Генеральный Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Ja se izvinjavam sto prekidam ovako intelektualnu debatu... 11.02.2006. KONCERT Sava Centar Hommage Django Reinhardt 20:00 ------------------------------------- Rosenberg Trio 21:30 ------------------------------------- Raphaël Fays Trio
Шарки Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Joj ja sam vid'o to na Muzičkoj Akademiji, i smorio se jer tad radim u hotelu na praaaaksiiiiiiii!!!! Jebem ti život...
Mr. Smarty Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Ja se izvinjavam sto prekidam ovako intelektualnu debatu... 11.02.2006. KONCERT Sava Centar Hommage Django Reinhardt 20:00 ------------------------------------- Rosenberg Trio 21:30 ------------------------------------- Raphaël Fays Trio Moj komentar na to je...3 red sredina
Генеральный Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 ичичемо, можемо ичи... и скречи...
Dushan S Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 MislisH ono-svakodnevni posao pored muzike!? Zadnji i posljednji put govorim: Radim u sklopu foto-studija gdije se pored izrade slika, prave folija za recimo galeri otvaranja il' za magazine.... Evo primjer, gledaj kako to profesionalci rade: http://i7.photobucket.com/albums/y282/Hell...os/stef0049.jpg http://i7.photobucket.com/albums/y282/Hell...os/stef0048.jpg http://i7.photobucket.com/albums/y282/Hell...os/stef0046.jpg http://i7.photobucket.com/albums/y282/Hell...os/stef0045.jpg Zwrkasto moje.... ps: Dobra ti je ta fora za ''samohrane muzicHare''.... Pa što zadnji i poslednji put..? Nisi baš dobro objasnila, tek sad kapiram. A i nije baš mnogo ljudi koji uspevaju lako da žive vezano za fotografiju, pa je više zvučalo kao da je u pitaju hobby number 2. Btw, ono si ti slikala ili daješ primere šta je radio neko iz studija? Ako si ti slikala, super, prijatno sam iznenađen... Ako svratiš ikada ovamo uhvatiću te da me photkaš, taman slikaš u fazonu mog avatara Ja se izvinjavam sto prekidam ovako intelektualnu debatu...Ništa, ništa koleza, prihvaćeno izvinjenje. Razumem ja da ima gitarista na temi koji bi da pričaju o koncertima drugih gitarista... Nije dobro, ali dešava se, opravdano je
Генеральный Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Ništa, ništa koleza, prihvaćeno izvinjenje. Razumem ja da ima gitarista na temi koji bi da pričaju o koncertima drugih gitarista... Nije dobro, ali dešava se, opravdano je eh, "koleza"... pa ja od zanata imam samo, d' izvines alat...
voodoo_ Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Aha, zato tebe ribe saleću da im sviraš na uvce...
Helle Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 Pa što zadnji i poslednji put..? Nisi baš dobro objasnila, tek sad kapiram. A i nije baš mnogo ljudi koji uspevaju lako da žive vezano za fotografiju, pa je više zvučalo kao da je u pitaju hobby number 2. Ako si ti slikala, super, prijatno sam iznenađen... Ako svratiš ikada ovamo uhvatiću te da me photkaš, taman slikaš u fazonu mog avatara Pa hobi-i jeste bio, pa onda sam se upisala u skolu za fotografe i sad radim ono sHto volim, mislim da nema boljeg! ''Btw, ono si ti slikala ili daješ primere šta je radio neko iz studija?'' Dobrog li pitanja, pa zar se ne da primjetiti slike i jesu moje, a na njima ti je Twiggin zet ili ti Stefan [vokalista]....zwrk! A da, oduvijek me je privlacio tvoj avatar, mislim ono gledajuci ga od strane umijetnosti....inacHe ko mi te je to uslikao!? klasa! Dabome, imasH te fotogenicHne crte lica na tebi bih ovdije zaradilo hrpu para! Ma sHta da se kaze, moj je sin najljepsi muzicHar! Poz'!
Sinstrel Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 IMA LI NEKO CRACK/PATCH ZA FL STUDIO 5.0.2. PO MOGUCSTVU ZA XXL EDITION?! ITC ERDZENT!
Dushan S Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 Pa hobi-i jeste bio, pa onda sam se upisala u skolu za fotografe i sad radim ono sHto volim, mislim da nema boljeg! ''Btw, ono si ti slikala ili daješ primere šta je radio neko iz studija?'' Dobrog li pitanja, pa zar se ne da primjetiti slike i jesu moje, a na njima ti je Twiggin zet ili ti Stefan [vokalista]....zwrk! A da, oduvijek me je privlacio tvoj avatar, mislim ono gledajuci ga od strane umijetnosti....inacHe ko mi te je to uslikao!? klasa! Dabome, imasH te fotogenicHne crte lica na tebi bih ovdije zaradilo hrpu para! Ma sHta da se kaze, moj je sin najljepsi muzicHar! Poz'! Eto došao je i taj dan da i ja serijski spamujem Ti zvučiš malo neozbiljno ovako na forumu, (no offense) a i net nije baš zgodan da se proceni nečiji karakter, možda zato moje iznenađenje nekim stvarima. U svakom slučaju, fotografije su ++ samo nastavi! Onu moju fotkicu je slikao jedan fotograf po imenu Zoltan Tot, čovek je profesionalni fotograf, ne radi striktno stvari vezane za muziku, ali je radio i neke fotografije za omote albuma. Ovo na mom avataruj je jedna iz serije slika od pre 2 god, rađena za plakate benda. Čovek jeako lepo radi, i ono, čistunac je, old school, koristi filtere na fotoaparatu, radi sa svetlom, nema kompjuter, ništa fotoshop. Ovo je direktno sa razvijene fotografije uskenirano bez diranja. Poz!
Helle Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 Bitno je da si ti ozbiljan i za to svaka ti cHast! Ja svoju profesiju ne volim da uzimam za ozbiljno po forumu/net-u napolju na kafi to je vec druga pricHa! Aj' da ne duzim visHe, puno pozdrava keep on playing!
-AleksandaR- Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 Hey momci . Rece mi jedan od moderatora da ovde pisem link sitea i nigde drugo . Ako mozete dodjite na moj forum ili site kako hocete : ) http://www.sasakr.com/rock/index.php
Herr_Wolf Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 (edited) Da... Prakticno su te naterali da to napises Ali posto si sad na temi za druzenje, moras malo i da se druzis Kol'ko imas godina? Kol'ko dugo sviras gitaru? Za koga navijas? ( ) Ko ti je gitarski heroj? I da li si agro? Edited February 10, 2006 by Herr_Wolf
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 vidis valjda da jeste....
-AleksandaR- Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Da... Prakticno su te naterali da to napises Ali posto si sad na temi za druzenje, moras malo i da se druzis Kol'ko imas godina? Kol'ko dugo sviras gitaru? Za koga navijas? ( ) Ko ti je gitarski heroj? I da li si agro? Ako mene pitas , ime : Aleksandar godina : jos malo pa 18 sviram gitaru skoro 5 godina omiljeni muzicari : Angelo Batio , Francesco , Joe Satriani , Borislav Mitic , Rusty Cooley , Jasn Becker . Bendovi : SOAD , Korn , Iron Sphere , Iron Maiden , Manovar itd. Mislim da mene nisi pitao ali eto da napisem
-Abraxas- Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 (edited) Sviras gitaru 5 godina?Interesantno,pogotovo to da ti je Jason becker jedan od omiljenih muzicara.De mi reci koliko dugo znas vec za beckera i koje su ti njegove omiljene pesme? Edited February 10, 2006 by Sitch Boe
Herr_Wolf Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Mislim da mene nisi pitao ali eto da napisem Tebe sam pitao Posto volis Menovor, mozes da ostanes
voodoo_ Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Haha, Manowar... Aj nek se javi još neko ko voli Manowar pa da i njega zajebavamo, mi tr00 non-gay metalci
Mr. Smarty Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Angelo Batio , Francesco , Joe Satriani , Borislav Mitic , Rusty Cooley , Jasn Becker . A gde je Bane Jelic?
-AleksandaR- Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Ma sto se tice 5 godina salio sam se . Ne sviram tako dugo a za Jasona Backera rekao mi je jedan drugar iz Njemacke Zdravko . Ne znam puno za njega ali i ne sviram ga ali download sam nesto od njega i ako mu je site u raspadu i nije update-van vec dugo. Ali od svih Angelo , Vai i Satriani su zakon . @Marty F - Da i Bane Jelic naravno ali nisam se puno upoznao sa njegovim stvaranjem : ) . Imas li neki link ili cd da mi posaljes da ga malo preslusam ?
Mr. Smarty Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 (edited) Ma salio sam se u vezi Baneta ...moj savet ti je da ga zaobidjes u sirokom luku...osim ako volis da slusas trecerazredne kopije Steve Vai-ja Edited February 10, 2006 by Marty F
-AleksandaR- Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 da . Ma dobro ipak moram ga cuti ako kopira Vai-ja mozda mi se i svidi jer vai-a obozavam : ) . Ipak hvala
Mr. Smarty Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Dobro, ali pazi upozorio sam te :
Recommended Posts