Secracon Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 (edited) Pa neke bendove sa manje solaža, duplih baseva, i više horova i gudača. Tempo muzike generalno uspori, barem za 20 bpm, na bilo koliko da si bio... A da ne spominjemo promene koje ćeš morati u "stajlingu" da "apliciraš". I avatar ćeš morati da menjaš. Mogu ti ja nacrtati nekog vampira... EDIT: ...i onog Petrucci Ibaneza da menjaš za LesPaula... Kako misliš sa tim Picasso veslom među gotičare? ...ma idi begaj... Edited January 31, 2006 by Secracon
imaginos Posted January 31, 2006 Author Report Posted January 31, 2006 Tempo muzike generalno uspori, barem za 20 bpm, na bilo koliko da si bio... ima li goti(t)ke na 180bpm? mozda half-time? A da ne spominjemo promene koje ćeš morati u "stajlingu" da "apliciraš". pravo da ti kazem, to me najvise plasi!! evo, vidite ovog maldica, majka ga rodila zdravog i pravog a on se napravio na cudo... I avatar ćeš morati da menjaš. Mogu ti ja nacrtati nekog vampira... ??? vampira?? ali... shmrc... zar ovaj.. ovaj avatar.. zar nije gotik? sniff.. ...i onog Petrucci Ibaneza da menjaš za LesPaula... Kako misliš sa tim Picasso veslom među gotičare? ...ma idi begaj... jel..? les pola... hmm.. pretpostavljam da les pol mora biti crni i da iz sviranja moram da izbacim alternate picking? e da, jel moram imati inlays lobanje? eh, nije lako biti goticar, vidim ja...
Alex de Large Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 alternate picking nikako! samo downstroke
Herr_Wolf Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 1. Moras slusati Sisters of Mercy, jer bez obzira sto su oni retro i pop oni su simbol gotike. 2. Moras gotivit Bauhaus, ali ne zbog muzike nego zbog fenomenalnih poetskih tekstova. 3. Moras pljuvati HIM u javnosti, ali ga potajno slusati kuci. Uostalom da ne izmisljam vise ima sigurno negde na netu pravila gothic roka/metala... I trudi se da sve sto komponujes lici na Billy Idola, samo dovedi nekog sa bas glasom da ti peva.
blacksmith Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 u 'bem ti koliko zahteva... to je isuvise za normalnog coveka... a ja sam mislio samo se obuces ko utvara i pizdis naokolo...
Dushan S Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 1. Moras slusati Sisters of Mercy, jer bez obzira sto su oni retro i pop oni su simbol gotike. 2. Moras gotivit Bauhaus, ali ne zbog muzike nego zbog fenomenalnih poetskih tekstova. 3. Moras pljuvati HIM u javnosti, ali ga potajno slusati kuci. Uostalom da ne izmisljam vise ima sigurno negde na netu pravila gothic roka/metala... I trudi se da sve sto komponujes lici na Billy Idola, samo dovedi nekog sa bas glasom da ti peva. Pazi, pokazuješ vrsno poznavanje malih tajni velikih majstora Još malo i spreman si da počneš plodnu karijeru muzičkog kritičara
Helle Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Sto je previsHe, previsHe je! Opet gledajuci, za dlaku je ''bolji'' od Petra Steeletica! *DusHane, sine-zivjeo ti meni! Jel se svira sHtagod!?
imaginos Posted February 2, 2006 Author Report Posted February 2, 2006 (edited) Bata Gargi, nadimci se menjaju ali počanstvo članstvo kluba obožavalaca Seke Aleksić is FOR LIFE pssst! to je tajno udruzenje ciji se clan postaje onog trenutka kad vidis "studio/photo sessions". Edited February 2, 2006 by imaginos
imaginos Posted February 2, 2006 Author Report Posted February 2, 2006 Ja sam jedan od tih anonimusa e, jebiga. ja te napljuva ni krivog ni duznog, samo tako..
imaginos Posted February 2, 2006 Author Report Posted February 2, 2006 btw, zna li neko telefon one prodavnice muzicke opreme na zelenjaku, tamo gde staju autobusi, pa malo dole sa desne strane? ili makar kako se zove prodavnica...
Dushan S Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 (edited) pssst! to je tajno udruzenje ciji se clan postaje onog trenutka kad vidis "studio/photo sessions". Sto je previsHe, previsHe je! Opet gledajuci, za dlaku je ''bolji'' od Petra Steeletica! *DusHane, sine-zivjeo ti meni! Jel se svira sHtagod!? Hvala, i ti meni! (živela ) Ovdese više snima i drnda kompjuter nego što se svira, al šta sad. Ponajviše se "čačka nos", bar u poslednjih mesec dana jer nema posla tj, čeka se da se poklopa neki parametri pa da bi se nastavilo (i dovršilo) snimanje albuma. A kod vas? Edited February 2, 2006 by Dushan S
Helle Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Hvala, i ti meni! (živela ) Ovdese više snima i drnda kompjuter nego što se svira, al šta sad. Ponajviše se "čačka nos", bar u poslednjih mesec dana jer nema posla tj, čeka se da se poklopa neki parametri pa da bi se nastavilo (i dovršilo) snimanje albuma. A kod vas? ''Ponajviše se "čačka nos'' kralju....slatko me nasmija! Kod nas, e kod nas ti je urnebes, brate turneje na pomolu svakog uboga mijeseca naporan je zivot nas -a! evo opet za dva tijedna jos jedna od svirki ovdije kod Nas u susijedstvu Buxtehude! Album za ovu god. bi trebao da izadje krajem ovog mijeseca [stefan radi na textovima, ko lud smislja nesto, al' dobar je] Mada opet nije sve tako losHe....isplati se zamisli kao rezultat velikog broja kvalitetnih nastupa nasHeg benda tj. +Unklares Blut+ pred German publikom i njihovim bendovima prije neki dan stigla nam je ponuda da se jedna od pijesama s albuma nadje na novoj DM/TM kompilaciji! Genijalno, reko.... ipak ovakva prilika se rijetko pruza visHe nog ikad spremni smo da pristanemo na ponudu! ps: Ala se raspisa, uh'! Aj uzdravlje i nastavi s muzikom, najacHi si!
imaginos Posted February 3, 2006 Author Report Posted February 3, 2006 e, hellenoranotos, jel mozes da nam potenko objasnis u kom bendu sviras, sta svirate, koliko dugo, gde mogu da se nadju pesme/klipovi/demo bilo sta, i tako dalje.. kontam ja da ti sviras gitaru i sve to, ali nikako da skontam koja je kombinacija. poz
zZaXx Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 Au brate stvarno je red bio da promenis nick!
Helle Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 (edited) e, hellenoranotos, jel mozes da nam potenko objasnis u kom bendu sviras, sta svirate, koliko dugo, gde mogu da se nadju pesme/klipovi/demo bilo sta, i tako dalje.. kontam ja da ti sviras gitaru i sve to, ali nikako da skontam koja je kombinacija. poz Zar opet da se ponavljam, treba Nama pod hitno website.... Sve je zapocelo u garazi '96 god. BG i nastavilo se '99 god. u Aus. dakle, pricHa ide ovako....momci su se sastali u jednoj sobi sa bubnjevima i bas gitarom Goran [Gox] na basu i Kristija [Krele] na bubnjevima svirali su sve sto su znali-bez narocite teznje odredjenom pravcu! Ubrzo nakon toga upoznali su Slavisu [slash] koji je u to vrijeme svirao gitaru u HM bendu! Zajedno su se ponovo nasHli u istoj sobi i ponovo svirali sve sto im je padalo na pamet i dalje bez ikakvih ozbiljnijih razmisljanja! Vec krajem istog mijeseca [bijese April] njihove probe su postale sve ucHestalije i sve vise tezile domacoj rock/punk muzici! Kako im obrade nisu isHle od ruke u pocetku rodila se ideja za pisanje svojih stvari [stefan-vokalista] i ta ista ideja se veoma brzo pretvorila u realnost osnovan je novi bend pod nazivom NK-Unklares Blut! Bend je odlucHio da se predstavi publici svirajuci neke od pijesama domace rock/punk scene Van Gogh, Riblja Corba, Azra, Partibrejkers, Ritam Nereda, Zabranjeno Pusenje, Goblini, Psigomodo Pop, Saht i slicHnih bendova.... Njih sam upoznala na jednoj od svirki im '00 god. i pristajem na ponudu da se pridruzim bendu, to sve traje do '04 kad se stvari lagano mijenjaju-zavrsHavamo s rock/punk-om i prelazimo na nesHto sasvim zesce u pitanju je trenutan stav nasHeg benda Death/Thrash metal! Poslje dobre odluke i urnebesnih svirki u Aus. dolazimo do toga da nam je jedini put da se vratimo za Germaiju, tj. palimo te iste god. u Sept. i slecemo u mijestasHce Buxtehude-nedaleko od Hamburg-a gdije mi kroz glavu prodje: ''PRED NAMA JE BUDUCNOST!'' ps: Sad za klipove/mp3 mi se obrati na PP s mailom jer kao sto napomenu-nemamo website tj. imamo al' krsHina nije sredjena-blah', duga pricHa! Uzdravlje, brate! Edited February 3, 2006 by Hellenoranotos
Dushan S Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 I šta, kako kapiram sad si trenutno u Deutschland? To ono kao, ništa mama ništa tata, živiš od toga što radiš u McDonaldsu i slično ili koja varijanta?
Helle Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 Da, u Deutschland, trenutno a i vijerujem i zauvijek ako se ne desi da me mine zelja za Dalmacijom! Kakav BRE mekdonalz!? Zivim svoj zivot, pored fotografije i filmova kao drugi dio posla, muzicHka karijera je ipak nesto sto me je od malena vezalo mislim ne znam sHta ti sad tu nije jasno....
Drska Glupost Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 (edited) Hocu i ja da zivim u Nemackoj od fotografije i filmova! Ne, cekaj. Kakva brzopletost. Ajde ti nama objasni kako se to zivi od fotografije i filmova. Kakve fotografije i kakvih filmova? Edited February 4, 2006 by Drska Glupost
Helle Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 Jel ovo nesHto na racun mene, neko prozivanje/izazivanje, koja p/m!? Ye8ote, diplomirala sam za profesionalnog fotografu [amaterski, B&W + digital] i za filmove [16 mil. + digital] studio stuff! Koji BRE ne dobijate!? Jel treba cetrifikat licHno da Vam prilozim!? Mislim, ej!
imaginos Posted February 4, 2006 Author Report Posted February 4, 2006 @Hellonoranotos e, svaka ti cast! nemoj da se iznenade komentari, ali nama je jednostavno neshvatljivo kako neko moze da zivi od svirke u bendu i tako da putuje sa kraja na kraj sveta. stvarno, svaka cast. takodje je ljudima neshvatljiv i zivot od fotografije i nije nam jasno kako tako jednostavno ode u drugu zemlju i pocne da zaradjuje za zivot. ovde se na dobar posao ceka godinama, u redu za vizu samo sto nam ne traze uzorak krvi i DNK da bi nas pustili turisticki i tako to... zato ljudi reaguju tako malo, pa im nemoj zameriti. inace, prica je fascinantna, ali se plasim da nisam najbolje shvatio. evo ovako ja kapiram tok dogadjaja: - oni (gox, krele i slash) se okupe u BG (beogradu?) 1996 i tu sviraju 3 godine. na repertoraru je "sve i svasta, a potom sve vise domaca muzika"? onda, 1999 godine pale za "Aus." (austrija ili australija? pretpostavljam australija) i tu upoznaju stefana pevaca, jel tako? sviraju domaci pank, rok i tako te stvari, posto je poznato da u australiji ima dosta ljudi sa ovih prostora... zatim ih ti upoznajes 2000 u australili na svirci, jel tako? pretpostavljam da si u to vreme zivela tamo, a da si rodom iz dalmacije? dalje je lako: svirate u australiji do 2004, onda palite za nemacku gde ste sada i svirate death/trash. jesam li pogodio nesto ili sam sve omasio u vremenu i prostoru? pozdrav i sve najbolje! p.s. kad postavite sajt obavezno javi.
Helle Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Hvala ti brate, imaginos sto si fino pricHu preuredio kako i treba! ''ali nama je jednostavno neshvatljivo kako neko moze da zivi od svirke u bendu i tako da putuje sa kraja na kraj sveta.'' Pa ako si u mogucnosti i imasH-mozes, mislim sHta drugo da Vam kazem.... ''i nije nam jasno kako tako jednostavno ode u drugu zemlju i pocne da zaradjuje za zivot'' Fino brate, recimo dok sam bivala u Aus. imasH na pravo da dizesH pare preko jedne banke znacHi oni te placaju, to recimo vazi za studente i za nezaposljene osobe! Ma ima ta procedura....al' mrzi me da detaljno obijasHnjavam! Aj' uzdravlje!
Dushan S Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Da, u Deutschland, trenutno a i vijerujem i zauvijek ako se ne desi da me mine zelja za Dalmacijom! Kakav BRE mekdonalz!? Zivim svoj zivot, pored fotografije i filmova kao drugi dio posla, muzicHka karijera je ipak nesto sto me je od malena vezalo mislim ne znam sHta ti sad tu nije jasno.... Ma to mi nije jasno, koje ti je primarno zanimanje, od čega živiš u Deutschland ako si za stalno tamo, dayjob? (mekdonlads je šala jel, na račun često usputnog zanimanja samohranih muzičara)
Helle Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 (edited) Ma to mi nije jasno, koje ti je primarno zanimanje, od čega živiš u Deutschland ako si za stalno tamo, dayjob? (mekdonlads je šala jel, na račun često usputnog zanimanja samohranih muzičara) MislisH ono-svakodnevni posao pored muzike!? Zadnji i posljednji put govorim: Radim u sklopu foto-studija gdije se pored izrade slika, prave folija za recimo galeri otvaranja il' za magazine.... Evo primjer, gledaj kako to profesionalci rade: http://i7.photobucket.com/albums/y282/Hell...os/stef0049.jpg http://i7.photobucket.com/albums/y282/Hell...os/stef0048.jpg http://i7.photobucket.com/albums/y282/Hell...os/stef0046.jpg http://i7.photobucket.com/albums/y282/Hell...os/stef0045.jpg Zwrkasto moje.... ps: Dobra ti je ta fora za ''samohrane muzicHare''.... Edited February 5, 2006 by Hellenoranotos
Recommended Posts