Mr. Smarty Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 (edited) Ovaj gore sa bradom ti je Satch Nego...da li prepoznajes ovog desno? Edited June 14, 2006 by Marty F
darijus Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 (edited) Ovaj gore sa bradom ti je Satch Nego...da li prepoznajes ovog desno? da...vec si mi slao sliku... mislis desno...??? bambi...??? picko editorska... Edited June 14, 2006 by darijus
darijus Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Aha... kako ces da ga odbijes kad ti donesem rock in rio... joj...
FreaK_ Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 oy......da priupitam......koliko bi kostao jedan Hamer Scarab.....i da li vredi uopste ?????.............. krakto al' jasno...
blackbite Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 Prema iskustvu hamer pravi dojaja dzitre-best buy kategorija. Za scarab-a ne znam ali explorerom i californijom(nju posedujem) imam iskustva i valjaju. Scaraba nisam imao priliku da probam, a cena bi trebalo da mu je ispod 300evrica.
FreaK_ Posted June 16, 2006 Report Posted June 16, 2006 vrh...ja sam ga nasao za 180....samo treba jos da prodam svog squera koji zaista vredi....ovaj samo zbog oblika uzimam....ali naravno ako valja koliko i ova......ako ne i vise naravno
Herr_Wolf Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 Da li ste vi primetili pojavu kod muzicara da powerashi kao da se malo stide sto su powerashi? Tipa ili napisu za zanr power-prog ili kao heavy... Za ovo su me pitanje inspirisali prosli Demo mastersi gde je ovo bilo ucestalo... Pa cak i Hammerfall koji su pojam powera svuda to kao porichu...
BigNotBen Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 ma pusti to, ajde danas stisni petlju i reci da si NU metalac
Zaznojni Vozac FAP-a Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 Ladno Timbe!!!!!! Stari shreder....
Herr_Wolf Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 ma pusti to, ajde danas stisni petlju i reci da si NU metalac Da, vidis... Mada drugacije je... mnogo je siri pravac... mislim mogu da te povezu sa Kornom, SOADom, Static-Xom, Limp Bizkitom ili Triviumom... Gde je svaki bend u nekom drugom fazonu. Kod powerasha je bar sve isto...
Blacksunray Verb Delikvent Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 sine, jebi ga, power u principu poseduje klavijature pa stoga postoji logika u prici da je hammerfall hevi....
Atheist Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 pazite lika sto srira gitaru na kljavi: http://www.prominy-ss.com/LPC/LPC_super_p_multi.wmv
imaginos Posted June 24, 2006 Author Report Posted June 24, 2006 (edited) ja ne mogu da pustim ovo. i WMP i WMP Classic prijavljuju da fali kodek. sta da radim? koristim ffdshow koji mi ovde ocigledano nista ne znaci. Edited June 24, 2006 by imaginos
BigNotBen Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 ja ne mogu da pustim ovo. i WMP i WMP Classic prijavljuju da fali kodek. sta da radim? koristim ffdshow koji mi ovde ocigledano nista ne znaci. pa stavi internet security level na minimum pa će, kad ti kaže da fali kodek, odmah i na show more ili kako već biti i lokacija za skidanje tog kodeka. Tako bi trebalo, samo treba malo i manuelno dotjerati i activ x kontrole.
darijus Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 pazite lika sto srira gitaru na kljavi: http://www.prominy-ss.com/LPC/LPC_super_p_multi.wmv lik radi sve samo ne "svira gitaru na kljavi"...jebalo ga on-the-fly shtelovanje preseta... imas http://www.guitarshredshow.com/ vec odavno za ta drkanja preko tastature... ne razlikuje se mnogo...a besplatno je...
Atheist Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 @darijus: ako ja kapiram sta si ti hteo da kazes... @Gargamel: Uh, ne znam. Ja uvek instaliram K-Lite Codec Pack i nikad mi nista nije trazilo kodek. Probaj.
darijus Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 @darijus: ako ja kapiram sta si ti hteo da kazes... jel si odgledo klip koji si sam okacio...??? jel si vido sta radi leva...a sta desna ruka...??? sad bi trebalo da bude jasnije...
Atheist Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 Koji klip? Mislim, onaj sajt sam video odavno ali ne kapiram kakve to veze ima sa onim sto sam ja okacio (tj. stavio link).
Recommended Posts