Jump to content

Muzikantsko ćoše

imaginos

Recommended Posts

Jesam, i ono, nije lose, ali ti onaj brejk na 1:47 nije trebao. Suvise je nagao, i nekako ne pasuje uopste tu.

Da sad.gif fuck znam mnogi su mi samo to i rekli . Ne znam sta sam mislio dok sam bio u studiju ali nema veze radicu remix pa izbaciti ono . Ipak hvala ti . Ako budes imao vremena navrati malo na moj forum .

sta si od opreme koristio,kakva podesavanja?

Ovako . Pesma je snimana na 3 gitare nazalost . Jackson Dinky , Squier i kopiji les paula tako da me mixovanje spasilo . Koristio sam GNX2 i ako nije imao veliki znacaj jer sve je odradjeno na CUBASE u studiju tako da apsolutno efekti nisu trebali .Radjeno je u Cubaseu SX i ako su mi na raspolaganju bili i nuendo i ostali ali ispostavilo se da za ovo ipak SX najbolje godi . Pesma je obradjena u Cubase , Wave lab , Gorilla waver i jos 3 programa . Ma bilo je frka sve to izmiksati ali svidja mi se pesma zadovoljan sam , jedino prelaz se bas ne uklapa ali to cu srediti brzo .

Haha! icon_smile.gif Al' kapiram da smo svi na početku sviračke "karijere" ovako zvučali. biggrin.gif

Pa u pravu si sharkey ali ja dok nisam naucio stimati gitaru nisam ni svirao pesme nego vezbe biggrin.gif , a on vec snima kao " JA SVIRAM GITARU , JA CU NAPRAVITI PESMU " . icon_smile.gif da mi je njegov mail da mu posaljem " STIMANJE GITARE "

pivopije.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...