-AleksandaR- Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Okey prijatelju pazi cu . Nadam se da se necu razocarati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 (edited) Haha, Manowar... Aj nek se javi još neko ko voli Manowar pa da i njega zajebavamo, mi tr00 non-gay metalci vrh svih vrhova Edited February 10, 2006 by Marko, Mon_a[MOR]e Link to comment Share on other sites More sharing options...
-AleksandaR- Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Bolje reci neka se javi onaj ko ne voli Manovar . Ja ih obozavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herr_Wolf Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Ja imam majicu na kojoj pise KINGS OF METAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 (edited) Ma sto se tice 5 godina salio sam se . Ne sviram tako dugo a za Jasona Backera rekao mi je jedan drugar iz Njemacke Zdravko . Ne znam puno za njega ali i ne sviram ga ali download sam nesto od njega i ako mu je site u raspadu i nije update-van vec dugo. Ali od svih Angelo , Vai i Satriani su zakon . @Marty F - Da i Bane Jelic naravno ali nisam se puno upoznao sa njegovim stvaranjem : ) . Imas li neki link ili cd da mi posaljes da ga malo preslusam ? Tako znaci,salio si se.Mora da ti je taj drugar odlican gitarista! Edited February 11, 2006 by Sitch Boe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Secracon Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 Ja imam majicu na kojoj pise KINGS OF METAL A ja nosim (specijalne) helanke na bini... Link to comment Share on other sites More sharing options...
-AleksandaR- Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 Tako znaci,salio si se.Mora da ti je taj drugar odlican gitarista! Da iskreno jeste . I ako pre nisam mislio tako tj. nisam hteo priznati jeste . Drago mi je sto imam takvog drugara jer veoma dobro svira . Ne znam zasto ne pise na forumu mislim da mu je nick bio Zdravko ili mulmstin ne secam se tacno kako mi je rekao . Ma skrenuli smo sa teme : ) . Kada dodje onda cemo o njemu sada ucimo svirati . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 IMA LI NEKO CRACK/PATCH ZA FL STUDIO 5.0.2. PO MOGUCSTVU ZA XXL EDITION?! ITC ERDZENT! Nevermind! Nabavio! Hvala Dusanu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 Da iskreno jeste . I ako pre nisam mislio tako tj. nisam hteo priznati jeste . Drago mi je sto imam takvog drugara jer veoma dobro svira . Ne znam zasto ne pise na forumu mislim da mu je nick bio Zdravko ili mulmstin ne secam se tacno kako mi je rekao . Ma skrenuli smo sa teme : ) . Kada dodje onda cemo o njemu sada ucimo svirati . Hvala druze!Pa ja sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
-AleksandaR- Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 : )))))))))))))))))))))))) . Joj Zdravko legendo . Pa gde si ti .Nikako na msn ne ulazis . Ma morao sam biti iskren tako je . Ako mognes trzni mi one skole gitate i zapisi moj novi mail : [email protected] Poseti i site i regaj se pa cu te postaviti da budes admin kao i ja. Link je u mom potpisu : ) . poz legendo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helle Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 A ja nosim (specijalne) helanke na bini... Hellankeeeeeeeeee! Svaka cHast odma se sijetim EUROPE! *-AleksandaR, nesHto mi ti je praznjikav forum, a da mi to popunimo, brate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helle Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 Bolje reci neka se javi onaj ko ne voli Manovar . Ja ih obozavam PricHaj mi o tome!!!!!!!!!!!!!! NajacHa im je ona pijesma +METAL WARRIORS+ Heavy metal or no metal at.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
-AleksandaR- Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 Hellankeeeeeeeeee! Svaka cHast odma se sijetim EUROPE! *-AleksandaR, nesHto mi ti je praznjikav forum, a da mi to popunimo, brate! @Hellenoranotos joj bio bih ti zahvalan da mi popunite malo forum . Rekao sam ako onaj forum postane popularan odma kupujem jos jedan domain www.yumetal.com ili nesto i pravim tj. placam da mi ljudi odrade odlican site . Sto se tice Manovara najbolje pesme : METAL WARRIORS i Manovar Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_raBo Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 Ma salio sam se u vezi Baneta ...moj savet ti je da ga zaobidjes u sirokom luku...osim ako volis da slusas trecerazredne kopije Steve Vai-ja sto jes', jes' Link to comment Share on other sites More sharing options...
-AleksandaR- Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 sto jes', jes' Hvala momci . Sada i ne treba da se trudim da nabavim albume jer ako ga kopira zasto trositi vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 A ja nosim (specijalne) helanke na bini... ti imas opravbdanje zato shto ti se dize na stiva harisa iz rane faze.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Od ovoga boljeg nema. http://cyrillepizzera.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Secracon Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 ti imas opravbdanje zato shto ti se dize na stiva harisa iz rane faze.... ...i zato što imam savršene noge. Pozeraj RULZ!!! a by the way, helanke su mi kao zvoncare pri dnu, čisto da odam počast i Burtonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dushan S Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Od ovoga boljeg nema. http://cyrillepizzera.com Eto, još jedan materijalan dokaz da nije potrebno naučiti svirati gitaru kako treba da bi se snimio solo album. Ko nema solo album nek je' go'na Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 neki vole da svoje nezanje prikrivaju satro 'konceptom' tipa da da namerno zvuci neprecizno namerno jaka ditorzija da kamuflira brljanje i ostali fazoni koji se nekim minimalistickim 'tripom' uglavno kriju.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alita Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 inspiracija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 bjezi odatle.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alita Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 da ne ponavljam pretnju sa time u vezi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Secracon Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 e, lose mi pozirasH, kada ukapiras da se sise depiliraju onda si steve Vai.... steva je bolji od bartona, nemoj da si probao 'struchno' da negirash.... Onda ću amaterski: Steva može da ga duva Bartonu i to iz zaleta... Jedino ga šije što se pozeraja tiče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts