRc Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted May 30, 2014 Report Posted May 30, 2014 Gledam nešto,aj ovaj Stenćtor,ništa spec.al šta je bilo sovom Skarlet što je otvorila temu?koko vidim,ona je bila cupi od jednog od ćlanova,prosrala se po forumu,oni raskinuli...štas dalje dešava,de je mala,jebo stentor,šta je sa Scarlet i ses? ''gde su, šta rade'' ''paparazzo lov'' ''narod pita'' 1 1 Quote
Recommended Posts