Jump to content

Recommended Posts

Posted
Aleksandar:

You are not authorized to view this page

You might not have permission to view this directory or page using the credentials you supplied.

--------------------------------------------------------------------------------

If you believe you should be able to view this directory or page, please try to contact the Web site by using any e-mail address or phone number that may be listed on the www.alexandarg.host.sk home page.

You can click Search to look for information on the Internet.

HTTP Error 403 - Forbidden

Internet Explorer

hmm sharkley ako opet ne radi link najbolje da se registrujes na www.alexandarg.host.sk/Mambo/ pa da downlodujes sa site-a . Ne znam zasto te zafrkaje ali jbg . Posto ne znam kada ces se regovati u uglavnom ti to odrati a ja cu ti aktivirati account cim se regas ili cim vidim zahtev da si poslao .

Posted
Fuck , moras malo razmotriti pojam " Sluh " . no.gifno.gif

idi na www.2akordi.net i pokusaj naci ali moras to moci skinuti zaboga pa te dzigure sviraju po 3 akorda . Ako vec mozda nemas sluha sviraj 9 akorda u razlicitim nizovima pa pogodices jendom laugh.gifbiggrin.gificon_smile.gif

musik19.gificon_rockdevil.gif :pivopije

@sharkey . Evo ga konacno sam napravio link pesme ako je vec nisi download

http://www.alexandarg.host.sk/Mambo/forbidden.rar

Convertovao sam ga u rar jer ovaj free ftp kao da ne cita mp3 . Uglavnom svako ima winzip ili winrar icon_smile.gif .

i novi site mi je www.alexandarg.host.sk/Mambo/

biggrin.gif

a da li sam ja zaboravio da kazem da ne znam kako ta pesma ide...........melodija.......tj....a texta se nekako i secam.........i zasto li mi tek sad pada na pamet da naletim na nekog fensera i nateram ga da PROPEVA....BUKVALNO !!!!!!!!

Posted (edited)

vidis, ne treba ti fenser...

http://www.svastara.com/muzika/?tekst=3988

Sta je to sto bi trebalo

svaka devojka da zna (sta, sta, sta)?

Kad se svi za njom okrecu a on je ne gleda

grudi u vis haljina na pod da se ljulja brod!

Ref: 2x

Mali signali su S.O.S. za ljubav

taj dim cigarete sto ti saljem

ja i noga gola za dodir ispod stola

da to su ta mala zlatna pravila.

Kako stici do pogleda i do srca njegovog

kad te on ne primecuje i misli da je bog

grudi u vis haljina na pod da se ljulja brod

Ref: 3x

Mali signalu su S.O.S. za ljubav

taj dim od cigarete sto ti saljem

ja i noga gola za dodir i spod stola

da to su ta mala zlatna pravila

user posted image

Edited by niking
Posted

au, koji je ovo konza! icon_smile.gif

posto vidim da se ovde cene dobri tekstovi, evo najnovijeg poetskog dostignuca jedne prave estradne zvezde. icon_smile.gif

http://tekstovi.net/2,212,15442.html

p.s. nemojte da vas mrzi da kliknete. hint:

"seno, slama, sir, salama

cikla nikla, cikla rikla

Afrika, paprika

zlatan prsten, tanki brcici"

Posted (edited)

taman reko' da se ukljucim u neku pametnu spiku u ovom Muzikantskom cosetu, kad vi o Natasi, o "pametnim" tekstovima i sl..... icon_smile.gificon_smile.gif

a ja ne znam nista o tome. icon_redface.gif

@ imaginos

Kliknuo sam na link, video sajt, it's cool & stuff... icon_wink.gificon_mrgreen.gif

E sad, zanima me kako su uspeli da naprave onaj prozor (za donacije)... ima li neko pojma na koju foru se to moze odraditi, da tako "pluta" iznad svega??

EDIT

PS: Znam da oftopikujem sad icon_biggrin.gif

Edited by Garrgghharrr...
Posted
posto vidim da se ovde cene dobri tekstovi, evo najnovijeg poetskog dostignuca jedne prave estradne zvezde. icon_smile.gif

sto je najgore, mislim da ova pesma )treba da= ide na Evroviyiju... no.gifno.gif

Posted
taman reko' da se ukljucim u neku pametnu spiku u ovom Muzikantskom cosetu, kad vi o Natasi, o "pametnim" tekstovima i sl..... icon_smile.gificon_smile.gif

a ja ne znam nista o tome. icon_redface.gif

@ imaginos

Kliknuo sam na link, video sajt, it's cool & stuff... icon_wink.gificon_mrgreen.gif

E sad, zanima me kako su uspeli da naprave onaj prozor (za donacije)... ima li neko pojma na koju foru se to moze odraditi, da tako "pluta" iznad svega??

EDIT

PS: Znam da oftopikujem sad icon_biggrin.gif

Hmm sto se tice site-a mogu ti tu dosta pomoci . Reci kakav ti site treba ? Na kojem princiou da radi tj platformi ( php , html ) ?? Sta trebas . Mogu ti naprabiti code i u php-u za donaciju ako i ti planiras nesto tako ali mislim da to mozes skontati i sam jer veoma je lako . Nadji na google i to je to .

@Ostali - Najbolje da promenimo temu icon_smile.gif jer za YUMETAL to je bruka .

@freak - U ostalom freak veci bi faon bio da odsviras nesto sto volis pred drugarima i drugaricama iz skole . To sto hoces da muziku prilagodis njihovim zeljama to je za tebe losa strana jer sviras ono sto ne volis i ne znam ima li tu kakve koristi icon_confused.gif ? Odsviraj ti njima sa ekipom nesto da cuju pa ces videti da ce pola od njih to poceti i slusati icon_smile.gif tako je barem bilo kod mene u skoli prosle godine kada smo svirali icon_smile.gif . To sranje necu ni da pogledam ( link ) a kamal da sviram .

no.gif

pivopije.gifmusik19.gificon_rockdevil.gif

Posted

jer sviras ono sto ne volis i ne znam ima li tu kakve koristi  icon_confused.gif  ?

pa, kad sviras ono sto ne volis, od toga mozes imati ili materijalne koristi, ili koristi u vidu pristupa zenskoj populaciji koja voli da slusa ono sto ti ne volis da sviras, a neretko i oba.. icon_smile.gif samo freak_ zna svoje motive. icon_smile.gif

(malo konfuzno, ali boze moj...) icon_wink.gif

To sranje necu ni da pogledam ( link ) a kamal da sviram .

pa ti bas ne znas da se zabavljas. icon_smile.gificon_smile.gif link je bogovski, ja sam sa uzivanjem citao tekst, i pokusao da ga shvatim kao poeziju. biggrin.gif narocito je jako kad se cita ozbiljno i sa dramskim pauzama... icon_smile.gif

Posted
pa, kad sviras ono sto ne volis, od toga mozes imati ili materijalne koristi, ili koristi u vidu pristupa zenskoj populaciji koja voli da slusa ono sto ti ne volis da sviras, a neretko i oba.. icon_smile.gif samo freak_ zna svoje motive. icon_smile.gif

(malo konfuzno, ali boze moj...) icon_wink.gif

pa ti bas ne znas da se zabavljas. icon_smile.gificon_smile.gif link je bogovski, ja sam sa uzivanjem citao tekst, i pokusao da ga shvatim kao poeziju. biggrin.gif narocito je jako kad se cita ozbiljno i sa dramskim pauzama... icon_smile.gif

hehehe icon_smile.gif . Ajde onda cu i ja pogledati jer ako kazes da je dobro verujem ti icon_smile.gif

pivopije.gif

Posted

E što se tiče tvoje pesme... Brate... Gledaj da ovo što pre skineš sa neta da se dalje ne bi brukao. Sranje kakvo skoro nsiam čuo. Bez ljutnje al' jebi ga. Nervirate me vi koji prvo naučite da shredujete a onda posle 5 godina naučite vibrato... Jbg...

Posted

kad smo vec udarili na zajebanciju da vas pitam nesto...

ima li neko pesmu koju peva lik poznat kao "bora mercedes", ne znam tacno kako se zove, a ide nesto ovako:

"top, top topcina

ja sam prava momcina

hej haj nek se zna

da te volim ja"

spot je jedan od najjacih koje sam video. icon_rockdevil.gificon_smile.gificon_smile.gif

p.s. ono sa linka zaista ulazi u polufinale za evroviziju.

Posted (edited)

mogu li negdje da se skinu ti spotovi.Tekstovi su do jaja. laugh.gif

Ne jednu stranu je to smesno a na drugu zalosno...

kada sam procitao taj tekst,uhvati me je neki ludacki smeh i nisam mogao 5 minuta da se smirim

Edited by Sitch Boe
Posted

E što se tiče tvoje pesme... Brate... Gledaj da ovo što pre skineš sa neta da se dalje ne bi brukao. Sranje kakvo skoro nsiam čuo. Bez ljutnje al' jebi ga. Nervirate me vi koji prvo naučite da shredujete a onda posle 5 godina naučite vibrato... Jbg...

Nemoj da si tako surov icon_da.gif

Onaj prelaz je krsh, ali kapiram da je zeleo taj kontrast, kao u Circles na primer icon_biggrin.gif I ima previse delay-a...

Al' OK je... slusljivo icon_da.gifpivopije.gif

Posted
mogu li negdje da se skinu ti spotovi.Tekstovi su do jaja. laugh.gif

ne znam da li ima negde da se skine, ali ako neko nadje neka obavezno javi. to se mora imati. icon_smile.gificon_smile.gif

Posted (edited)

biggrin.gif , uvazavam tvoje misljenje laugh.gif . Ne necu skidati sa neta , jer onaj ko hoce neka cuje icon_smile.gif . Neki su rekli da je super , neki nije losa ti si rekao sranje biggrin.gif . Ja kazem da nije losa jer prva je ipak icon_smile.gif . Nemoj samo pametovati molim te jer to nisam trazio , trazio sam samo misljenje . O shreddu ne pricaj a ni o vibratu jer to nisam spominjao . Sve u svemu hvala na misljenju icon_mrgreen.gificon_rockdevil.gif

I jos nesto . Kako ti znas kada sam naucio vibrato i kada shredd ?icon_smile.gif To ne kontam .

Ne znam da iko uci prvo shred pa vibrato ?? Zaista ne znam pa bih voleo da mi nadjes jednog icon_confused.gif ? Mislim da je vibrato prilicno dobar , naravno mogao sam bolje ali polako , kada odes u studijo da snimas nesto svoje videces kako je , mislim da ces malo drugacije govoriti .

musik19.gifevotigana.gifpivopije.gif

Edited by -AleksandaR-
Posted

Mislim da je sharkey to zakljucio po tome sto pokusavas da shredujes, a vibrato ne izvodis dobro... Nije akcenat na vremenskom poretku ph34r.gif

Kako sta izvodis, ja ne znam, moja gajba je losa i ima samo dial-up pristup icon_wink.gif tako da me mrzi da skidam stvari s'neta jer predugo traje...

Elem, ne daj se pokolebati, sve sto ovom svetu treba je jos solo gitarista, samo hrabro pivopije.gif

Posted

Ref: 2x

Mali signali su S.O.S. za ljubav

taj dim cigarete sto ti saljem

ja i noga gola za dodir ispod stola

da to su ta mala zlatna pravila.

Mali cigani, igraju se na fontani

Daj dinar, daj dva, da ne budem gladan ja

Noge bose,nemaju shta da nose

da to su ta mala ciganska pravila

sorry, nemogah odoleti icon_smile.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...