The Eagle Nature Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 Jedini ovde ko moze biti glup je onaj koji je napisao ovakvu glupu konstataciju . U zivotu nista gluplje i toliko ograniceno nisam cuo . Pamet ne dolazi iz instrumenta . Moze covek svirati gajde i gusle a biti dekan na fakultetu . Boze sacuvaj razocaran sam ovom konstatacijom . Odo udarati glavom u zid. Ih bre,zar ne vidis da se covek zez'o? A mozda i nije? U tom slucaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
-AleksandaR- Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 Ih bre,zar ne vidis da se covek zez'o? A mozda i nije? U tom slucaju Ne znam ja da li se neko zeza ili ne . Ja nesto kada onako procitam jednostvano znas koliko mi se povraca . Voleo bih da sam ovo bio preskocio da nisam procitao .FUJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
-AleksandaR- Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 (edited) *-AleksandaR-si ti bate pri zdravoj pameti Marty nema nista s nasHim bendom.... O ludaka u p/m! Cek ne kontam zasto si ovo napisao ?? Jesam li ja negde rekao da Marty svira u vasem bendu ili pomenuo vas bend ? Jedina stvar koju sam izneo jeste da vam treba site i da vam tu mogu pomoci jer radim sa siteo-vima vec dugo . Nisam vas pomenuo u negativnom smislu ni jednom i ne znam zasto pises ova sranja ? ? ? Objasni ako mozes ... Edited February 18, 2006 by -AleksandaR- Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted February 18, 2006 Author Report Share Posted February 18, 2006 aco, burazeru, pa ja sam mislio da si ti prosao "tretman za novajlije" ovde. masa ljudi ovde pise nesto da bi bilo smesno/interesantno/zabavno i NEOZBILJNO, pa nema potrebe da te nesto nervira... u ostalom, preskocis to sto ti se cini glupo i ustedis sebi nerviranciju. uzdravlje Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_raBo Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 E ovaj Aleksandar liči na Dijabolu!!! (ko je gledao "Rane" znaće). jao gde se toga seti Link to comment Share on other sites More sharing options...
-AleksandaR- Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 aco, burazeru, pa ja sam mislio da si ti prosao "tretman za novajlije" ovde. masa ljudi ovde pise nesto da bi bilo smesno/interesantno/zabavno i NEOZBILJNO, pa nema potrebe da te nesto nervira... u ostalom, preskocis to sto ti se cini glupo i ustedis sebi nerviranciju. uzdravlje ma vidi svi mi ponekad seremo u nekim postovima ali ovo nema veze sa izrazom " novajlija " . Onako nesto je tesko preskociti i sam znas koliko je ono glupo . Uzdravlje amigo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Painkiller_JP Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 aco, burazeru, pa ja sam mislio da si ti prosao "tretman za novajlije" ovde. masa ljudi ovde pise nesto da bi bilo smesno/interesantno/zabavno i NEOZBILJNO, pa nema potrebe da te nesto nervira... u ostalom, preskocis to sto ti se cini glupo i ustedis sebi nerviranciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-AleksandaR- Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 hmm pain , ne znam zasto si uz njega . Kada se pomene Judas Priest onda je sve drugacije . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 Aleksandre, bez uvrede, je l' ti imaš 12 godina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-AleksandaR- Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 Aleksandre, bez uvrede, je l' ti imaš 12 godina? NE , punim 10 u decembru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 I već imaš kompjuter? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-AleksandaR- Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 Da , imam i mali zuti bagercic kupili mi mama i tata . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 DA SUSEREŠ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Painkiller_JP Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 Samo sam hteo reci da ne treba da se nerviras! A stvarno i mene zanima koliko imas godina... Mislim nemas cega da se stidis svi su te najnormalnije prihvatili. P.S.Aj okaci sliku tog bagercica keve ti... Obazavam bagercice,ozbiljno Link to comment Share on other sites More sharing options...
-AleksandaR- Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 Rodjen sam 17 januara 1898 pa izracunaj koliko imam godina . Mislim to nije vazno sto se tice muzike . Ako neko sumnja ili misli da me moze nadmasiti lako na gitari neka kaze pa mozemo svirati . I ako je neko ovde stariji od mene to je godinu ili dve ne vise . Link to comment Share on other sites More sharing options...
-AleksandaR- Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 I zaboravio sam reci " Rodjen sam vrlo mlad " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Secracon Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 (edited) Pa ako si zaista rođen tog dana koji si naveo, onda ti svaka čast deda! Ne verujem da je iko stariji tu od tebe. 108 godina... Wow! A ako si mislio na 1988, a ne na 1898, i misliš da tu nema starijih, onda bih ovom prilikom pozvao imaginosa, Dushana S, Dersu Uzalu, i još neke da se lepo mi tornjamo u gerontološki... Cheerz! Edited February 18, 2006 by Secracon Link to comment Share on other sites More sharing options...
-AleksandaR- Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 AHAHAHAHAHAHAHAHA nisam ni video da sam ofulao lol . Svaka cast lud si Link to comment Share on other sites More sharing options...
-AleksandaR- Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 Joj brale tako mi je ovo smesno da sam umro od smeha Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 Rodjen sam 17 januara 1898 pa izracunaj koliko imam godina . Mislim to nije vazno sto se tice muzike . Ako neko sumnja ili misli da me moze nadmasiti lako na gitari neka kaze pa mozemo svirati . I ako je neko ovde stariji od mene to je godinu ili dve ne vise . Alo bolan,smiri se i nemoj se nervirat!Ajd reci ljudima tacan datum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 Vrlo je bitno da u ovim trenucima ne odbijamo malog Acu jerbo to moze da se negativno odrazi na njegovu muzicku karijeru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-AleksandaR- Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 e kada to kaze moj drug zdravko onda cu im lepo reci . Ma 17 januara 1989 ali zasto je to ovde vazno ?? Cek hocemo svi pisati svoju biografiju ovde ili samo kada ko ide da sere u WC . De ljudi pisite nesto za temu a kada sam je ili neko drugi rodjen to je nebitno . Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 (edited) e kada to kaze moj drug zdravko onda cu im lepo reci . Ma 17 januara 1989 ali zasto je to ovde vazno ?? Cek hocemo svi pisati svoju biografiju ovde ili samo kada ko ide da sere u WC . De ljudi pisite nesto za temu a kada sam je ili neko drugi rodjen to je nebitno . E jebiga ne spominji moje ime,odaces me!Znas da sam na tajnom zadatku Edited February 18, 2006 by Sitch Boe Link to comment Share on other sites More sharing options...
-AleksandaR- Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 : ) oh da **ravko 007 sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted February 18, 2006 Author Report Share Posted February 18, 2006 (edited) A ako si mislio na 1988, a ne na 1898, i misliš da tu nema starijih, onda bih ovom prilikom pozvao imaginosa, Dushana S, Dersu Uzalu, i još neke da se lepo mi tornjamo u gerontološki... шећаш ли ше, пријатељу како је некада шве било боље! ееее.... ја кад шам био млад, ми млађи нишмо шмели да ше овоко обраћамо штаријима... ках, ках... а ова данашња омладина... то је бре шве бахато и рашпуштено! ках, ках... опет ми ишпада протежа!! е, види ону сестру! јооо, шта кажеш, а? е, да смо мало млађи!! ------- sad mi pade na pamet prica jednog mog ortaka koji je stalno morao da se vozi autobusom na medjugradskim relacijama. kaze da kad god se neki deda uvali da sedne pored njega, u 90% slucajeva pocne da ga smara kako je bio veliki jebac i obavezno ga pitaju "jel jebes nesto?" ko da ga pitaju za zdravlje, pa prica uvek ide u tom smeru.. a likovi sve po 70-80 godina. eto digresije, ocas posla. Edited February 18, 2006 by imaginos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts