Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

@AleksandaR

Da li ti to jos uvek (sa 17 i po) drzis postere po zidovima ili se varam. Ako da, kako onda ocekujes da te neko uzme za ozbiljno icon_confused.gif ?

Nego jel' Lepa Brena bese iz Brckog icon_rockdevil.gif ?

Edited by Dersu Uzala
Posted

lol cek . Ovo je najveca provala koju sam u zivotu cuo . Ako pogledas npr od Francesca fareria video i on ima postere od bilo kojeg muzicara a da ne pricam o obicnim ljudima koji vole muziku .

Vidi Dersu nesto . Nemoj meni pametovati majke ti . Ako hoces da filozofiras i pametujes idi na neki od foruma pa to radi . Nemoj mi se kurciti molim te jer to nikome ovde ne treba . NE znam koliko imas godina i jesi stariji ili ne boli me iskreno za to .

Zalepicu ako hocu poster teletabis na zid ali uvek cu smeti sesti sa tobom i svirati gitaru i ovde se o tome radi . To sto ti volis na zidu gledati krv od razmrljanih komaraca to je tvoja stvar ili mozda si zalepio svoju sliku pa joj se divis . NE zelim se prepirati i svadjati samo hocu da kazem da ne pises gluposti jer ispadas glup zbog njih . Jos jedna konstatacija koja me iznenadila ali nisam je ocekivao od tebe jer ipak tvoje postove smatram korisnim a ovo je uzas . Prvo onaj napise " BASISTI SU GLUPI " pa ti " LEPIS POSTERE " mislim razmisli pre nego sto nesto napises . I zapamti ovde se radi o muzici a koliko ja imam godina ili ti ili bilo ko ovde to apsolutno nije vazno . Ako hoces da se pokazes uzmi gitaru , snimi pesmu i da cujemo a nemoj mi pametovati jer imam 2 u kuci koji to rade ne trebas mi i ti .

Posted

@AleksandaR

E, ako Francesco ima, druga stvar laugh.gif .

Sto se pokazivanja tice, ljudi dolazise na koncerte, platise, i your's truly se pokazase kako je znao i umeo icon_cool.gif.

Moram priznati da mi je simpaticna ta tvoja fora tipa 'sad cu da uzmem gitaru i da se takmicimo' laugh.gif .

Nego cini mi se da imas previse slobodnog vremena. Kad postignes da vezbas, odes u skolu i sve to kad odgovaras na svaki post bre icon_confused.gif ?

P.S. Ne odgovori mi za Brenu... pivopije.gif

Posted (edited)

lol cek . Ovo je najveca provala koju sam u zivotu cuo . Ako pogledas npr od Francesca fareria video i on ima postere od bilo kojeg muzicara a da ne pricam o obicnim ljudima koji vole muziku .

Vidi Dersu nesto . Nemoj meni pametovati majke ti . Ako hoces da filozofiras i pametujes idi na neki od foruma pa to radi . Nemoj mi se kurciti molim te jer to nikome ovde ne treba . NE znam koliko imas godina i jesi stariji ili ne boli me iskreno za to .

Zalepicu ako hocu poster teletabis na zid ali uvek cu smeti sesti sa tobom i svirati gitaru i ovde se o tome radi . To sto ti volis na zidu gledati krv od razmrljanih komaraca to je tvoja stvar ili mozda si zalepio svoju sliku pa joj se divis . NE zelim se prepirati i svadjati samo hocu da kazem da ne pises gluposti jer ispadas glup zbog njih . Jos jedna konstatacija koja me iznenadila ali nisam je ocekivao od tebe jer ipak tvoje postove smatram korisnim a ovo je uzas . Prvo onaj napise " BASISTI SU GLUPI " pa ti " LEPIS POSTERE " mislim razmisli pre nego sto nesto napises . I zapamti ovde se radi o muzici a koliko ja imam godina ili ti ili bilo ko ovde to apsolutno nije vazno . Ako hoces da se pokazes uzmi gitaru , snimi pesmu i da cujemo a nemoj mi pametovati jer imam 2 u kuci koji to rade ne trebas mi i ti .

nije teško biti fin icon_smile.gif

daj alexandre, šta se kurčiš

mani se ovih dječjih tripova

Edited by BigNotBen
Posted (edited)

@AleksandaR

E, ako Francesco ima, druga stvar laugh.gif .

Sto se pokazivanja tice, ljudi dolazise na koncerte, platise, i your's truly se pokazase kako je znao i umeo icon_cool.gif.

Moram priznati da mi je simpaticna ta tvoja fora tipa 'sad cu da uzmem gitaru i da se takmicimo' laugh.gif .

Nego cini mi se da imas previse slobodnog vremena. Kad postignes da vezbas, odes u skolu i sve to kad odgovaras na svaki post bre icon_confused.gif ?

P.S. Ne odgovori mi za Brenu... pivopije.gif

Vidi ovo ti je moj zivot . Po 8 sati ili vise drzim gitaru u ruci znaci od 1 do 8 svaki dan sviram pa ako mi se vise svira onda nastavim . Kod mene je wireless ( bezicni ) internet i placam mesecno tako da kada je racunar ukljucen i internet je . Kao sto si procitao u postovima napravio sam sebi pb BOX sa 8 ventilatora ili coolera i sada treba da nabavim fosforno hladjenje tako da pc ne gasim po 15 dana .

Sve sto radim jeste : jedem , sviram i pisem i serem ovde sa vama . Cura mi zivi u holadniji tako da dolazi za one praznike kada je Vaskrs onih 10 dana , za letnji raspust i zimski tako da sam prestao izlaziti u grad jer ( Brcko je uzas grad " za mene naravno " ) .

TO sto sam rekao mozemo sesti i svirati nisam mislio kao takmicenje . Jednostavno me nervira to sto se neki kurce sto su stariji ali kada sednu sa gitarom pogube se .

Ne kazem ja to za tebe ali jednostavno sam dao primer . Mislim jebote stvarno me iznenadilo to " LEPIS POSTERE " . Sve ostalo je ok ali to jbg . I rekao si ocekujes da te ljudi razumeju . Pa sve sto pise je ispravno i lako je shvatiti ne koristim nikakve latinske izraze ili filozofske ali mogao sam ako ce vam to biti lakse . To sto pokusavam biti malo ozbiljniji i pricati o temam koje mi koriste a ne o " Psovanju i zafrkavanju drugih jbg mislim da mi je to velika prednost . Lako mogu nekoga isfurati i to svi koji me znaju dobro cuvaju u sebi . Mislim da od vas mogu nauciti nesto i vi od mene i zasto onda da ne koristimo to sto znamo kao potporu ili pomoc drugim . To sto ja nekada serem u postovima to znam ali jbt napisi smiley i to je to ne moramo gubiti vreme na ova sranja .

Ne zelim svadju tj. naprotiv zelim da budemo dobri i da razmenjujemo muzicke resurse medjusobno . Necemo o ovome jer me ubija .

Edited by -AleksandaR-
Posted

Dobro, de, samo opusteno americki. Ne rece kad ides u skolu al' nije ni bitno. Imam utisak da ti je ovaj forum neki ventil pa se izduvas o svakoj temi icon_mrgreen.gif . Bice dana i za tebe. Ako ti je dosadno tamo 'di si, seli se, siroko ti polje.

Uzgred, to sedenje u kuci i sviranje po 8 sati dnevno ameri popularno nazivaju 'woodshedding' musik19.gif .

P.S. Oca i majku ima da postujes, more, nemoj da bi' ti ja dolazio tamo mad.gif .

Ajd' pivopije.gif

Posted
Dobro, de, samo opusteno americki. Ne rece kad ides u skolu al' nije ni bitno. Imam utisak da ti je ovaj forum neki ventil pa se izduvas o svakoj temi icon_mrgreen.gif . Bice dana i za tebe. Ako ti je dosadno tamo 'di si, seli se, siroko ti polje.

Uzgred, to sedenje u kuci i sviranje po 8 sati dnevno ameri popularno nazivaju 'woodshedding' musik19.gif .

P.S. Oca i majku ima da postujes, more, nemoj da bi' ti ja dolazio tamo mad.gif .

Ajd' pivopije.gif

hehehe icon_smile.gif e dobro si me skenirao icon_smile.gif . Ali ovaj forum mi dodje nesto kao " Drugi najbolji drug " icon_smile.gif . Ma sto se tice keve i caleta ma postujem ih jbg koliko mogu , pubertet i sranja pa i ne pricam sa njima isto sam bolesnik . Zatvorim se u sobu i ne izlazim .

Nego sta ovo tacno znaci . Znam dobro engleski jer bio sam u americi 3 meseca ali :

woodshedding muzicar . Mislio si woodsh®edding ?

pivopije.gif Uzdravlje icon_smile.gif siroko ti polje takodje hehe

Posted

'ALO, deté, vidi se da si nov na forumu, čika Šarki se zajebavao, što mogu da ti potvrde Acid Rain i Marty F, a i ostali. Sviraj, i blej na netu, ali moraš i jebati nešto. Ne'š s' ti pičke nagledat' od sviranja. (moraš ići u teretanu laugh.gif) Živ bio, veliki ti izras'o. pivopije.gif

Posted

He he sharkey icon_smile.gif . Ma u pravu si samo jbg nekada sam ozbiljan ali veruj mi ludji od vas svih zajedno . To vam moj drug Sitch Boe moze reci , sve o tome icon_smile.gif . Jbg ovo shvatam preozbiljno i valjda to jebe stvar icon_smile.gif . Ajde od sada cu pokusati biti neozbiljan kao vi icon_smile.gif .

Posted (edited)

Za početak, mani se shredda i slušaj i skidaj blues. icon_da.gif (Da, Nikola, ovo i tebi pričam icon_smile.gif )

P.S. I da, posebno se mani Mihajla Anđelkovića Batića. icon_smile.gificon_smile.gif

Edited by sharkey
Posted

Paviljonski drkadžijo. Vidi se da si šrederčina ona izopačena. Nije video nikad pičke pa traži po netu. Mrcino Paviljonska. Brat ti jede kilo i po 'leba za doručak, o, tugo! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted
Mislio si woodsh®edding ?

Nisam. Woodshedding.

Woodshed je kao koliba u sumi na proplanku recimo, mada ne mora da bude (eto Ivicin i Maricin slucaj). Onda generalno neko ko radi ili prebiva u sumi provede puno vremena u kolibi dok ne zavrsi posao. Danas je to znacenje pomalo modifikovano i otprilike znaci da neko ima iza kuce radionicu (kolibu) sa alatom i pobegne recimo iz kuce (od zene, dece, roditelja) zatvori se u radionicu i tamo se bavi onim sto voli (nekada davno drvodeljstvom a danas, u prenesenom znacenju, sviranjem).

Tako da, kad te neki amer pita, "What've you been up to lately?" ti mu odgovoris "I've been woodshedding." i njemu sve jasno kao dan icon_da.gif .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...